Legally-Me: My day in Pictures 10/12

11.12.2014

ploggio in de house

Na een sportief begin van de dag ging ik, zoals gewoonlijk, naar kantoor. Met een Dubsmash momentje tussendoor en een foute hits uurtje was het makkelijk vol te houden. Het avond eten was een zeer ongezond en oh zo onsmakelijk frietje, waarna ik  naar Ajax – Apoel ging. Er werd afgesloten met een kort stressvol nachtje.
ploggio in de house1

06:20-07:45
De wekker en ik zijn geen vrienden en zeker niet na het korte nachtje dat ik heb gehad. Van vrolijkheid door de Gooische vrouwen film sliep ik pas laat, ik besluit dus even rustig wakker te worden met het ontbijt journaal in bed. Daarna is het tijd voor wat actievere dingen, een Barre Workout van ongeveer 10 minuten waarna ik besloot ook nog 200 jumping jacks te doen.

Na mijn kleine workout ga ik lekker douchen en kleed ik me aan. Ik ga voor mijn zwarte skinny [ik heb een uitgebreide collectie zwarte skinny jeans en draag minimaal 4/7 dagen een zwarte skinny… heel origineel en afwisselend] een simpel grijs shirtje en een colbertje, allemaal van de H&M met een panter riem van de Primark. Uiteraard moet er nog even gegeten worden. Net zo verrassend als mijn broek is ook de keuze voor mijn havermout waar ik gewoon een foto van vergeet te maken omdat ik zo verliefd naar mijn kerstboom kijk in het donker….

ploggio in de house2

07:45 – 19:15
Ik stap op de fiets naar het Amstel station waar ik mijn fiets parkeer en niet veel later kan ik wel huilen. Mijn mooie tas, mijn grote liefde al 1,5 jaar en de duurste tas die ik ooit had gekocht [ook al is het geen echte] is nu echt overleden. Ik haalde hem uit de mand voor op mijn fiets en plots braken er allemaal dingen en scheurde hij aan 1 kant. Ik appte mijn moeder dat mijn tas dood was en dat ik de tas zou gaan begraven op de bodem van mijn kledingkast omdat een ander afscheid te definitief zou zijn.

Goed ik was dus in diepe rouw maar dankzij een mevrouw van de Etos kon ik iig de tas gisteren nog gebruiken door er tientallen veiligheidsspelden aan te bevestigen. Dank u mevrouw van de Etos op het Amstel Station! Eenmaal op kantoor vonden mijn collega’s dat ik maar een nieuwe tas moest bestellen, maar mijn hemel ik zou echt niet weten wat ik wil dus ik wacht maar even met impulsief een nieuwe tas kopen.

Op kantoor is het weer lekker druk en ik ren van verdieping naar verdieping om dingen te regelen, te laten tekenen en zelf te ondertekenen, dus ik zit als nel aal mijn fuelpoints voor de hele dag. Mijn lunch eet ik half in een call op en dus vergeet ik ook weer eens een foto te maken.

Goed dan nu een verklaring voor de foto’s links boven… Wij hebben tot kerst een fout uur iedere dag op kantoor en daar zat ook ‘The Ketchup song’ in, tsja en toen moesten we wel dansen wat vervolgens werd gefilmd door een andere collega. Ach je moet toch wat als het inmiddels al 18:15 is en de rest van de gang voor het eerst sinds mensenheugenis allemaal op tijd naar huis is.

ploggio in de house3

19:15-23:30
Om 19:15 komen mijn lieve M. en zijn broertje me ophalen op het werk en parkeren we de auto onder de Arena. Onze CEO kon zelf geen gebruik maken van de kaartjes voor Ajax-Apoel en ik was de gelukkige die gebruik mocht maken van zijn kaartjes. Omdat mijn lieve M. al kaartjes had samen met mijn broertje ging ik gezellig met mijn vader. Maar eerst eten, ik had verschrikkelijke honger maar echt veel tijd om te eten hadden we niet dus besloten we voor een snelle hap te gaan.

Rechts boven kun je het wellicht wel zien waar we zijn beland, de Burger King. Vooraf wist ik al dat ik alleen een frietje zou mogen, maar getsie die frietjes bij de Burger King zijn wel echt heel erg onsmakelijk! Ik at het dan ook niet op, met honger ten gevolgen. Tijdens het eten worden de nodige belangrijke zaken besproken over CV’s, bouwmuren en dankappelen.

Na het eten splitste we op, M. met zijn broertje naar hun plekken en wij naar de business seats. We bleken super mooie plekken te hebben in het midden van het stadion ter hoogte van de middenlijn. Mijn vader vind het helemaal leuk dat we samen dit doen en hij zit als een trotse papa naast me te stralen en te genieten van de wedstrijd. Vlak voor het begin van de wedstrijd heb ik een klein reepje Tony’s weten te scoren en hebben we nog wat te drinken gehaald.

Ajax wint uiteindelijk met 4-0. Na een matige eerste helft, spelen ze in de tweede helft heel mooi. Ja begin maar te lachen, maar ik heb best wel een beetje kijk op voetbal doordat ik menig aflevering van Studio Sport met mijn vader mee heb gekeken en met enige regelmaat langs de lijn van een amateur team heb gestaan.

Na word ik heel luxe naar huis gebracht door de heren aangezien mijn Lieve M. me liever niet alleen met de metro naar huis laat gaan.

ploggio in de house4
23:30-Laat/vroeg
Zie je de rechter foto? Zo ziet iemand er uit die al tijden veel te weinig slaapt, stress heeft en niet meer weet wanneer ze alles wat nog moet gebeuren moet doen. Een lekker potje janken lucht dan verschrikkelijk op en na wat dingen aan de blog te hebben gedaan val ik om 01:00 in slaap. Om 04:45 word ik echter wakker van een raar geluid. Als ik het geluid volg en de kledingkast open schuif klinkt er een gil uit mijn mond. Er zat dus gewoon een muis in mijn kledingkast! Uiteindelijk heb ik hem/haar met een emmer het huis uit weten te drijven, maar ik was wel direct klaar en klaar wakker.

Hoe was jullie dagje? 

Tags: , ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Let's travel and see 11.12.2014

  Lekker druk dagje weer zeg! En die muis, wat erg! Ik zou me helemaal doodschrikken! Had dat al toen ik vorig jaar overdag een muis in mn keukenkasje zag lopen, maar midden in de nacht in je kleding kast, brrrrr!

 • Reageer Andrea 11.12.2014

  Ieeeeewwwww, wel stoer van je hoor. Ik was echt gillend weggerend, maar ja waarheen? Haha

  • Reageer Stacey 12.12.2014

   Ik heb er niet bij verteld dat de vorige keer dat er een muis zat in mijn huis ik net zo lang op een stoel heb staan gillen tot mijn vader er was. Ik vond het nu alleen zielig hem wakker te bellen midden in de nacht…. 😉

 • Reageer Laura 11.12.2014

  Ik heb heel vaak dat als ik op mijn laptop je blog lees, er stukken tekst missen. Op mijn mobiel op de bloglovin’ app heb ik dit niet. (ik gebruik google chrome)

  Ik denk ik zal het toch eens melden, is toch zonde!

  • Reageer Stacey 12.12.2014

   Hi Laura,
   Dank je wel voor het melden! Ik ga het even navragen. Zelf gebruik ik ook vaak Google Chrome en heb het probleem niet, dus ik zal het even aan mijn webhost vragen. Lief dat je het even laat weten.

 • Reageer Maurits 11.12.2014

  Wat schattig, een muisje

 • Reageer Elsa 12.12.2014

  Nu vraag ik me dus af…. M(aurits); ben jij Stacy’s grote liefde?

  • Reageer Stacey 12.12.2014

   Haha, nee mijn vriendje heet geen Maurits. Reageren op mijn blog doet hij alleen naar mij via Whatsapp 😉

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.