Legally-Fashion: Kopen in Kopenhagen

06.11.2014

IMG_4359-001

Eenmaal in Kopenhagen kwam ik er achter waar de stad zijn naam aan te danken heeft, met de langste winkelstraat van Europa is Kopenhagen de uitgewezen plek om je lens te Kopen. Een van de winkels waar ik slaagde was & Other Stories. 

Ik hoor het mezelf nog zeggen: ‘Nee, ik ga echt niets kopen hoor’. Vijf minuten laten lopen we in de & Other Stories en sta ik te snuffelen bij het rek van de uitverkoop als ik denk een mooie blouse te hebben gevonden. De blouse blijkt een jurkje te zijn en als ik hem uit het rek haal is het liefde op het eerste gezicht.

Mijn hart ging niet alleen sneller kloppen door het model van het jurkje maar ook bij het zien van het prijskaartje. Was de originele prijs nog €129,95 hij was nu afgeprijsd naar €37,95.

Eenmaal in de paskamer bleek het jurkje, dat er trouwens de laatste was en toevallig mijn maat tevens, ook nog eens heel mooi te zitten. Met schaamrood op mijn wangen verbrak ik mijn eigen voornemen om niets te kopen en kwam ik er achter waarom Kopenhagen zo heet, je kunt er namelijk niet weg gaan zonder iets te hebben gekocht….

IMG_4060
De winkel & Other Stories zit sinds kort ook gevestigd in Amsterdam. Aan de Heiligeweg 26-28 is sinds eind oktober de vestiging van deze Scandinavische keten gevestigd.

Legally-Tijdelijk1

Vinden jullie het ook zo leuk om kleding in het buitenland te kopen omdat het toch elke keer je weer een beetje terug doet denken aan je vakantie? 

Tags: ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Bente 06.11.2014

  Jaa, dat heb ik ook: elke keer als je het aan trekt denk je dan toch even terug aan je vakantie 🙂 en voor zo’n prijsje kon je dat jurkje toch niet laten hangen! Hij is leuk 🙂

 • Reageer Simone 06.11.2014

  Wauw, die is inderdaad echt érg mooi! Staat je goed. Ik vind het inderdaad ook leuk om kleding (of beautyspullen) in het buitenland te krijgen, krijg ik er iedere keer weer een klein beetje een warm gevoel van wanneer ik het draag of gebruik.

 • Reageer Simone 06.11.2014

  Te kopen bedoel ik natuurlijk:)

 • Reageer Tessa 06.11.2014

  Hij is zo mooi!!

 • Reageer Heleen 06.11.2014

  Hele mooie basic

 • Reageer Esmée 06.11.2014

  Wauw, deze had ik ook zeker meegenomen! Ik vind het heerlijk om op vakantie te shoppen, omdat je jezelf dan een beetje extra mag laten gaan en er zijn items die hier niet altijd te koop zijn, dus je bent automatisch uniek in je kleding. x

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.