Legally-Me: Mijn Sinterklaas cadeautjes

08.12.2014

IMG_4864-001
Wat geef je iemand cadeau die het liefst iedere avond een 4 gangen diner op tafel zet? De Sint wist wel raad met mijn passie voor koken en lekker eten en verwende mij met allemaal items voor in de keuken. Vandaag, mijn sinterklaas cadeautjes. 

Met Sinterklaas hadden we afgesproken het niet te gek te doen, we trokken lootjes en het was de bedoeling een cadeautje van €10,00 te kopen voor de ander met een gedicht. Uiteindelijk bleek dat mijn moeder en ik elkaar hadden getrokken en mijn Mama had wel heel erg haar best gedaan als Sinterklaas!

IMG_4859-001
Een Amuse set
Zoals jullie allemaal weten ben ik gek op koken en vind ik het uiterlijk van een gerecht van minstens net zo veel belang als de smaak van het gerecht. Gevolg hiervan is dat ik 100 verschillende schaaltjes, bakjes en lepeltjes in mijn bezit heb. Een setje voor amuses ontbrak nog en de leisteen die er bij zat vind ik natuurlijk ook helemaal geweldig! Die kun je namelijk ook gebruiken voor een plankje met verschillende soorten vleeswaren bijvoorbeeld.

IMG_4867-001
Cocottes
Helaas was het gisteren al heel donker en doet de foto geen eer aan de pannetjes, want ze zijn zo ontzettend leuk! Cocottes zijn kleine pannetjes waar je kleine gerechtjes in kunt maken, dit kan een ontbijtje zijn, gebakken havermout bijvoorbeeld, maar ook een soepjes, een stoofpotje of een dessert. Onwijs leuk en deze stonden boven aan mijn lijstje!

Sinterklaas2
Een spuitzak
Zoals jullie weten ben ik gek op het bakken van taart en doe ik altijd mijn best het geheel erg mooi uit te laten zien. Een van die dingen die daarbij nog miste was een spuitzak met verschillende mondjes. Ook dit stond op mijn lijstje dat ik met voor sinterklaas doorstuurde en waar ik dus ook heel blij mee ben.

IMG_4881
Adventskalender
Tevens kreeg ik 2 adventskalenders, een om het innerlijke mens gelukkig te maken en een die mij hopelijk een leuk bedrag op zal leveren. Dat laatste is natuurlijk met een verhuizing in het vooruitzicht geen overbodige luxe! Mijn lieve M. heeft er ook een gehad dus laten we hopen dat een van ons een leuk bedrag wint!

Ik ben dus goed verwend en kan dus lekker de keuken in duiken. Vrees niet, ik zal dus snel met leuke amuse receptjes komen en gerechtjes in de pannetjes! De chocolade letter die ik kreeg heeft het niet volledig gered tot de fotosessie en ligt half aangebroken in de kast…. oeps!

Voor mijn moeder heb ik een clutch gekocht [bij de Primark] en daarbij kocht ik een lekkere grote chocolade letter en een paar hardloop sokken omdat ze sinds kort weer fanatiek aan het hardlopen is.

Zijn jullie verwend met Sinterklaas? 

Tags: ,
Categorie: Home, Legally-Fashion, Party, Shoppen
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Annemijn 08.12.2014

  Dat setje voor amuses is echt super leuk zeg!

  • Reageer Stacey 09.12.2014

   Leuk he! Het is gewoon van de Action 😉

 • Reageer Simone 08.12.2014

  Wat een heerlijke cadeautjes. Heel mooi, vooral dat amuse setje met leisteen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.