Legally-December: #vooreenander

01.12.2014

IMG_9462
In December staat een groot deel van onze tijd in het teken van eten, gezelligheid, cadeautjes en familie. Maar er zijn ok heel veel mensen die de December maand een stuk minder leuk door moeten brengen. Onder de Hastag #vooreenander doe ik iedere week iets voor een ander, die het moeilijk heeft. Doe jij mee?

December vind ik een van de leukste maanden die er is, de gezelligheid met familie, lekker eten, cadeautjes en me mooi aankleden. Allemaal dingen die voor mij bij december horen. Maar zoals we allemaal weten is een fijne decembermaand niet voor iedereen zo van zelf sprekend.

Natuurlijk kun je geld geven aan diverse goede doelen, maar die middelen heeft niet iedereen. Juist met hele kleine dingen kun je voor anderen al heel veel betekenen. Iedere week ga ik iets anders doen voor een ander, iets dat mij een klein beetje tijd en energie kost maar waar ik iemand anders blij mee kan maken.

Het overzicht:

Week 1. Kleding doneren aan een goed doel
Week 2. Stuur kaartjes naar eenzame mensen
Week 3. Verras je buren
Week 4. Doneer voedsel aan de voedselbank

In een maand waarin wij heel veel bezig zijn met onszelf en familie en vrienden kunnen we met hele kleine gebaren ook heel veel betekenen voor andere mensen in de maatschappij. Volg de komende weken Legall-Brunette om te zien hoe ik met deze challenge om ga. Niet alleen zal ik mijn vorderingen bijhouden op de blog, maar ook via Instagram.

Doe jij mee met #vooreenander deel dan jouw actie door gebruik te maken van deze hastag.

Tags:
Categorie: Legally-Brunette
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Tessa 01.12.2014

  Mooi! Van de week heb ik ook zoiets klaar staan. Morgenavond ben ik op bezoek bij de voedselbank in Haarlem om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Geven is nu eenmaal nog leuker dan krijgen ;-).

 • Reageer Simone 01.12.2014

  Heel mooi idee, hopelijk kan ik er aan meedoen tussen de drukte van het afstuderen door!

 • Reageer Ima 01.12.2014

  En ergens nog in een van de weken: ga eten met Ima!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.