Legally-Me: Happy list

27.11.2014

980018_10200646182028333_437716893_o-001
Afgelopen jaar heb ik me voorgenomen meer stil te gaan staan bij de dingen waar ik blij van word en niet zo zeer bij de negatieve dingen. Een van die dingen die daarbij helpt is het opschrijven van de dingen die me blij maken en omdat de lijst nu wel heel erg lang werd is het wel weer eens tijd om al mijn Happy Thoughts aan jullie te laten lezen. 

Pepernoten | Het feit dat het bijna December is | Mijn super lieve vriendje die mij heel gelukkig maakt | Hardlopen rustig aan weer opbouwen | Kaarsjes aansteken waardoor mijn huis gelijk heel knus wordt | Lieve appjes van vriendinnen of mijn vriend | Mijn mama die boeuf bourguignon maakt | Het idee dat ik over een paar maanden iedere dag wakker word naast M. |Een heel mooi spannend nieuw project voor Legally-Brunette | Mijn ouders waar het zo goed mee gaat een half jaar na de operatie | Vakantie plannen maken met M. | De zon die schijnt als het heel koud is | Een warme winterjas waardoor ik eindelijk zonder blauwe handen en voeten op plaats van bestemming aan kom | Het fantaseren met M. over hoe we onze keuken en badkamer willen verbouwen|Mijn probeersel Pepernoten Cheesecake die uiteindelijk super lekker bleek te zijn | Een visgraatvlecht die steeds makkelijker gaat | Het idee dat ik nog bonnen heb voor de Ici Paris, Bijenkorf en Zara Home | Een nieuwe sportschool zodat ik ook als het donker is kan trainen zonder bang op straat te hoeven lopen | Leuke etentjes in de planning | 2000 volgers op Instagram! | Mijn knal roze dino gum | Sinterklaas die weer in het land is en waar ik stiekem nog steeds wel een beetje in geloof | Cadeautjes voor lieve mensen kopen | Lunchen bij de yoghurtbarn | Ziggo die Musicals in Concert in zijn geheel op YouTube heeft geplaatst | Het sporten dat weer heerlijk gaat | Chantal komt bij je slapen op tv | Siri pesten met mijn collega’s | Het is bijna uitverkoop in de winkels WAAAAAAAH | en daarom is het maar goed dat mijn no buy november bijna voorbij is 😉 | Het idee van de kerstboom opzetten over 1,5 week | Mijn roze dino gum | Binnenkort M. veel vaker dan een keer per week zien | Een aantal nieuwe volgers op Bloglovin [al mogen het er altijd meer worden natuurlijk!] | Dat ik nog steeds laatste sta in de vloekenpot met het minste aantal vloekwoorden in ons kantoortje | Sinterklaas gedichten die al af zijn | Het vooruitzicht dat ik de laatste weken van december maar 5 dagen hoef te werken zonder een dag vrij te nemen |

Waar worden jullie allemaal blij van op deze grijze donkere dag? 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Anna Laura 27.11.2014

  Wat een fijne lijst is dat weer zeg! Zo fijn om te zien en te lezen dat je zo gelukkig bent met je vriend! het is je van harte gegund 🙂

 • Reageer Astrid 28.11.2014

  Je roze dino gum staat er twee keer in haha, vind je die zo leuk? Ik ga je ook volgen maar Bloglovin’ gebruik ik niet omdat het niet handig werkt met mijn screen reader.

 • Reageer Rozentuintje 28.11.2014

  Wat heerlijk dat je binnenkort even wat dagen vrij hebt tussen kerst en oud en nieuw, daar kijk ik zelf ook erg naar uit.

 • Reageer Nicole 28.11.2014

  Wat fijn dat het musical concert online staat, ik ga hem snel bekijken

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.