Legally-Me: Mijn kerstcadeautjes

30.12.2014

IMG_5434-001
Het is een traditie binnen mijn familie om flink uit te pakken met cadeautjes onder de boom. Traditie getrouw worden deze op kerstavond uitgepakt en zo ook dit jaar. En uitgepakt is er zeker weten dit jaar, want wat ben ik verwend!

IMG_5418-001

Mijn lieve M. en ik hebben een aantal cadeautjes samen gekregen deze kerst voor ons nieuwe huisje. Met Sinterklaas had M. al een doosje champagne glazen gehad en zelf hebben we al 2 dozen met witte wijn glazen, dus deze dozen zijn super fijn. Beide hebben we wel wat glazen maar we vonden de glazen van de actie heel mooi voor in ons nieuwe huisje.
IMG_5420-001

Ook deze oven handschoen en pannenlap van Riviera Maison hebben we gekregen voor in ons nieuwe huisje. We hebben deze dan ook, net als de wijn glazen, netjes ingepakt gelaten zodat het allemaal netjes mee verhuisd kan worden over een paar maanden.

IMG_5428-001

Met sinterklaas had ik er al 4 gehad en omdat we van de glazen alles 8 wilde hebben kwamen er ook nog 4 pannetjes bij!

IMG_5426-001

Zoals jullie weten ben ik een kou kleum en heb ik ook heel vaak pijn in mijn buik. De pittenzakken die ik voorheen altijd gebruikte waren zo versleten dat het niet meer veilig was ze op te warmen. Ik mocht dan ook het kussentje van mijn ouders lenen. Hun kussentje beviel zo goed dat ik nu mijn eigen exemplaar kreeg!

IMG_5422-001
Al heel lang stond een mooie grote weegschaal hoog op mijn wensenlijstje. Mijn ouders wisten dat en verraste me dan ook met dit super mooie exemplaar waar ik lekker mee kan gaan afmeten aangezien mijn vorige weegschaal maar tot 1 kg ging.

IMG_5441-001
Mijn lieve M gaf me een cadeautje dat eigenlijk een beetje te gek was. Zodra ik het doosje zag en het te lieve briefje er bij las kreeg ik tranen in mijn ogen. Hij heeft zo zijn best gedaan om me te verrassen met dit super mooie armbandje waar ik echt verschrikkelijk blij mee ben! Kerst
Ik ben echt heel erg verliefd op het armbandje, maar natuurlijk nog veel meer op mijn lieve M. Smaak heeft hij zeker dat hij dit voor mij heeft uitgekozen, de lieverd.

Of dit alles nog niet genoeg is hebben mijn ouders ook hun benen uit hun lijf gelopen voor een haarband van Nike die ik graag wilde hebben maar die nergens te krijgen was, die houdt ik dus te goed.

Hebben jullie ook cadeautjes gedaan tijdens kerst? 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Simone 30.12.2014

  Wauw, wat ben je ontzettend verwend met prachtige cadeaus. Fijn ook zoveel bruikbaars voor jullie huisjes. Ik heb nu ook een set wijnglazen en een set water/whisky glazen gespaard, die ook nog netjes in de verpakking zitten voor in ons appartementje!

 • Reageer Suuz 30.12.2014

  Prachtig, zoo mooi allemaal! vooral je armbandje 🙂 onwijs lief!!!! en dat warmte dekentje heb ik ook! wat toevallig! gebruik hem nu al een jaar en hij is echt geweldig!

 • Reageer Kim 31.12.2014

  Wat een prachtige geschenken heb je onder de boom mogen vinden zeg.

 • Reageer Linda [run-for-marathon] 31.12.2014

  Dat armbandje, dat is echt prachtig, geef mij zo een vriend. Ik mag hopen dat je hem ook flink in de watten hebt gelegd.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.