Legally-Me: My day in Pictures

04.12.2014

mydayinpictures7
Na een ontspannen ochtend werd het gisteren al snel rennen en vliegen. Van de ene naar de andere vergadering en van kantoor naar het Runfluencers event van Runners World. Daar werd niet alleen gerend maar kregen we ook heerlijk te eten en konden we gezellig bij praten met elkaar. Benieuwd hoe mijn dag er gisteren uit zag? Lees snel meer…

mydayinpictures-001
Wakker worden is zo veel leuker als er een heel leuk iemand naast je ligt! Waar ik normaal met pijn en moeite mezelf uit bed sleep en nog half slaperig ben wordt ik nu wakker met een grote glimlach op mijn gezicht. Omdat het niet mega praktisch is gezien afstanden naar werk etc is het uniek dat we door de weeks bij elkaar slapen, maar als je elkaar mist moet je soms alle praktische excuses even opzij zetten en het gewoon doen. Ah fijn, ik spring onder de douche en ga me aankleden. Netjes, zeg gerust heel netjes, ga ik vandaag naar werk omdat er een belangrijk persoon op kantoor komt.

Daarna is het tijd om te ontbijten en om samen even een kopje koffie te drinken. Veel fijner als dit gaat ’s ochtends opstaan niet worden denk ik. Oke, het klinkt misschien suf, maar ik vind het echt heel gezellig zo samen opstaan voordat we naar ons werk gaan. Maar goed genoeg zoetsappig gedoe want we moeten beide richting kantoor. Hij met de auto en ik op de fiets. De reden dat er geen foto van mijn fietstocht bij staat is niet omdat ik niet ben gaan fietsen, maar omdat ik zo hard heb gefietst om warm te blijven dat ik geen warmte wilde verspillen aan het maken van een foto!

mydayinpictures1-001

Goed op kantoor gaan er 1, 2 en hoppa 3 bakjes koffie in. Verder drink ik verse munt thee dat ik zo af en toe eens mee neem naar kantoor. Omdat mijn collega ook vroeg is en er verder nog niemand is besluiten we de Victoria Secret show even te bespreken en hoewel het echt prachtige vrouwen zijn, vinden we een aantal toch echt wel te skinny. Nu is dat bij sommige natuurlijk hun bouw maar wat mij hierbij verontrust is dat veel meisjes van 13/14 reageren op de foto’s dat ze ook zo dun willen zijn. Anderzijds voel je je ook best wel een beetje een papzak als je naar die prachtige foto’s kijkt…

Vlak voor de lunch en na de lunch zijn we aan het vergaderen en tsja daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Het zou vast niet gepast zijn een selfie te maken met onze nieuwe CEO gok ik…. Er heerst door van alles en nog wat veel onrust op kantoor en ook ik lig met enkele regelmaat wakker van alles wat er te gebeuren staat, meer dan deze link kan ik er niet over kwijt. Goed, erg veel foto’s heb ik dus niet gemaakt op kantoor behalve van mijn rijstwafel.

mydayinpictures2
Met nog enige stress weet ik uiteindelijk net op tijd te vertrekken van kantoor. Ik fiets snel richting Magazzino, het restaurant waar ik door Runner’s World word verwacht. Het is al gezellig druk als ik er aan kom en ik zie direct een paar bekende. Met Jessica van Eat Run Love klets ik gezellig bij maar natuurlijk ook met alle andere aanwezigen, sommige zie ik voor het eerst en sommige ken ik al een beetje. Voor ons is heerlijk gekookt door Chef met Lef & Healthy Fans uit het Runnersworld kookboek.

mydayinpictures3Na het eten is het tijd voor de het praatje van Olivier en Imo van Runner’s world en de ideeën die zij hebben met ons. Ons zijn de volgens Runner’s World de 25 meest invloedrijke hardloop bloggers van Nederland. [Stiekem vind ik het wel een onwijs compliment dat ik hier blijkbaar onder val]. Vervolgens krijgen we uitleg over het belang van sport bh’s, het proces van het ontwerp tot het uiteindelijke product en meer informatie specifiek over het merk Anita.

We krijgen allemaal een BH te passen en het is natuurlijk dringen bij de WC’s zodat alle meiden een beetje privé de BH’s kunnen passen. Helaas blijkt mijn maat uiteindelijk niet aanwezig te zijn dus zal ik later de BH nog ontvangen. Daarna moet ik bij Ramiro op de foto en vervolgens moet ik rennen om me om te kleden. Samen met Lindsay proberen we ons zo snel mogelijk om te kleden om een stukje te gaan rennen.

mydayinpictures4
Alleen al bij het staan bij de deur krijg ik de rillingen en ik vrees dan ook het ergste, maar als we eenmaal lekker aan het lopen zijn gaat het heerlijk en heb ik het al snel prima qua temperatuur. We lopen een stukje en gaan dan een aantal oefeningen doen, een van deze oefeningen is het oprennen van de trap bij NEMO iets wat ik al heel lang een keertje wilde doen. Onwijs gaaf om 3 keer die enorme trap op te lopen, gewoon omdat ik het al zo lang op mijn lijstje had staan. Vervolgens liepen we verder, afgewisseld met nog wat oefeningen en uiteindelijk weer terug richting het restaurant. Het leuke aan het lopen is dat je iedere keer naast een ander loopt en zo iedereen een beetje leert kennen, iets dat ik echt heel erg leuk vond!

mydayinpictures5
Na de groepsfoto voor de deur worden we binnen verwend met heerlijke yoghurtjes van de yoghurt barn! Altijd goed natuurlijk en daar maak je me altijd blij mee. We praten allemaal gezellig verder en ik leer en hoor weer een hoop nuttige dingen en tips, altijd fijn en handig. Aan het einde van de avond, als het inmiddels al bijna 23:00 uur is ga ik toch echt naar huis. Op de fiets bel ik met mijn lieve M. die ook wel benieuwd was hoe het was en bij wie ik benieuwd was hoe zijn voetbaltraining was.

mydayinpictures6
Eenmaal thuis pak ik de goodiebag uit die super leuk en goed gevuld is. Het Runner’s World Kookboek dat ik sinds de publicatie al wilde hebben zat er o.a. in en dat vond ik echt super. Thuis blader ik hem snel door en zie ik al de nodige lekkere en leuke recepten. Snel ruim ik mijn spullen een beetje op en wil ik in bed duiken. Maar dan ineens bedenk ik me dat er in de koelkast nog een doosje met bonbons uit Gent in mijn koelkast staat die ik van M. in mijn schoen heb gekregen. Ik pik nog even 2 heerlijke bonbonnetjes, dat mag wel na een training toch?  In bed kijk ik naar wat foto’s online en typ ik dit artikel zodat het morgen op tijd online kan komen.

Het was dus een spannend en enerverend dagje maar wel ontzettend leuk en gezellig! Ik wil Runner’s World even bedanken voor de leuke avond en Jasmine en Ramiro voor de foto’s.

Hoe was jullie dag?

 

Tags: , , ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Jessica 04.12.2014

  Super leuke foto’s! Zo jammer dat ik niet mee kon lopen, ik ga ze vanavond even bekijken.

 • Reageer Danielle 04.12.2014

  Haha ik kom er dus NU pas achter dat je echt nog actief blogt? Super leuk! Ga snel even alles bijlezen.

  Leuke fotos!

  • Reageer Stacey 04.12.2014

   Ow hemeltje, had je gemist dat ik was overgestapt naar een andere site? In ieder geval goed om te zien dat je me weer terug gevonden hebt 🙂

 • Reageer Simone 04.12.2014

  Wat leuk, dat evenement! Echt goed geregeld volgens mij, leuke goodiebag ook!

 • Reageer Linda 04.12.2014

  Wat een leuke dag!! Ik vind de gidsen van de Runner’s World altijd heerlijk. Ik heb anderhalf jaar een abonnement op het blad en het leest zo lekker weg.

 • Reageer Rozentuintje 04.12.2014

  Wat leuk dat je daarbij aanwezig mocht zijn 🙂

 • Reageer Manon 04.12.2014

  Mooi jurkje had je gisteren aan, mag ik vragen waar je die hebt gekocht?

  • Reageer Stacey 04.12.2014

   Dank je, hij is van & Other Stories en ik heb hem afgelopen Oktober gekocht in Kopenhagen.

 • Reageer Andrea 04.12.2014

  Wat een hectische dag. Kan me voorstellen dat het wel lastige tijdens zijn op je werk met zoveel stress. Gelukkig begon je dag heel goed en eindigde die heel leuk. Gaaf zeg dat runners world event!

 • Reageer Marlissa 04.12.2014

  Leuk! Het Runner’s World kookboek is ook echt super leuk met heel veel lekkere recepten;)

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.