Legally-Fit: Nike Lunar 6

04.11.2014

IMG_4409-001

Juli 2012, ik kocht mijn eerste paar Nike Lunar’s. Het was niet alleen het begin van mijn innige relatie met dit model hardloopschoenen van Nike, het was ook het begin van mijn hardloopcarriere.

Voor ik op Lunar’s liep heb ik diverse schoenen gehad maar had ik toch vrij regelmatig last van mijn enkels en knieen. Hardlopen was wel leuk, maar als je na een rondje amper kan lopen van de pijn is dat geen goed teken. Zodra ik op Lunar’s begon te lopen was het weg en sindsdien zweer ik bij Lunar’s en liep ik, ookal was dit tegen het zere been van New Balance, de marathon op deze schoenen.

Een paar weken geleden werd mijn innige band met de Lunar’s verbroken toen ik na een loop analyse ook prima bleek te lopen op Nike Pegasus schoenen, althans dat werd me verteld. Lopen deden ze ook heerlijk, maar 100% fijn dat voelde het na een paar dagen niet. In mijn hoofd spookte daarom al een paar weken dat ik toch liever Lunar’s wilde kopen. Toen ik 1,5 week geleden bij de Fysio op de loopband liep [op mijn Nike pegasus] vertelde hij me dat hij mijn oude schoenen [De lunar’s waar ik de marathon op liep] toch echt veel beter geschikt vond voor me.

Mijn oude Lunar’s waren op, omdat ik op het kindermodel loop [doordat ik hele kleine voeten heb] is de demping in de schoenen anders dan die van het volwassen model. Nu ik er ongeveer 900 kilometers op heb gelopen zijn ze dan ook echt toe aan vervanging. Niet alleen ik vond dat maar ook de fysio, en dus bestelde ik nieuwe.

Hoewel het no buy november is verschijnt dit berichtje toch nog in November, maar ik heb ze wel al 1,5 week geleden besteld en betaald dus hoewel ik ze pas heb ontvangen in November, is de daadwerkelijke aankoop daarvoor geweest, dan mag het wel toch?

Uiteindelijk ben ik gegaan voor het gele model van de Lunar’s. Normaal kies ik niet snel voor hele opvallende schoenen, maar toen ik deze op de Zalando site zag staan was ik gelijk om, deze worden het. Het voordeel vind ik van deze felle kleur is dat je in het donker ook wat beter zichtbaar bent. Niet geheel onbelangrijk is daarbij dat fluor geel de nieuwe sportieve modekleur is van dit seizoen.

IMG_4390-001 IMG_4392-001

Tags: , ,
Categorie: Alles, Hardlopen, Legally-Fit, Nike, Sport Fashion
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Linda 04.11.2014

  Ze zijn mooi en lopen zo lekker!!

 • Reageer Bente 04.11.2014

  Ik heb ze van de week ook gekocht in New York (in het wit weliswaar). Ben er ook heel blij mee 🙂

 • Reageer Jessica 04.11.2014

  Zijn zo mooi deze <3 En ik houd van de kleur! Heb zelf Nike Free's in deze kleur en ze geven lekker licht in het donker 🙂 Helaas is Lunarglide toch niet de perfecte schoen voor mij dus moet op zoek naar een ander mooi paartje!

 • Reageer Maaike 05.11.2014

  Zo, deze vallen wel op zeg, daar zou ik zelf echt nooit voor kiezen.

 • Reageer Heleen 05.11.2014

  Ze zijn prachtig! Zelf kan ik [helaas] alleen op asics schoenen lopen, jammer want die van nike zijn veel mooier.

 • Reageer Lotte 06.11.2014

  Goede kleur!

 • Reageer Marjan 06.11.2014

  Hihi tof!! Ik heb ze zondag in het felroze gekocht! 😀

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.