Legally-Me: My Weekly Diary

17.11.2014

zondag avond 16-11
Afgelopen week begon gelijk met een etentje met een vriendinnetje, maar ook stonden er 2 hardlooprondjes op het programma, sushi eten met mijn lieve M., koken voor mijn ouders en ging ik naar Musicals in Concert. 

zondag avond 16-111
Maandag
Deze dag begon met een onderzoek in het ziekenhuis waarna ik gewoon naar kantoor ging. Zoals jullie in ‘My day in Pictures‘ hebben kunnen lezen ging ik uiteten met mijn vriendinnetjes Lotte en Zowy bij Thrill Grill, een nieuw restaurantje in de Pijp waar we heerlijke hamburgers hebben gegeten.

zondag avond 16-116
Dinsdag
Op kantoor begon de dag met een workshop pokeren. Huh, pokeren op de juridische afdeling? Mijn collega geeft binnenkort op het werk een masterclass voor het toernooi wat we gaan doen en ik was een van haar slachtoffers om het uit te proberen. Tijdens de masterclass knutselde ik 2 lampionnen in elkaar, het was immers 11 november en dat is de dag dat mijn lichtje branden mag ;). Deze prachtige zonsondergang zag ik vanaf het kantoor van een collega, is het niet prachtig? Helaas was het heel laat en heel donker eer ik thuis was. Toen ik om 21:00 huis was had ik nergens zijn meer in en heb ik na het eten vrij weinig gedaan.

zondag avond 16-117
Woensdag
Weer zo een lange dag. Op kantoor zijn we naast werken ook druk met het organiseren van het kerstfeest waar ik ook aan mee help. Aangezien ik het nog niet druk genoeg heb [kuch kuch] ben ik een van de mensen in de organisatie en houdt ik me voornamelijk bezig met de aankleding van het feest en het thema. Na het werk ging ik samen met een collega dan ook naar de ACTION om inkopen te doen voor de aankleding van onze locatie. Eenmaal thuis ging ik nog hardlopen en maakte ik spaghetti van courgette, jummie.

zondag avond 16-114
Donderdag
Na een gewone dag werken ga ik met de trein richting Haarlem waar mijn lieve M. al op me staat te wachten. We lopen vanaf het station naar de grote markt van Haarlem alwaar we sushi gaan eten. Sushi is altijd een goed idee maar zeker in goed gezelschap natuurlijk. De sushi is heerlijk, maar de gezelschap is nog beter. Lieve M. brengt me daarna naar huis. Hoewel ik direct in bed kruip duurt het nog uren voor ik in slaap val.

zondag avond 16-115
Vrijdag:
Een daag waarop ik heel weinig foto’s maakte, sorry! Het begon met een prachtige zonsopkomst die heerlijk naar binnen scheen en waarna ik op de fiets sprong naar kantoor. Ik had slecht geslapen en zelfs op de fiets en op kantoor had ik nog zo een brandend gevoel in mijn ogen als ik knipperde. De laatste tijd zijn er in de organisatie wat dingen gaande die onzekerheden met zich mee brengen en daar slaap ik helaas slecht door. Op kantoor was het lekker druk en om 14:30 sprong ik samen met mijn collega op de fiets naar ons merkenbureau waar we een vergadering hadden. Ik vind het erg leuk om zo af en toe eens buiten de deur te zijn voor werk, dat maakt je dag net even wat dynamischer. De vergadering was heel nuttig en ook leerzaam. Na de vergadering werden we uitgenodigd om mee te borrelen met het kantoor en hebben we nog even lekker staan praten. Als de borrel eenmaal is afgelopen fiets ik naar huis en doe ik snel boodschappen omdat mijn lieve M. komt eten. We maken wat makkelijks en kruipen dan lekker tegen elkaar aan op de bank waar we onze serie, The Good Wife, kijken.

zondag avond 16-113
Zaterdag
M. sliep bij mij en dat betekende dat we heerlijk lang in bed bleven liggen. Wat is er fijner dan lekker lui samen in bed liggen. Ik maakte een ontbijtje op bed en dus bleven we nog langer op bed liggen. Toen we ons eenmaal uit bed hadden gehesen en na het douchen en het zijdelings kijken naar de intocht van sinterklaas (Ja mensen dat kijk ik nog steeds en ik geniet er nog steeds van!). Samen met mijn lieve M. ging ik daarna naar de Yoghurt Barn. Na al mijn enthousiaste verhalen was hij ook wel nieuwsgierig naar deze hotspot en gingen we samen daar lunchen. Zo fijn om dit soort dingen samen te doen. Helaas hadden we daarna niet veel tijd meer want ik had afgesproken bij mijn ouders. Ik deed boodschappen voor mijn ouders en ging voor ze koken. Ik maakte een heerlijk gerecht voor ze, gevulde kipfilet met mozzarella en pesto en aardappeltjes uit de oven met rozemarijn. Na het eten gingen we naar de Ziggo Dome voor Musicals in Concert. Vroeger was ik een ontzettende musical fan en dan vooral van Chantal Janzen. Het was een geweldige show waar ik heerlijk ongegeneerd heb mee kunnen zingen. Zingen is een passie waar ik veel te weinig mee doe maar waar ik zo gelukkig van wordt. Note to me: weer meer gaan zingen!

zondag avond 16-112
Zondag
Na heerlijk te hebben geslapen word ik wakker met pijn in mijn keel. Waarschijnlijk door het iets te hard mee zingen tijdens Musicals in Concert vrees ik. Ik blijf lekker lang in bed liggen en kijk wat series terug. Na het ontbijt probeer ik gedurende een uur mezelf naar buiten te slepen om te gaan hardlopen, ik wil wel maar stiekem ook weer niet. Eenmaal buiten valt de regen wel mee maar echt lekker gaat het niet, maar of het nu wel of niet goed gaat, ik ga door en loop uiteindelijk 11,3 km. Eenmaal thuis duik ik gelijk onder de douche om op te warmen. Even snel eet ik een bakje kwark en dan ga ik naar de supermarkt voor boodschappen, sinds woensdag heb ik niet meer echt vooruit boodschappen gedaan en koelkast is dus behoorlijk leeg. Na het avond eten begint project doucheputje. Lange haren plus een doucheputje dat al enige tijd niet er uit is gehaald betekend een verstopping. Gewapend met sexy geel plastic handschoenen, een schroevendraaier, azijn en bleek ging ik aan de slag waarna 10 minuten later mijn putje weer heerlijk doorliep. De rest van de avond zat ik op de bank te werken aan de blog, tv te kijken en thee te drinken. Het weekend werd afgesloten door nog even met mijn lieve M. te bellen.

Komende week staat weer een leuke drukke en gezellige week in de planning. Zo ga ik op maandag naar een cursus in Leiden, ga voor de rest nog uiteten, zie ik mijn lieve M. natuurlijk weer maar ook vriendinnetje Zowy en hoop ik weer lekker te kunnen hardlopen.

Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Marlissa 17.11.2014

  Leuk overzicht! Heerlijk al dat eten en vooral de sushi <3

 • Reageer Maaike 17.11.2014

  Wat een leuke foto met je ouders, ik hoor veel positieve reacties op het concert en baal nu een beetje dat ik niet ben geweest.

 • Reageer Margo 17.11.2014

  Waar blijft het artikel over je jas?

 • Reageer Sanne 17.11.2014

  Wat een heerlijke sushi en wat goed om te horen dat het tussen jou en M. nog steeds goed gaat!

 • Reageer joyce 18.11.2014

  hee wat tof! ik ben ook naar musicals in concert geweest, ook op de zaterdag, wat tof haha!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.