Legally-Me: My day in Pictures 23/12

24.12.2014

12345678916
Voor de verandering leek het me wel eens leuk om een dag foto’s te maken als ik eens niet op kantoor zit en de halve dag alleen maar naar een scherm aan het turen ben. Gisteren had ik een dagje vrij en dus neem ik jullie mee naar de orthodontist, de sportschool, de supermarkt, yoghurtbarn en ga zo maar door.

123456789
Hoewel het geen werkdag is sta ik om dezelfde tijd als normaal op, ik moet namelijk naar de orthodontist voor een nieuw spalkje achter mijn tanden. Omdat de tandarts en dus ook de ortho niet mijn favorieten zijn en ik nog wel eens misselijk word in de stoel besluit ik geen zwaar ontbijt te nuttigen en ga ik voor gekookte eieren en 2 mandarijnen. 1234567891 Ik ga voor een simpele outfit, een grijze broek van de H&M en een trui van 4 jaar oud van American Today. Mijn [nu nog lange] haren doe ik met een klemmetje half vast en ik draag zwarte enkel laarsjes. 1234567892Met de fiets ga ik naar het Amstelstation waar ik de metro naar Amstelveen neem. Bij de fietsenstalling werken super aardige jongens waar ik altijd een praatje mee maak en die echt je ochtend maken als je daar je fiets neer zet. 1234567893In de wachtkamer bij de ortho zit ik maar een beetje op mijn telefoon, net als alle pubers die er zitten. Je voelt je pas echt oud als iedereen met voornaam wordt omgeroepen en ze mij met mevrouw roepen. Na een kwartiertje in de stoel te hebben gelegen heb ik een nieuw spalkje en kan ik weer terug met de metro. 1234567894Ik fiets vanaf het station naar huis waar ik even test of ik nog wel een beetje kan lachen met dat nieuwe spalkje. Ik heb precies een uur om het huis op te ruimen en dan weer weg te gaan. Gelukkig gaat het opruimen veel sneller dan verwacht en ben ik binnen een kwartiertje klaar.
1234567898-001

Ik heb een oude Iphone voor als ik buiten ga hardlopen en daar zit een oude simkaart in. Enige tijd geleden heb ik berichtjes ontvangen dat iemand mijn foto zou gebruiken op whatsapp en zich voor zou doen als mij maar dan met een andere naam. Aangezien ik dat nummer toch nooit gebruik besloot ik proef op de som te nemen en inderdaad, ene Liza gebruikt de rechter foto als profiel foto. Ik heb haar gevraagd dit niet meer te doen en hoop dat de boodschap over is gekomen, anders zal ik aangifte gaan doen. Na facebook profiel en instagram profiel is er dus nu ook dit, heel vermoeiend. 1234567895Ik spring op de fiets en ga naar Poptasi waar ik een doosje macarons haal bij eigenaar Patrick. Hoewel ik ‘de echte’ heb geproefd van Lauduree vind ik deze toch echt veel lekkerder en aangezien mijn ouders en lieve M ook enthousiast zijn was dit mijn taak voor de kerst. 1234567896 Met mijn tasje vol heerlijks ga ik naar de yoghurtbarn waar ik met Zowy heb afgesproken. Omdat ik heel licht heb ontbeten heb ik best wel trek, maar toch blijft de grote variant eigenlijk echt te veel voor mij, ik ontplof bijna als ik hem op heb. Gelukkig is het wel verschrikkelijk lekker! Na de yoghurtbarn lopen we nog even over de markt waar ik bij een speciale bakker een spelt noten rozijnen brood koop voor het kerstontbijt. 1234567897Na het brood te hebben gescoord ga ik naar de sportschool. Op de sportschool staat mijn langste duurloop voor de halve marathon van Egmond op de planning. Wellicht niet de beste planning want ik heb de dag er voor ook al op hoog tempo meer dan 6 kilometer gelopen.

1234567899
Tijdens het lopen kijk ik naar uitzending gemist, ik kijk naar een aflevering van Ik vertrek en sterren op het doek, prima afleiding. Wat echter voor nog meer afleiding zorgt zijn de krampen in mijn buik die er voor zorgen dat ik met mijn benen omhoog moet zitten waarna het uiteindelijk wat af begint te zwakken.
12345678910
Bam! Uiteindelijk loop ik dus 18,1 kilometer, niet helemaal van harte door mijn buik, maar I did it. Volgens mij ben ik nu wel klaar voor de halve marathon van Egmond. Afsluitend duik ik 8 minuten in de zonnebank, even een kleurtje op doen voor de kerst.
12345678911
Over kerst gesproken, eenmaal thuis drop ik mijn sportkleding en ga ik naar de supermarkt en glutenvrije winkel om dingen te kopen voor de kerst. Lieve M. zorgt voor het hoofdgerecht op tweede kerstdag en ik zorg voor beide dagen voor het ontbijt, zoals je ziet met heel veel vers fruit en broodjes voor mijn lieve M.
12345678912
Ik drink even een kopje thee terwijl mijn lieve M. mij een foto van het vlees stuurt. Hij is naar een speciale delicatessenwinkel gegaan die bekend staat om zijn Cote de Boef. Tweede kerstdag is dit dus wat wij gaan eten, ik ben benieuwd!
12345678913
Bij de glutenvrije winkel heb ik een glutenvrij broodje gehaald wat ik beleg met zalm en avocado. Erbij serveer ik een kopje thee en nog een restje tomatensoep dat ik vergeet te fotograferen. 12345678914
Ondertussen draai ik wat wasjes, met mijn favoriete wasverzachter en werk ik aan de blog. Kunnen jullie raden waar deze collage voor is gemaakt? Hij verschijnt aan het einde van de week online.
12345678915
Gedurende een uurtje of twee zit ik te werken aan mijn werk e-mails. Ik heb 89 ongelezen e-mails waarvan er meer dan 50 met prioriteit zijn verzonden en dus lijkt het me wel handig deze even te lezen en er iets mee te doen indien nodig. In die Mailbox vond ik ook een linkje naar de foto’s van ons kerstfeest en die moest ik natuurlijk even bekijken.

Na het poetsen van mijn tanden stap ik in bed om lekker te gaan slapen. Morgen moet ik namelijk betrekkelijk vroeg bij de kapper zijn en heb ik nog het nodige te doen. Ik ga dus lekker op tijd slapen, met een gerust hart want de plog is af.

Vandaag ga ik naar de kapper en doe ik de laatste inkopen waarna de kerst dan echt gaat beginnen, kunnen jullie ook niet wachten tot het kerst is? 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Joyce 24.12.2014

  Wat een leuke my day in pictures! Leuk om ook een keer een andere dag van je te zien! Drukke maar leuke dag als ik het zo zie!
  De yoghurtbarn staat echt hoog op mijn lijstje door alle lekkere en mooie foto’s die jij daar maakt! Ik ga er snel eens heen.
  Die collage, is dat een jaaroverzicht?
  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe kapsel zometeen! Dus een instagram foto is meer dan welkom.
  Fijne dag vandaag en alvast hele fijne feestdagen!

 • Reageer Irma 24.12.2014

  Leuk zo’n overzicht hé! Voooooral je tandenpoets foto, haha!

 • Reageer Maurits 25.12.2014

  Ik vind die Zwitsal wasverzachter niet echt heel erg lekker. Had hem lekkerder verwacht. Maar, kan ook aan onze wasmachine liggen 😉
  btw…sportschool met zonnebank. Weet je hoe chill!!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.