Legally-Home: Mijn huis in kerstsfeer

16.12.2014

IMG_5064-001

Vorige week zette ik mijn kerstboom en al een week kan ik genieten van de heerlijke kerststemming in mijn huisje. Waar ik vorig jaar nog koos voor wit met rood heb ik dit jaar voor louter witte decoratie gekozen.  Voor de gelegenheid heb ik ook maar even de tafel heel kerstig gedenk en uiteraard moest het geheel op de foto zodat jullie even binnen kunnen kijken in mijn huis in kerstsfeer. 
Normaal vind ik het maar een vervelend klusje om een kerstboom op te zetten en vind ik het leuk om te doen maar is het zeker iets waar ik naar uit kijk. Dit jaar was dat anders, ik kon niet wachten tot ik na de Sinterklaas tijd had om te boom te zetten. Stiekem had ik zelfs al de neiging om hem er voor te zetten maar ik kon me nog net beheersen te wachten tot 7 december.

Aangezien dit jaar mijn laatste jaar is dat ik hier woon [zie: ik moet over ongeveer 6 maanden mijn huis uit] wilde ik graag nog een keer mooie foto’s maken van de kerstboom in mijn huis, iets wat inmiddels een soort traditie is geworden nu het toch nog toe ieder jaar is gebeurd.

Hoewel ik verder geen eters had besloot ik voor de gelegenheid ook maar even de tafel te dekken geheel in kerst stijl. Ik voelde me wel een klein beetje een nerdje toen ik de tafel zo grondig aan het dekken was terwijl ik alleen thuis was en die avond een restje pasta alleen uit de vriezer zou gaan eten. Maar ik heb wel aan mezelf bewezen dat ik de tafel leuk kan dekken mocht ik ooit wel met kerst eters hebben. Wellicht dat ik dus volgend jaar maar een kerstdiner moet hosten in een nieuwe woning.

Goed enough about my nerdie behaviour afgelopen weekend, laten we een kijkje nemen in mijn piepkleine kersthuisje.

Huisje1 Huisje2 Huisje3 Huisje4

Is jouw huis al helemaal in kerstsfeer

Tags: , , ,
Categorie: Fotografie, Home
Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Dionne 16.12.2014

  Ziet er heel leuk uit!

 • Reageer Bente 16.12.2014

  Hahah lijkt me inderdaad ook gek om voor niks een tafel op te dekken maar: hij ziet er wel prachtig uit 🙂 Ons huisje is ook al lekker helemaal in de kerstsfeer, ik hou er van!

  • Reageer Stacey 16.12.2014

   Haha het was ook wel een beetje gek om te doen, maar ach de foto’s zijn mooi geworden.

 • Reageer Simone 16.12.2014

  Enorm gezellig ziet het er uit!

 • Reageer Marloes 16.12.2014

  Wat ziet het er super leuk en gezellig uit <3!

 • Reageer Guusje 16.12.2014

  Prachtige foto’s, dacht op het eerste gezicht dat ze van Pinterest kwamen, haha! Vooral de kerstboom is hel leuk.

 • Reageer Merel 16.12.2014

  Wauw, wat een mooie foto’s! Super inspirerend!

 • Reageer Didi 16.12.2014

  Heel mooi!!

  Waarom moet je eigenlijk je huisje uit?

  Grtjs

  • Reageer Stacey 16.12.2014

   Ik heb maar een tijdelijk contract. De woning is een ‘Jongeren woning’ en om de doorstroom onder jongeren te vergroten mag je maar 3 jaar in de woning wonen. Jammer maar helaas. Gelukkig komt dat nieuwe huis wel goed 😉

 • Reageer Danielle 16.12.2014

  Ziet er super leuk uit! Mooie foto’s ook! Helaas geen kerst in mijn huis dit jaar (op wat verdwaalde sneeuwpop beeldjes na) heb eigenlijk nog geen tijd gehad.. en vind het nu al te laat om voor 2 weken nog alles uit de kast te trekken..

 • Reageer Anouk 16.12.2014

  Wauw, ziet er super mooi uit! Vind dat zo gezellig he, heerlijk sfeertje. Hier ook alles omgetoverd tot paradijsje.

 • Reageer Sas 17.12.2014

  Wat ziet dit er gezellig uit zeg! Dat gaat vast een hele fijne kerst worden!

 • Reageer Suuz 17.12.2014

  Prachtig lieverd!! ook helemaal mijn stijl zoals je wel weet!!! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.