Legally-Me: Mijn voornemens, dromen en plannen voor 2015

31.12.2014

IMG_1306

Traditie getrouw staat de laatste dag van het jaar in het teken van je goede voornemens. Dit jaar heb ik er niet zo veel als anders. Vandaag deel ik dan ook niet alleen mijn voornemens, maar ook mijn dromen en plannen. 

Goede voornemens
Zoals gezegd heb ik niet zo veel goede voornemens, hoewel ik heel goed snap dat mensen het fijn vinden zich aan 1 januari vast te houden probeer ik gewoon het hele jaar me direct vast te houden aan iets wat ik graag wil veranderen of bereiken. Desondanks zijn er wel wat punten wat ik me al jaren voorneem en wat ik ook echt probeer maar wat maar moeilijk lijkt te lukken.
Gezond eten gaat over het algemeen heel goed, ik leef volgens de 80/20 regel en dat betekend dat ik nog vaak genoeg kan genieten van iets lekkers en uiteraard de ene week wat meer dan de andere week en het kan natuurlijk altijd beter, maar ik vind de balans best goed die ik heb gevonden in mijn voedingspatroon. Ook een ander veel voorkomend voornemen is meer sporten, ook daar gaat het bij mij goed. Nee, mijn voornemens hebben meer met mind set te maken.
1. Meer ontspannend
2. Me niet zo druk maken om alles
3. Niet zo perfectionistisch zijn
Bovenstaande zijn wel echt dingen die ik heel graag beter zou willen leren beheersen en toepassen in mijn eigen leven, simpelweg omdat het me steeds meer in de weg begint te staan en het me soms zelfs een beetje op begint te breken.
Een anders voornemen is om anders met mijn geld om te gaan, waar ik vroeger iedere week in de H&M en ZARA te vinden was ben ik sinds een half jaar al heel veel minder aan het shoppen en denk ik 10 keer na voordat ik iets koop. Ik wil graag een auto gaan kopen dit jaar en natuurlijk komt ook ons huisje er aan, allemaal dingen die veel geld kosten.

Dromen en Wensen
1. Een grote droom en wens is om een hele nieuwe Lay-Out voor Legally-Brunette te maken met een heel eigen logo en de site weer een stukje verder te tillen. Het is het afgelopen jaar een stuk beter gegaan met de blog en het zou geweldig zijn als ik voor de tweede verjaardag van de blog de 500 followers kan halen! De ontwikkeling van de blog is iets waar ik achter de schermen al heel erg over aan het denken ben maar waar ik ook de hulp van externe mensen voor nodig heb en dat duurt dus wel even. Maar alle tips en feedback is heel erg welkom!
2. Een mooie reis maken samen met mijn lieve M. is een nadere grote droom. Sinds een paar jaar heb ik mogen ervaren hoe het is om een hele andere cultuur aan de andere kant van de wereld te leren kennen en heb ik ook ervaren hoe rijk je daar van wordt en dat dit veel meer brengt dan grote hoeveelheden kleding of dergelijke. Hoewel komend jaar een heel duur jaar is met ons huis willen we toch wel heel graag samen naar de oost kust van Amerika en als het allemaal een beetje mee zit gaat dat ook zeker wel gebeuren.
3. Samen met mijn moeder de donor run lopen. In oktober, tijdens de marathon van Amsterdam wordt de donor run gehouden waar mensen die een donor orgaan hebben ontvangen hardlopen, mensen die een orgaan hebben afgestaan of familie leden van deze mensen. Mijn moeder is momenteel heel goed op weg met trainen en het is een grote droom om deze wedstrijd samen met haar te gaan lopen.
4. Heel gelukkig worden in ons nieuwe huisje. Ja het ligt voor de hand, maar voor ons beide is het de eerste keer dat we samen gaan wonen en ondanks dat ik er 100% achter sta en er geen enkele twijfel heerst dat het niet goed zou gaan hoop ik vooral dat alles met de verbouwing van het huis alles goed gaat. Een oud huis verbouwen is toch altijd spannend en er komt altijd veel meer bij kijken dan je op voorhand denkt. Maar ik denk dat wij heel blij zijn als het huis uiteindelijk klaar is.
5. Mooie foto’s laten maken. Zoals inmiddels vaak genoeg gezegd was 2014 een heftig jaar en daarom zou ik graag in 2015 mooie foto’s van ons gezin willen laten maken om ons te vereeuwigen, dat lijkt me gewoon een hele mooie herinnering. Daarbij lijkt het me trouwens ook super leuk om een keertje hele mooie hardloop foto’s te laten maken die ik zou kunnen gebruiken voor de blog.
6. Groei op professioneel vlak is wel iets waar ik erg aan toe ben in 2015. Hoewel ik mijn baan echt wel leuk vind weet ik dat ik meer kan en ben ik inmiddels ook wel toe een aan meer uitdaging in mijn werk. Ik zou het dan ook erg leuk vinden als er een moeilijkheid is om verder door te groeien.
7. Een auto is in 2015 wel echt een wens van mij. Als ik ga verhuizen naar Haarlem zit ik een stuk verder weg van mijn werk, vriendinnetjes en ouders en dan zou ik op termijn wel heel graag een auto willen hebben om hen makkelijk op te kunnen zoeken. Met name voor naar mijn ouders zou ik het wel heel fijn vinden als ik ze niet altijd moet vragen te op te halen thuis of bij de bus of tram, maar gewoon zelf lekker langs kan gaan. Het is een extra stukje vrijheid wat ik in 2015 graag zou willen aankopen.

Wat zijn jullie goede voornemens, wensen en/of dromen voor 201? 

Tags: , , ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Jenn 31.12.2014

    Mooie voornemens, wensen en doelen! Die van mij heb ik gisteren geplaatst 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.