Legally-Me: My Weekly Diary

24.11.2014

PLOG temp
Afgelopen week stond in het teken van veel thee, zakdoekjes, hoesten en proberen wakker te blijven en de griep aan te vechten. Gelukkig ging ik me vanaf vrijdag weer een stuk beter voelen en heb ik genoten van een heerlijk weekend. Zoals altijd geef ik jullie op maandag weer even een overzichtje van de afgelopen week.

PLOG temp1
Maandag
Waar ik me in de ochtend nog kip lekker voel begin ik me naarmate de dag vordert steeds verkoudener te voelen. Ik verdenk M. er van mij aangestoken te hebben toen hij in het weekend met zijn verkoudheid bij me was. In de middag ga ik vanuit kantoor met collega’s naar Leiden voor de Post Academisch Onderwijs over de actualiteiten binnen het auteursrecht. In de trein naar huis voel ik me crap en thuis duik ik snel mijn bed in. Meer over maandag kun je trouwens lezen in ‘My day in pictures‘.

PLOG temp2
Dinsdag
Als ik op kantoor aan kom is daar mijn nieuwe Fuelband bezorgd, jeej! Die andere was helaas kapot en Nike heeft na bestudering van de oude besloten me een nieuwe te geven. Echt veel bewegen deed ik die dag niet, het credo was vooral stil zitten en zo snel mogelijk naar huis toe gaan. Eenmaal thuis ben ik heel vroeg mijn bed in gedoken met de ipad, heb ik nog even snel een serie gekeken en toen gingen mijn ogen al weer dicht.

PLOG temp3
Woensdag
Als ik geen zin heb ik havermout dan is er echt iets goed mis! Ik ontbeet met zoveel mogelijk vitamines waarna ik naar werk ging. Koorts of niet er moest gewerkt worden en ik heb me dit jaar al een aantal keer ziek gemeld en wil niet dat dit straks tegen me wordt gebruikt dus zette ik mijn schouders er onder en ging ik gewoon door. Het thema van ons kerstfeest in twenties en een collega wilde heel graag dat ik een jurkje ging passen, maar echt happy voelde ik me er niet in…. De creatives van mijn afdeling [deze mensen bedenken programma’s] waren erg onder de indruk van mijn nieuwe telefoon en wilde graag een groeps selfie maken, bij deze dus…

PLOG temp4
Donderdag
Vandaag heeft mijn bed verlatingsangst en ik zelf ook, want oh wat lig ik lekker in mijn bedje zeg. Op kantoor is het gezellig druk rond mijn toetsenbord met zakdoeken, want ik ben zo druk aan het werk dat ik niet eens tijd heb om steeds naar de prullenbak te lopen… Heel onsmakelijk, ik weet het. Eenmaal thuis ga ik stomen in de hoop dat ik me dan weer wat beter voel. De rest van de avond besteed ik aan het schoonmaken van mijn huisje en dan is het al snel weer 23:30 en duik in mn bedje in.

PLOG temp5
Vrijdag
Mijn ontbijt zegt nog voldoende, geen havermout voor mij al begin ik me langzaam aan wel beter te voelen. Ik hoor op het nieuws dat het heel koud is buiten en besluit mijn muts op te zetten, geen verkeerde keuze want het was inderdaad behoorlijk koud buiten. Die avond komt mijn lieve M. langs met boodschappen en gaan we samen heerlijk koken. Na het eten ploffen we tegen elkaar aan op de bank en kijken we een aflevering van een serie die we samen volgen.

PLOG temp6
Zaterdag
Ik maak voor M. weer een lekker ontbijtje, als ik bij hem slaap dan doet hij dat trouw altijd voor mij en verwent hij me verschrikkelijk en dus vind ik het leuk om hem te verwennen als hij bij mij is. We ontbijten lekker samen en dan is het helaas al veel te snel en vroeg tijd om afscheid te nemen. Hij heeft een afspraak en ik ook. Ik ga met vriendinnetje Zowy lunchen bij de, je raadt het al, Yoghurt Barn en ook proberen we een nieuwe hotspot uit, Coffe & Coconuts in de Pijp. Bij die laatste is het zo druk dat we gewoon moeten wachten voor een plaatsje, heel bijzonder, maar wel een hele leuke tent. Eenmaal thuis eet ik wat en ga ik aan het bakken, ik maak cupcakes, pepernoten en ondertussen kijk ik een film op RTL5 een lekker avondje productief zijn voor de blog.

PLOG temp7
Zondag
Ik word redelijk op tijd wakker en dat is maar goed ook want ik wil veel doen vandaag. Ik begin natuurlijk met ontbijten maar daarna is het tijd om als een malle te gaan fotograferen alles wat ik de avond ervoor heb gemaakt of wat nu in de oven staat. Een taart, muffins, een ontbijtje, een snack recept en ga zo maar door. Ondertussen gooi ik nog een keer een kop thee om over de tafel… oeps. Maar om 13:00 uur ben ik klaar met alles en ga ik me omkleden en ga ik hardlopen. 12,5 kilometer liep ik uiteindelijk en dat ging een stuk lekkerder dan de week ervoor. Na het hardlopen ga ik naar de sportschool waar ik voortaan in de avonden ga trainen, ik durf namelijk echt niet alleen buiten te lopen en vind het veel prettiger om dit op een loopband te doen zolang het buiten donker is. Vervolgens steek ik door naar het Amstel Station en ga ik richting mijn ouders. Mijn moeder heeft heerlijke boeuf bourguignon gemaakt waar ik 2 keer van op schep omdat het zo onwijs lekker is. Na het eten is het tijd voor een stukje van mijn Pepernoten Cheesecake [recept komt later vandaag online] en daarna ga ik naar huis.

Een kleine Sneak preview van wat je de komende tijd kunt verwachten is te vinden op de Facebook pagina van Legally-Brunette, vergeet hem niet gelijk te liken natuurlijk 😉

Hoe was jullie week, hebben jullie nog leuke plannen?

 

 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Simone 24.11.2014

  Ik ben heel benieuwd naar je recepten, alles klinkt in ieder geval heel goed en de cheesecake ziet er ook echt zo uit. Heel vervelend dat je zo verkouden was, volgens mij heerst het heel erg. Je nieuwe jas staat je heel mooi trouwens!

 • Reageer Yamina 24.11.2014

  Oh, pepernoten cheesecake!! Je diner van vrijdagavond ziet er trouwens ook goed uit.

 • Reageer Linda 24.11.2014

  Ik heb ook een fuelband (gekregen voor mijn verjaardag) en ben er iedere dag super blij mee, het enige nadeel, niemand uit mijn omgeving heeft een fuelband dus ik sta altijd nummer 1 😛 Gelukkig heb ik een hoop vrienden op Nike Running en kan ik daar wel de strijd aan 🙂

  • Reageer Stacey 24.11.2014

   Je mag mij op nike plus toevoegen als je toch iemand wilt om de strijd mee aan te gaan. Mijn gebruikersnaam is: Stayctje

 • Reageer Rozentuintje 24.11.2014

  Leuk overzichtje weer ondanks dat je een groot deel van de week niet fit was. Waarom ben je gaan werken met koorts, dat kun je beter niet doen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.