Legally-Me: My Weekly Diary

10.11.2014

Stacey TEMP7
Het is weer maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een overzicht van de afgelopen week. Afgelopen week liep ik mijn eerste hardloopwedstrijd sinds tijden meer, ging ik naar het strand en worstelde ik me door de Ajax-Barcelona fans

Stacey TEMP4
Maandag – Dinsdag

Beide dagen waren niet bijzonder, ik werkte en ging na werk naar huis. Maandag avond was ik pas laat thuis en besloot ik er een rustige avond van te maken op de bank en met heel veel wasgoed wat opgevouwen moest worden. Dinsdag avond ging ik hardlopen na het werk, ik wilde een kort rondje gaan lopen, maar een kort rondje werd 7 kilometer, oeps. Gelukkig ging het lekker en heb ik heel rustig aan gedaan, geen gekke sprintjes en gewoon op een mooi rustig tempo lopen en mijn hoofd leeg maken, heerlijk.

Stacey TEMP1
Woensdag

Een gewone werkdag met een aantal vergaderingen. Ik zit betrekkelijk lang op kantoor tot ik een appje van M. krijg dat hij bij de arena is voor de wedstrijd Ajax-Barcelona. Ik werk om de hoek bij de Arena en besluit M. even een kusje te gaan geven. Zowel heen als terug wurm ik me door de hordes fans, maar het was het zeker waard om mijn lieve M. nog even te zien. Een uitgebreid verslag van de woensdag kun je lezen in ‘My day in Pictures’

Stacey TEMP2
Donderdag
Donderdag was het na werk kliekjes dag, ik besloot alles wat ik in de koelkast had op te maken en daar een salade van te maken hetgeen eigenlijk super goed was gelukt. De salade was super lekker en ook kreeg ik via Instagram feedback over de pumpkin spice latte waarvan ik het recept eerder deze week plaatste. Super leuk om te zien dat sommige van jullie sommige recepten echt uitproberen!

Stacey TEMP3
Vrijdag

Vandaag ga ik slechts gedeeltelijk met de fiets naar werk. Ik parkeer mijn fiets op het Amstel station en ga verder met de metro naar kantoor. In de middag krijg ik een brok in mijn keel als ik zie dat een ex vriendje van ongeveer 10 jaar geleden, is overleden aan de gevolgen van kanker. Met tranen in mijn ogen bel ik het even van mijn af in een gesprek met mijn moeder. Het is bizar dat iemand van je eigen leeftijd die ook nog zo jong was en midden in het leven stond zomaar ziek kan worden en zelfs dood kan gaan, bij oudere mensen voelt dat al onwerkelijk maar bij een jong persoon is dat even extra slikken. Gelukkig heb ik na werk afleiding omdat ik met mijn lieve M. tijd door ga brengen. We doen eerst boodschappen waarna M. zich in de keuken uitslooft op een heerlijk gerecht dat echt smullen was. Daarna kijken we op de bank een filmpje, genieten.

Stacey TEMP5
Zaterdag

Na heerlijk te hebben uitgeslapen ontbijten we samen. Daarna gaan we samen naar Haarlem shoppen. Maar Stacey had jij jezelf geen shopverbod opgelegd? Ja dat is zeker waar, maar de afgelopen week moet ik iedere avond onder de douche kruipen als ik thuis ben omdat ik het zo verschrikkelijk koud heb. De winterjas die ik heb is prachtig maar niet geschikt om in de kou mee te fietsen. Al 2 jaar probeert mijn moeder me te overtuigen dat ik een warme winterjas moet kopen maar steeds ben ik te gierig hier in te investeren. Maar nu kan ik er niet meer om heen en dus gaan we er 1 kopen. Gelukkig voor M. wist ik precies welke jas ik wilde en was het dus maar 1 winkel en 1 jas passen en toen afrekenen. Zo een nieuwe jas moet natuurlijk worden getest en dus gingen we even uitwaaien op het strand waar we genoten van het weer. Het mocht dan wel frisjes zijn, de zon scheen heerlijk. Op een terras van een strandtent genieten we van een warme choco waarna we weer terug naar de auto gaan. M. heeft een feestje dus ga ik thuis pepernoten bakken terwijl ik Frozen kijk.

Stacey TEMP6
Zondag

Mijn wekker staat vroeg want het is de dag van de Olympisch stadionloop. Voor het eerst sinds tijden loop ik weer een wedstrijd, al is het maar 5 km, voor mij is het weer een hele overwinning na mijn blessure. Hel hele verslag zal ik morgen plaatsen. Na 25:28 kom ik uiteindelijk over de finish en dat is, vind ik zelf een prachtige tijd voor een 5 kilometer na zo lang niet te hebben gelopen. Op de fiets naar huis besluit ik mezelf te trakteren op takken met rode besjes en als ik weg loop kom ik mijn merk agent tegen. Even later op de fiets kom ik ook nog een collega tegen en het lijkt dus wel alsof ik alleen maar bekende tegenkom zeker omdat ik ook al een aantal bekende tegen was gekomen tijdens het lopen. Thuis neem ik wat te eten en een warme douche. Vervolgens kijk ik wat tv en ben ik wat aan het klooien op de laptop. Met mijn camera vertrek ik naar mijn ouders terwijl ik in de metro met mijn lieve M. bel. Bij mijn ouders ga ik met mijn vader het park in om wat foto’s te maken. Na de foto’s duikt mijn vader de keuken in om pizza te maken. De pizza maken lijkt te lukken, maar de smaak is ook vrij belangrijk en tsja die is niet echt lekker. We lachen er heel hard om en dus wordt de pizza verruilt door de snackbar, hartstikke lekker voor een keertje!

Komende week staat er een drukke maar hele gezellige dag op de planning! Hoe was jullie week en hebben jullie leuke plannen voor komende week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Simone 10.11.2014

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe jas, volgens mij is hij naast warm ook nog eens hartstikke leuk. Ik ga meestal ook voor wollen jassen en dat valt toch altijd tegen wanneer het echt koud wordt!

  • Reageer Stacey 10.11.2014

   Heel herkenbaar, ik heb ook een wollen jas, maar die is echt lang niet zo warm als deze nieuwe jas. Volgende week komt er een blogje online over mn winterjas, dan kan ik van het weekend even foto’s maken.

 • Reageer Hester 10.11.2014

  Ik ben ook benieuwd naar je nieuwe jas, moet er zelf namelijk ook nog eentje haha altijd lastig.
  Super goed van je wedstrijd trouwens!

  • Reageer Stacey 10.11.2014

   Dank je wel! Volgende week komt er een blogje over mijn jas online, van het weekend ga ik er mooie foto’s van maken.

 • Reageer Joyce 10.11.2014

  Wat goed dat het gelukt is de 5 kilometer te lopen, ik ben trots op je! En ook ik ben benieuwd naar je winterjas. Ik heb precies zo’n zelfde moeder…. ah je begrijpt me wel 😉

  • Reageer Stacey 10.11.2014

   Dank je wel, wat lief! Volgende week komt er een blogje online over de winterjas waar mijn moeder bijna net zo blij mee is als ik er mee ben 😉

 • Reageer Yvette 10.11.2014

  Stacey, ik ben super benieuwd naar jouw nieuwe jas. Op de ‘mini’ foto kun je hem niet heel goed zien.

  Wat heb je trouwens een super tijd gelopen met de Stadionloop!! Petje af.

  • Reageer Stacey 10.11.2014

   Ooeeh wat heb ik het spannend gemaakt he die jas? Volgende week een uitgebreide post met foto’s! Helaas heb ik deze week geen tijd om als het nog licht is mooie foto’s te maken ;).
   Dank je voor je compliment over mn wedstrijd trouwens 🙂

 • Reageer Linda 10.11.2014

  Goed om te lezen dat je weer back on track bent!!

 • Reageer Yamina 10.11.2014

  Wat knap dat je zo goed hebt gelopen in Amsterdam! Misschien ben ik wel heel nieuwsgierig, maar ik zie er een foto van huis tussen staan. Op huizenjacht?

  • Reageer Stacey 10.11.2014

   Haha, jij bent zeker nieuwsgierig. Maar ja, ik struin Funda af op zoek naar een huis. Zodra er iets concreets is, dan zijn jullie natuurlijk de eerste die het horen 😉

 • Reageer Carlijn 10.11.2014

  Leuk blogje weer Stacey! Ben net als anderen heel benieuwd naar de jas haha.

  En goed om te zien dat het lopen weer lekker gaat, ik zag je alweer verschijnen bij Nikeplus. Lekker weer km’s aan het maken, fijn!! 🙂

  • Reageer Stacey 10.11.2014

   Snel weer eens samen een loopje doen?

 • Reageer Let's travel and see 10.11.2014

  Wat een leuke diary weer! En wat goed dat je gewoon alweer een wedstrijd gelopen hebt:)

 • Reageer Joyce 10.11.2014

  Diary’s vind ik zo leuk! Wat knap dat je de 5km zo snel hebt gelopen na een lange blessure pauze! Ik loop op 20 december mijn eerste 5km wedstrijd (als mijn scheen eindelijk een keer mee blijft werken), dus ben benieuwd!
  Ook super leuk om mijn foto in je diary te zien, vind de psl super lekker!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.