Legally-Me: Love and Kisses

31.12.2014

IMG_5445
De afgelopen week hebben jullie al met enige regelmaat terugblikken op het hele jaar voorbij zien komen. Wat voor mij ook hoort bij het einde van het jaar is dankbaarheid en daarom wil ik graag in de laatste post van 2014 wat mensen bedanken.

Jullie!
Allereerst wil ik jullie allemaal heel hartelijk danken voor het volgen en lezen van Legally-Brunette. In een jaar tijd heb ik er veel volgers bij gekregen en heb ik sommige van jullie zelfs al mogen ontmoeten. Sterker nog gisteren, 30 december, was de drukte dag ooit qua bezoekers op Legally-Brunette. Iedere keer als iemand reageert op een post blijft dit me een heel goed en bijzonder gevoel geven, het idee dat iemand mijn gedachte spinsels leest en daar op reageert en soms zelf motivatie of inspiratie uit haalt blijf ik heel bijzonder vinden. Hoewel het bloggen niet altijd makkelijk te combineren is met alles wat ik doe is het een passie en haal ik zo veel energie er uit, en dat is vooral te danken aan jullie. Ik hoop dan ook dat ik jullie in 2015 ook weer allemaal mag verwelkomen!

Mijn ouders
Het afgelopen jaar was zwaar, ik heb er al veel over gezegd, maar de operatie van mijn ouders heeft me nog veel meer gedaan dan ik op voorhand had kunnen denken. Het zijn de belangrijkste mensen in mijn leven en het is moeilijk om hulpeloos toe te kijken, maar waar ik kon helpen en wat ik kon doen heb ik met heel veel liefde voor ze gedaan. Net zoals dat zij er altijd, maar dan ook altijd voor mij zijn. Als ik huilend binnen kom lopen na een verbroken relatie op de ziekenhuiskamer van mijn moeder, als ik alleen op reis ga, als ik hulp nodig heb met het ophangen van een schilderij of als ik ziek op kantoor zit, mijn ouders zijn er altijd voor me. Niet altijd laat ik dat genoeg blijken, maar ik ben ze er echt heel dankbaar voor.

Mijn lieve M.
Vlak voor mijn grote reis leerde ik je kennen, ik baalde stiekem dat ik net nu alleen op reis moest gaan en niet met jou wat kon gaan drinken. Toch reisde je een beetje met me mee, alle verhalen hoorde jij als eerste en hoewel het je declarabele uren niet ten goede kwam in die periode, kwam het ons wel ten goede. We werden verliefd en zijn dat nog steeds. Als ik stress heb, ben jij de enige die me weer rustig weet te maken, jij bent de gene die me laat lachen en waar ik echt mezelf bij kan zijn, naast jou kan ik in de auto zingen, met jou kan ik zo heerlijk eten en naast jou slaap ik [oke, op die paar nachten na dat ik echt niet kon slapen en lig te sudoku’en]. Samen wagen we de stap naar ons huisje samen. Met jou voelt alles goed, je bent er voor me net zoals ik er altijd voor jou zou zijn. Dank je wel dat ik je heb mogen leren kennen dit jaar!

Zowy
Met een lach en een traan kan ik altijd bij je terecht. We kunnen uren lang kletsen bij de yoghurt barn maar hebben ook een geweldige week in Kopenhagen gehad. Samen delen we een passie voor gezond eten en delen we met elkaar de nieuwste hotspots en lekkere recepten. Bedankt dat je er ook dit jaar weer altijd voor me bent geweest.

Kelly C. 
We spreken elkaar amper, maar als we elkaar spreken is het goed en gezellig. Toen ik het, het meest nodig had stuurde jij me een kaartje waar de tranen van over mijn wangen begonnen te rollen. Je was er voor me en daar ben ik je onwijs dankbaar voor. In 2015 moeten we echt weer eens wat gezelligs samen gaan doen of meeten tijdens een wedstrijdje!

Jessica
Je hebt het zelf waarschijnlijk helemaal niet door maar door kleine dingen die je zegt geeft mij en mijn blog vaak net weer even dat zetje in de goede richting. Daarbij ben je een grote inspiratie op sportief vlak, want waar ik een hekel heb aan bootcampen doe je het zeker 1 keer per week, petje af.

Janine
Er zijn de afgelopen maanden heel wat foute uurtjes geweest, mensen kijken ons gek aan als we dan uit volle borst mee zingen of zelfs mee staan te dansen, maar wat maakt het uit, we hebben lol. Tussen alle drukte door zorgt dit voor de nodige afleiding, fantaseren over Harvey als baas, ultieme wraak plannen en jouw specialiteit, de Louis Vuitton website, het is gewoon leuk en gezellig.

Ik wil jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen, geniet van de avond en nacht. Doe voorzichtig met vuurwerk en ik hoop jullie in 2015 weer allemaal te morgen verwelkomen!

Tags: , ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Jessica 31.12.2014

    Ah Stacey wat een superlief stukje!!! Leuk om te horen. En echt, bootcampen is heel leuk 🙂 ik houd van sporten in de buitenlucht. Je moet echt een keer mee! Op naar een mooi, sportief en gezond 2015 met een heleboel brainstorms!! Xx

  • Reageer Lisa 31.12.2014

    Jij ook een hele goede jaarwisseling en bedankt voor de leuke blogposts. Met kerst heb ik je kerstbrood gemaakt, en die was heeerlijk!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.