Legally-Me: Christmas Tag

10.12.2014

IMG_9833-004

Nu Sinterklaas echt het land uit is en ik de laatste chocoladereep van Tony’s met 35% korting heb kunnen scoren is het de hoogste tijd voor de Christmas Tag. Want hoewel ik Sinterklaas geweldig vind, is de kerst zeker minstens net zo leuk. 

In mijn zoektocht naar een leuke Christmas Tag kwam ik die van Anne tegen die zij vorig jaar plaatste. Ik heb hem ietsjes aangepast en ingevuld en ben inmiddels echt helemaal in de stemming als ik dat nog niet was. Neem hem gerust over en ik vind het leuk om jouw tag te lezen dus plaats je reactie even hieronder zodat ik ook jouw tag kan lezen!

Christmas Song
Hoe standaard het ook mag zijn, ik ga voor All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey. Er kleven zo veel leuke kerst herinneringen aan dit nummer, dat het gewoon mijn favoriet is en blijft!

Christmas Movie
Oeh, dat vind ik lastig. Ik ga dan toch voor Love Actually, een heerlijke foute maar oh zo een fijn wegkijkende romantische zwijmelfilm waarin alles altijd weer goed komt. Bij kerst hoort een feel good film vind ik. Vanuit vroeger thuis kan ik me trouwens ook nog heel goed herinneren dat Sissi vaak op stond en natuurlijk ook The Sound of Music!

IMG_9797-002
Christmas Gift

Kerst betekend bij ons naast samen zijn ook pakjes onder de boom en ik vind het, het leukste wat er is om cadeautjes te kopen voor alles en iedereen. We spreken meestal af om voor 25 euro per persoon een cadeautje te kopen dus dan kun je nog best leuke dingen ook kopen. Dit jaar heb ik mijn Wishlist al ingeleverd die jullie hier kunnen lezen.

Christmas Look
Als het gaat om mijn kerstboom dan is het antwoord zeker weten WIT! Ik ben altijd al gek op wit in mijn interieur en dat is met kerst zeker niet anders. Als het gaat om kleding dan vind ik het met kerst altijd heel leuk om me heel erg op te doffen en mijn best te doen om er mooi uit te zien.

Chistmas Dress
Vorig jaar droeg ik mijn rode jurkje van de Mango, die ook op bovenstaande foto te zien is. Het afgelopen jaar heb ik niet zo gek veel jurkjes gekocht dus ik denk dat ik deze dit jaar gewoon weer aan doe met eerste kerst dag. Wat ik tweede kerstdag aan doe weet ik nog niet, maar wellicht duikel ik in de tussentijd nog wel een leuk jurkje ergens op.

Chistmas Hair
Ik vind het mooi om mijn haar los te dragen met krullen of om het op te steken. Ik denk dan ook dat ik iedere dag, inclusief kerstavond een andere soort haardracht ga doen. Ik heb de laatste tijd veel YouTube tutorials gekeken en ik heb nu ook wel een beetje het idee dat ik weet hoe ik mijn haar leuk op zou kunnen steken. Ik moet trouwens wel echt nodig langs de kapper, maar ik ben echt ontzettend bang…

IMG_4829-001
Christmas Wish

Vorig jaar was mijn kerstwens dat ik dit jaar nog kerst kon vieren met mijn moeder. Klinkt misschien heel heftig maar ik wist destijds niet of ze dat wel zou gaan redden en halen. Gelukkig is ze er nog en sterker en beter dan ooit! Dit jaar is mijn wens vooral om het heel fijn samen te hebben, mijn ouders, mijn lieve M. en mij. Die sneeuw zou leuk zijn, maar hoeft niet perse, er moeten altijd zo veel mensen de weg op en ik wil geen ongelukken en dergelijke met kerst!

Inside or Outside
Inside, met kerst vind ik het fijn om met familie en vrienden te zijn op een plek waar het lekker warm is en waar we lekker eten hebben en gezellig kunnen kletsen. Al moet ik zeggen dat de strandwandeling die ik vorig jaar deed op tweede kerstdag me ook wel heel goed beviel, je zit anders toch maar de hele dag stil. Ik gok echter dat ik dit jaar met kerst in een woonmall te vinden ben in plaats van op het strand.

Christmas Cards
Ik stuur meestal niet zo veel kerstkaarten, op de een of andere manier neem ik het me altijd voor en stuur ik uiteindelijk alleen een kaart aan mijn oma. Dit jaar heb ik er inmiddels al 10 verzonden voor het project #vooreenander. Meestal schrijf ik op mijn kaart niet veel bijzonders, louter Liefs Stacey ofzo.

Christmas Perfect
De ideale kerst begint met kerstavond bij mijn ouders met All you need is love en cadeautjes. Daarna gaan we ragout eten die mijn moeder zelf heeft gemaakt. De volgende dag een uitgebreid kerstontbijt. De andere 2 dagen zijn lekkere luier dagen waarop ik sinds mensenheugenis weer eens de Wii bij mijn ouders gebruik en waarop we heerlijk eten met elkaar. Tegenwoordig vind ik het ook super leuk om me dan uit te sloven in de keuken.

Christmas Days
Dit jaar gaan we op eerste kerstdag met z’n viertjes [mijn ouders, mijn lieve M en ik] uiteten. Tweede kerstdag besteden we waarschijnlijk samen in de woonmall waarna we samen de keuken in duiken, heerlijk! Normaliter zouden we natuurlijk nog naar M. zijn ouders gaan maar die zijn lekker op vakantie.


Christmas Food
Mijn favoriete eten met kerst is, dit gaat heel gek klinken, het kerstbrood van mijn moeder. Ieder jaar weer bakt ze het brood en dat brood staat voor mij gelijk aan kerst, dat is zo ontzettend lekker! Maar natuurlijk vind ik het ook heerlijk om lekker te eten in de avond, maar als ik zou moeten kiezen dan zou ik ook prima alleen maar kerstbrood kunnen eten.

Christmas Tree
Mijn kerstboom staat al weer een paar dagen en om de een of andere reden had ik dit jaar bijna geen geduld om te wachten tot na Sinterklaas… Ik heb een neppe boom, waarom? Geen idee, mijn ouders hadden ook meestal een neppe en die zijn meestal zo mooi vol. Maar volgend jaar wil ik wel een echte mooie grote.
Dit jaar heb ik mijn boom met allemaal witte decoratie, waar ik vorig jaar nog wit met rood had gedaan. Dat rood is leuk, maar na 2 jaar wilde ik wel weer eens iets anders. Ik zal van het weekend even foto’s maken van mijn kerstboom!

Christmas Ornaments
Naast witte ballen heb ik ook belletjes in de boom, witte nep rozen, een gehaakt engeltje, een hobbelpaard, de letters XMAS en gebreide figuren. Van het weekend wil ik nog graag de ballen kopen waar je de LINDA foundation mee steunt, maar daarvoor moet ik nog even langs de V&D.

Tags: , , ,
Categorie: Party
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Simone 10.12.2014

  Heerlijke tag! Bij mij begint het nu toch ook wel echt weer te kriebelen.

 • Reageer Raounak 10.12.2014

  wat een onwijs mooie foto heb je uitgelicht!

 • Reageer Demi 10.12.2014

  Leuke tag! Kerst is zo ontzettend leuk 🙂

 • Reageer Tessa 11.12.2014

  Leuk! Morgen ook even invullen!

 • Reageer Diary: Christmas Tag | My version of events 11.12.2014

  […] en -plannen. En laten we dan maar voorzichtig beginnen met een Christmas Tag die ik bij Stacey las. Tijdens het schrijven vroeg ik me een paar keer af ik wel zo Christmassy type ben, maar het […]

 • Reageer Suuz 11.12.2014

  Oooh wat leuk zeg! Christmas feelings 🙂 HeerlijK!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.