Legally-Me: My Guilty Pleasures

21.12.2014

IMG_5122

Herken je dat, je loopt in de supermarkt en moet verschrikkelijk je best doen om je te beheersen en niet die ene reep chocolade te kopen of die ene zak snoep. Koop je hem wel dan weet je dat je onherroepelijk verloren bent en je binnen een mum van tijd alles op hebt. Vandaag mijn guilty pleasures op een rijtje. 

Deels geïnspireerd door de Guilty pleasure friday die ik onlangs op mijn werk had kwamen er weer hele oude guilty pleasures in mijn naar boven, sommige dingen eet ik regelmatig, andere heb ik al in tijden niet gegeten.

❤ Drop fruit duo’s – van Red Band en dan bij voorkeur de rode ❤ Tony Chocolony met caramel en zeezout ❤ Milka Daim ❤ Kokinnetjes ❤ Gesuikerde perzikjes ❤ Gedroogde abrikozen ❤ Warme chocolademelk met slagroom ❤ Stroopwafels ❤ Ben & and Jerry Cookie dough ❤ Bugles gevuld met roomkaas ❤ McFlurry ❤ Zoute Popcorn ❤ Cola flesjes ❤ Pasta Pesto ❤ Broodje Kroket ❤ Chocotoffs ❤ Gevulde koeken ❤ Sate saus ❤ Appeltaart ❤ Mijn moeders rode kool met een gehaktbal en ijskoude appelmoes ❤ Doperwten geprakt met een klein beetje mayonaise en gebakken aardappeltjes ❤ Italiaans ijs – Chocolade en aardbei ❤ Hamburger tartaarburgers ❤ sushi ❤ vers geperste jus d’orange ❤ zoute rijen ❤

Wat zijn jouw Guilty pleasures?Wat 

Tags:
Categorie: Food, Legally-Food
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Andrea 21.12.2014

  Het is kwart over 10 in de ochtend en ik heb opeens trek in Ben & Jerry’s Cookie Dough hahahaha

 • Reageer Bente 21.12.2014

  Jaa de rode dopfruit duo’s zijn inderdaad verslavend lekker (als ik die eet ga ik bijna altijd door tot ik misselijk ben ;)), ook echt heerlijk vind ik Maltesers en de Biscuit reep van Milka!

 • Reageer Suuz 21.12.2014

  BEDANKT! nu heb ik overal zin in;-)! hahahahhaa in veel dingen kan ik mij vinden! yumm!

 • Reageer Lis 21.12.2014

  Zure matjes ( de rode), maltesers, dove caramel, popcorn, frietjes met satésaus en smarties vind ik ook heel lekker hihi! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.