Legally-Me: 2014 in Instagram Pictures

28.12.2014

IMG_5357
Afgelopen jaar was Instagram mijn favoriete App en dus is het ook tijd om een overzicht te geven van 2014 op Instagram. 

– As we speak heb ik 297 foto’s geplaatst in 2014. Dat is ongeveer 1/3 van het totaal aantal foto’s dat ik op Instagram heb staan. Je kunt dus wel stellen dat 2014 een succesvol instagram jaar was.

– Ik ging van 453 volgers naar 2033 op het moment van schrijven, een toename waar ik ontzettend trots op ben. De eerste grote spurt kwam na de marathon in Rotterdam en bleef vanaf toen gestaag door gaan.

Downloads22
– Mijn meest populaire foto van 2014 was de foto genomen tijdens de laatste kilometers van de Rotterdam Marathon. Deze foto ontving 322 likes en 18 reacties.

– Baanbrekend en totaal niet like Stacey was de bikini foto die ik plaatste van mijzelf op het strand van Gili Trawagan. Het legde me geen windeieren want de foto leverde 267 likes op en is daarmee geëindigd op de 2de plek van de meest gelikte media op mijn Instagram profiel. Baanbrekend is deze foto omdat ik normaal nooit een foto als deze online zou zetten. Sowieso denk ik dat het niet altijd heel verstandig is maar vooral omdat ik me er niet comfortabel bij voel om mijn lichaam zo te delen met mensen. Op het moment van de foto voelde ik me echter voor het eerst sinds lange tijd erg goed in mijn vel en was ik ook voor mijn doen erg zelfverzekerd.

Downloads23
– De foto die de meeste reacties ontving was tevens een foto gerelateerd aan de marathon, het was de eerste foto welke ik plaatste na het behalen van de finish. De foto maakte we in een restaurant waar we na afloop van de marathon wat gingen eten en ik moest toen natuurlijk wel even delen dat ik het had gehaald. De foto haalde 39 reacties.

Downloads24
– De meest dierbare foto die ik afgelopen jaar plaatste was een foto van mij met een Orang Oetan op Sumatra. Een uniek moment waar ik nog steeds kippenvel van krijg als ik er over denk. Voor mij persoonlijk staat het behalen van de marathon op plek 2, het behalen van mijn diploma op plek 3, op plek 4, de foto van mij en mijn vriend die samen de deur van ons nieuwe huis openen en op plek 5 een van de vele Yoghurt Barn foto’s een plek waar ik bijna wekelijks zit met vriendinnetje Zowy.

– Gebruikte ik aan het begin van het jaar nog standaard het filter Early Bird, vanaf eind mei heb ik het gebruiken van een filter afgezworen. Tegenwoordig gebruik ik alleen af en toe een zwart wit filtertje, met name bij hardloopfoto’s.

– Ik gebruik sinds een paar maanden standaard een simpel dun randje om mijn foto’s. Voorheen was dit een dikkere halfronde rand.

– Meerendeel van de foto’s die ik plaats hebben te maken met eten, met name kun je veel ontbijt foto’s zien op mijn profiel.

– Mijn favoriete instagrammers van 2014 zijn: annicvw, run2australia, elise_mm, annemerelcomeatrunlovenl, en GirlontherunNL

instagram_2014-12-22

Een kleine voorspelling over de foto’s die jullie kunnen gaan verwachten in 2015:
In 2015 ben ik natuurlijk heel druk met verbouwen en verhuizen, jullie zullen uiteindelijk, tenminste laten we dat hopen, foto’s zien van ons huisje als het helemaal af is. Naast veel interieur foto’s kunnen jullie ook veel hardloopfoto’s natuurlijk gaan verwachten. Hopelijk kan ik af en toe een wedstrijdje mee pakken en zien jullie mij ongeveer 3 eer per week trainen. Last but not least zullen er natuurlijk heel veel food foto’s voorbij gaan komen!

Ben jij net als ik stiekem een beetje verslaafd aan Instagram?
Je kunt mij op Instagram vinden via @stayctje

,

Tags: , ,
Categorie: Fotografie, Legally-Life
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Tedje 28.12.2014

    Wat super leuk om te zien. Natuurlijk volg ik je 🙂

  • Reageer Birgit 28.12.2014

    Oeh leuke foto’s! Fijn jaar heb je gehad 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.