Legally-Me: My day in Pictures 18/12

19.12.2014

IMG_5179-002

Een dag die begon met goede nachtrust en waarna ik uiteraard ging werken. Daarbij had ik nog wat stress en nog heel veel meer stress. Gelukkig stond er ook afleiding op het programma in de vorm van heel leuk nieuws, jullie lieve reacties en het kerstfeest waarvoor ik me geheel in jaren 20 stijl moest uitdossen. 

twenties stacey1-001
07:00 – 08:45

Express heb ik mijn wekker later gezet dan normaal, ik vind dat ik wel wat nachtrust heb verdient na mijn mega lange dag van gisteren en de gebroken nachten daarvoor. Er was een kopje ´Slaap lekker´ thee voor nodig in combinatie met een rustgevend pilletje en een time to relax mok, maar het werkte, ik heb geslapen. Na het douchen kleed ik me aan en besluit ik gewoon maar weer eens dat geruite rokje aan te doen. Vorig jaar zat hij een beetje strak vond ik, maar nu zit ie prima, al zeg ik het zelf. Als ontbijt had ik, hoe verrassend, havermout en terwijl ik het nieuws kijk eet ik het rustig op.

Na het ontbijt trek ik mn jas aan en loop ik naar het station. Het lijkt wel als je al mijn plog ziet, dat ik nooit met de fiets naar kantoor ga, maar meestal plog ik op dagen dat ik iets leuks ga doen en dat ik niet op de fiets terug ga, vandaar. Ik ga dus met de metro naar kantoor.

twenties stacey2
08:45-17:00
Op kantoor is het werken werken werken, en verder appen met mijn lieve M. en vriendinnetje Zowy. Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen heb ik last van extreme stress en gelukkig zijn ze zo lief om me een beetje een hart onder de riem te steken. Maar niet te vergeten jullie ook, al jullie super lieve reacties hebben me echt heel goed gedaan, dank daarvoor allemaal!

Door een fusie is onze werkdruk verdubbeld. Top! Uh nou ja oke niet helemaal natuurlijk, maar goed het is niet anders! Ik ga dus lekker door met werken en deed ik wat ik kon want zoals Denise gisteren zei, je hebt maar twee handen.

Als lunch heb ik quinoa wafels met humus en kipfilet, een makkelijke en gekke lunch omdat ik gister avond echt geen fut meer had om iets te maken toen ik om 22:30 thuis kwam. Gelukkig is het op kantoor, ondanks de drukte, erg gezellig. We hebben het kerstfeest en iedereen is er al de hele middag een beetje mee bezig. De een na de ander komt binnen om te vragen wat we aan gaan doen en ik begin er ook steeds meer zin in te krijgen.

Dan krijg ik rond het middag uur heel goed nieuws binnen over de app van mijn lieve M. We zijn al een tijdje bezig met het kijken naar huizen en hebben nu extreem goed nieuws waar ik zelfs bij het typen helemaal van ga glunderen.

Nog iets leuks, ik krijg mijn kerstcadeau van werk! We mochten kiezen uit verschillende dingen en ik had gekozen voor een stormparaplu die je op je fiets kunt monteren. Hoe dat op je fiets monteren er uit gaat zien dat weet ik nog niet maar het idee is heel erg leuk en handig en sowieso is een goede paraplu natuurlijk nooit weg.

Goed, na overleg kan ik ook daadwerkelijk naar het feest gaan! Het was nog even afwachten of ik wel op tijd aanwezig zou kunnen zijn omdat ik om 18:00 een call zou hebben, maar gelukkig heb ik kunnen regelen dat ik gewoon mee kon en de call kon skippen, jeah!

twenties stacey3
17:00 – 18:00
Een van mijn collega’s, die praktisch om de hoek woont, dropt me met de auto thuis [vandaar de metro vanmorgen ;)]. Helaas hadden we wat file en duurde het even voor ik thuis was. Daar kleed ik me al een malle om, gelukkig had ik alles al klaar gelegd en doordacht en kon ik zo in mn kleding schieten en was alleen nog even de keus er tussen een huidskleurige panty en een zwarte. Het wordt uiteindelijk de zwarte en mijn haar krul ik snel en zet ik schijn aan de zijkant vast terwijl mijn kapsel af wordt gemaakt met een schattig haarbandje van de H&M.

twenties stacey

18:00 – 0:30
Eenmaal in mijn outfit spring ik op de fiets naar de locatie waar wij het feest houden. De locatie is midden in het centrum van Amsterdam en dus goed bereikbaar met de fiets. De bar is helemaal in twenties stijl aangekleed met vazen met veren, parelkettingen en lijstjes met teksten zoals je rechts onder op de foto ziet. [Deze heb ik trouwens zelf gemaakt omdat we hem niet in groot formaat konden vinden om te printen]. Iedereen had super zijn best gedaan en iedereen was heel mooi in het thema, hetgeen natuurlijk super leuk is. Er werd ook eten geserveerd en we hebben vooral heel veel gelachen en staan dansen.
image30
Bovenstaande foto is bijna iedereen van het legal team van mijn werk. Super leuk dat we ook dit soort foto’s kregen. De digitale exemplaren volgen nog, daar ben ik ook heel benieuwd naar want er zijn heel wat foto’s gemaakt in de die booth kan ik je vertellen hahaha.

Eenmaal thuis ontdek ik een enorme blaar, en ik maar denken dat het aan mijn hakken lag dat ik zo een pijn aan mijn voeten had. Ik duik snel mijn bed in en ga lekker snel slapen want de volgende dag moet ik al weer op tijd bij de orthodontist in de stoel liggen om te happen voor een nieuwe spalk voor achter mijn ondertanden.

Hebben jullie een kerstfeest gehad van werk? 

Tags:
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Bente 19.12.2014

  Fijn dat je eindelijk weer eens lekker geslapen hebt! En wat tof, jullie hebben een huisje gevonden neem ik aan? 🙂
  Klinkt als een gezellig feestje! Wij hebben dit jaar niet per se een kerst feest gehad, wel vorige week een groot feest gehad omdat we ons kantoor hebben uitgebreid 🙂

 • Reageer Denise 19.12.2014

  Haha, je hebt een beetje naar me geluisterd, goed zo!
  Fijne dagen meis, rustig aan!

 • Reageer Let's travel and see 19.12.2014

  Wat een heerlijk thema voor een feest, leuk!

 • Reageer Andrea 19.12.2014

  Wat een leuke foto met je collega’s! Leuk zo’n thema feest!

 • Reageer Simone 19.12.2014

  Wat zie je er super mooi uit zeg, heel gaaf zo’n feest. Wij hebben helaas geen feest op mijn bijbaantje, maar wel geheel onverwachts een kerstpakket met een super dik kleed, mokken, chocolademelk stokjes, een filmbon en een kaars, ook heel leuk!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.