Legally-Me: My Weekly Diary

03.11.2014

leuksteweekendever

Afgelopen week was weer een leuke gezellige week. Naast het altijd terugkerende werken [dat zal de komende 45 jaar nog wel zo zijn] ging ik naar de Ladies Night met mijn moeder, ging ik uit met vriendinnen , M. en zijn vrienden, gingen M. en ik eten bij mijn ouders en liep ik hard in een nieuwe omgeving.

leuksteweekendever1
Maandag
Hoewel is het herfst is was maandag een opvallend zonnige dag en die vrolijkheid zie je terug in wat ik heb gegeten. Op kantoor stond een onwijs grote bol met M&M’s en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik er toch wel 3 keer heen ben gelopen om er een paar te pikken. Mijn excuus was dat ik na het eten van de M&M’s minder last van hoofdpijn had. Omdat ik pas tegen 21:00 thuis was uit werk at ik een restje pompoensoep met geroosterde kikkererwten uit de vriezer. Die kikkererwten zijn zo geroosterd en die pompoensoep is lekker snel klaar dus even een makkelijk maaltje na een lange dag.

leuksteweekendever2
Dinsdag
Ik haalde een grapje uit met collega’s en zei dat ik al naar de kapper was geweest om mijn haar te knippen. Op de foto ziet het er best realistisch uit vind ik zelf. Op kantoor was er geen spannend nieuws, echt een dag als alle anderen. Mijn moeder stuurde me die avond een paar foto’s van een videoband die ze op de laptop aan het zetten waren.

leuksteweekendever3
Woensdag
Na werk ga ik met de bus richting mijn ouders waar ik eet. Mijn moeder heeft rodekool gemaakt, mijn favoriete eten, hoe stom het wellicht ook klinkt. Na het eten gaan we naar de Ladiesnight in Pathe arena waar de film ‘pak van m’n hart’ draait. Het is een super leuke feel good film die ik echt aan kan raden. Na de film ga ik terug naar huis en duik ik na de was te hebben gedaan mijn bed in.
Meer over woensdag kun je lezen in ‘My day in pictures’

leuksteweekendever4
Donderdag
Op werk was het een rot dag, er zijn wat dingen aan het veranderen en dat is niet perse altijd leuk en positief. Op de fiets naar huis besloot ik dan ook, na het via de telefoon van me afgepraat te hebben, lekker pasta pesto te eten, iets waar ik al tijden geen zin meer in had maar wat nu ineens echt niet uit mijn hoofd ging. Na het eten moest ik me afreageren en besloot ik maar de ontbijtcake van Rens te maken die jullie vrijdag op de blog hebben gezien.

leuksteweekendever5
Vrijdag
Stipt om half 6 ga ik weg van kantoor en ga ik richtig SLA waar ik met Zowy heb afgesproken. Zowy kiest voor de salade met kip en ik die met zalm. Na het eten fietsen we naar Edel waar het feest Edelweiss al in volke gang is. We zijn niet alleen want M. Is er ook met vrienden en iets later komt ook Lotte langs. Het is een super leuk feest en het was al weer veel te lang geleden dat ik naar een dergelijk feest was geweest. Ik loop op hakken en als ik eenmaal thuis ben doen ze zo veel pijn dat ik gewoon 2 paracetamol neem.

leuksteweekendever6
Zaterdag
Na een onrustige nacht word ik wakker en doe ik boodschappen. Doordat het nu vroeg donker wordt is het lastig om door de weeks foto’s te maken voor de blog dus maak ik foto’s voor bij de artikelen. Samen met M. Ga ik naar Amstelveen om even rond te lopen op het winkelcentrum en om een koffietje te drinken bij de starbucks. We eten bij mijn ouders, mijn moeder heeft zich verschrikkelijk uitgesloofd met een super mooi en lekker menu. Het is een onwijs leuke en gezellige avond. Samen met M. Ga ik naar huis en vallen we lekker in slaap.

leuksteweekendever7
Zondag
Na heerlijk lang te hebben uitgeslapen verwend M. me met een heerlijk ontbijtje op bed. Na het ontbijt moet M. richting de voetbal en ga ik hardlopen. M. heeft me een paar leuke routes laten zien op google maps die hij zelf ook wel eens loopt. Het is super fijn om ook weer eens ergens anders te lopen en zeker in de herfst ziet het park er prachtig uit. Helaas verdwaal ik een beetje waarna ik de hardloopflow te pakken krijg en na 9 kilometer weer thuis ben. Na een douche kijk ik snel op eurosport naar de marathon in New York waarna M. Weer thuis komt naar een gewonnen voetbalwedstrijd. We doen boodschapjes en maken groente met een stukje zalm, heerlijk. Na het eten kruipen we op de bank, kijken we een serie. M. Is weer zo lief me naar huis te brengen en eenmaal thuis duik ik vroeg mijn bedje in na mijn moeder nog even te hebben gebeld.

Komende week staan er weinig spannende plannen op het programma en wil ik gewoon een beetje rustig aan doen. Het weekend is natuurlijk weer lekker vol gepland met mijn lieve M. hardlopen en vriendinnetjes.

Hoe was jullie week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Simone 03.11.2014

  Lekkere dingetjes heb je gegeten deze week zeg. Fijn dat je weekenden zo fijn gevuld zijn met je vriend, vriendinnen en andere fijne dingen. Goede ontspanning voor een nieuwe werkweek!

 • Reageer Karin 03.11.2014

  Zojuist heb ik je blog ontdekt en ik ben erg onder de indruk van je foto’s, heel mooi.

 • Reageer Linda 03.11.2014

  Wat een fijn weekend heb je gehad zeg, leuke dingen allemaal.

 • Reageer Maaike 05.11.2014

  OMG al die M&M’s!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.