Legally-Me: My Weekly Diary

08.12.2014

Sinterklaas
De afgelopen week was op werk gebied erg spannend, maar gelukkig had ik genoeg leuke dingen ter afleiding. Zo was ik woensdag aanwezig bij het Runfluencer event van Runner’s World, vierde ik vrijdag avond Sinterklaas, kookte we zaterdag voor mijn schoonouders en liep ik zondag 13,4 km. Lees My weekly diary van dag tot dag. 

thkj
Maandag

Op kantoor is het een drukke dag, er zijn spannende dingen gaande die me naast mijn werk veel tijd en energie kosten en veel stress opleveren. Maar echt veel bijzonders valt er niet te melden over de dag op kantoor. Uit kantoor fiets ik naar de sportschool waar ik op de loopband ga lopen. Het gaat, ondanks de duurloop van 15km van de dag ervoor, hartstikke goed en ik loop heel rustig een 6,81. Eenmaal thuis ga ik aan de slag voor de blog en neem ik me voor om op tijd naar bed te gaan maar wordt het uiteindelijk toch weer 01:30 voor ik ga slapen. Mede veroorzaakt door het feit dat ik Dubsmash stiekem wel heel erg grappig vind.

thkj1
Dinsdag

Op het werk is het geen bijzondere dag, al ik heb ik wel een behoorlijk potje spierpijn van het sporten van de voorgaande dagen.
Uit het werk fiets ik vrolijk naar huis, mijn lieve M. komt namelijk bij me eten en slapen. Samen eten we een soepje waarna we tegen elkaar aankruipen op de bank. Op de bank kijken we The Good Wife, een serie die we samen volgen en waarvan we kunnen genieten omdat het echt ons eigen momentje samen is op de bank.

thkj2
Woensdag

Na wakker te zijn geworden naast mijn lieve M. is het voor ons beide tijd om naar ons werk te gaan. Op kantoor ga ik van vergadering naar vergadering maar gelukkig heb ik een leuk event in het vooruitzicht. Vanuit kantoor fiets ik naar Magazinno waar het Runner’s World event voor Runfluencers werd georganiseerd. Samen met veel andere bekende bloggers zoals Annemerel, Dailylin, Brouwertje, Girl on the run en Eat.Run.Love kregen we een presentatie, ontvingen we een sport BH en werden we voorzien van heerlijk eten. Dat laatste moest ook wel omdat we ook nog een stukje gingen hardlopen. Meet over woensdag kun je lezen in ‘My day in pictures

thkj3
Donderdag

Het was heerlijk wakker worden na zo een leuk event als dat van gisteren. Op kantoor hebben we wederom de nodige vergaderingen en ook 1 in onze GTST zaal. In deze zaal hangen alle oude cast foto’s van de serie. Vroeger was ik een echte GTST kijker dus stiekem vind ik het wel tof om daar in te vergaderen. Uit het werk fiets ik naar de winkels waar ik nu uren op zoek ben naar een cadeautje wat mijn moeder op haar lijstje heeft staan en wat ik maar niet kan vinden. Uiteindelijk kom ik om 20:30 thuis en ga ik maar pepernoten bakken en een soepje eten dat ik nog in de vriezer ligt. Ik bak enorm veel pepernoten en pak van mijn tas in voor de komende dagen. Voor ik het weet is het al 01:00 uur en duik ik maar snel mijn bedje in.

thkj4
Vrijdag

Op kantoor is het een weinig bijzondere dag die gewoon lekker druk is. We mogen om half 5 al naar huis en dat is natuurlijk ook wel eens lekker, zeker omdat ik daardoor iets eerder bij mijn ouders ben. Mijn vader haalt me op van kantoor waardoor ik nog eerder bij hen thuis ben. Niet veel later komt ook M. aan die ook iets eerder van zijn werk is gegaan.
Sinterklaas1
We gourmetten gezellig met zijn allen en stiekem eet je dan altijd veel te veel. Met een goed gevulde buik ploffen we op de bank en gaan we beginnen aan de cadeautjes. De afspraak was een gedicht en een cadeautje voor €10,00. M. had mijn vader getrokken, mijn vader M., Mijn moeder mij en ik had mijn moeder getrokken. Iedereen had onwijs zijn best gedaan met gedichten en cadeautjes en we zijn dan ook schandalig verwend! Over mijn cadeautjes vanmiddag meer! Na de gezellige avond gaan mijn lieve M. en ik naar zijn huis waar we snel ons bedje in duiken.

thkj5
Zaterdag

Na heerlijk uit te hebben geslapen gaan we lekker samen ontbijten. Waar ik thuis met geen mogelijkheid uit kan slapen, slaap ik bij mijn Lieve M. met gemak uren langer dan normaal. Nadat we hebben ontbeten gaan we naar de supermarkt waar we inkopen doen voor het etentje dat we later die dag hosten voor de ouder van M. We maken samen een cheesecake naar het recept dat ik inmiddels al regelmatig heb gemaakt. Daarna rijden we naar Haarlem, waarover ik hopelijk over een paar weken heel mooi nieuws kan gaan vertellen. Eenmaal thuis bereide we het etentje nog een beetje voor en niet veel later kwamen de ouders van M. Het was een super gezellige avond waarop ik geen foto’s heb gemaakt maar het was echt super. Toen ons bezoek weg was kwam mijn lieve M. met het idee om nog even een film te kijken, samen zochten we er een uit met een waardering van meer dan een 8 op IMDB maar helaas is dat geen garantie voor een goede film want ik viel er echt bij in slaap hahaha.

thkj6
Zondag

Na wederom heerlijk te hebben geslapen moest mijn lieve M. uiteindelijk toch zijn bed uit om te gaan voetballen. Slecht vriendinnetje als ik ben was ik nog nooit wezen kijken, maar daar bracht ik vandaag verandering in. Gisteren had hij me al subtiel laten weten dat de club waar hij moest spelen dicht bij was en me er zelfs heen gereden. Genoeg reden dus om na mijn ontbijt de regen en de kou te trotseren om als een heel trots vriendinnetje langs te kant te kunnen staan. De heenweg naar het veld was 4,6 km en dus een mooi stukje om warm te worden. Ik heb ongeveer een kwartier gekeken, waarin het bij rust al 5-0 stond en toen ben ik verder gaan lopen, want in je hardloopkleding langs de lijn is namelijk toch best koud en mijn lieve M. was bang dat ik anders kou zou vatten. Uiteindelijk speelde zijn team 8-1 en wonnen ze dus dik met o.a. 2 goals van mijn eigen topvoetballer! Ik rende dus ondertussen lekker door de bossen bij hem in de buurt en kwam doorweekt thuis maar wel met 13,43 KM op de teller, bam! Na het douchen en het eten van een broodje ging ik naar huis. Althans mijn lieve M. bracht me naar huis. Eenmaal thuis zette ik de kerstboom, dat had ik het liefst al vorige week gedaan, maar ik vind het toch beter om te wachten tot na Sinterklaas. Na het optuigen, wat uiteindelijk toch altijd weer veel werk is maakte ik een soepje en werkte ik nog wat aan de blog. Uiteindelijk is het nu al weer 0:30 en ga ik heel snel slapen.

Komende week ga ik uit eten, naar de film, ben ik in de sportschool te vinden om de pepernoten en chocolade letters er af te trainen, wordt zaterdag een spannende dag maar ook heel leuk omdat we een vervroegd kerstdiner hebben met vriendinnen en aanhang. 

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Josianne 08.12.2014

  Klinkt als een hele fijne week! En wat goed dat je vrijwillig 13 kilometer hebt gerend in de regen gisteren!

 • Reageer Bente 08.12.2014

  Hoe hou je het toch vol, zo laat gaan slapen en de volgende dag weer werken. Ik zou het echt niet trekken, heb mijn 8 uur slaap hard nodig!

  • Reageer Stacey 09.12.2014

   Soms heb ik geen keuze, er zijn naast mijn werk zo veel leuke dingen die ik allemaal wil en moet doen dat ik gewoon echt tijd tekort kom… In het weekend kan ik gelukkig meestal wel wat langer slapen.

 • Reageer Manon 08.12.2014

  Ik ben heel benieuwd naar je Sinetrklaas cadeautjes

 • Reageer Rozentuintje 08.12.2014

  Wat tof dat je gewoon een hert tegen kwam tijdens het hardlopen zeg. Je hebt weer behoorlijk wat kilometers gemaakt deze week.

 • Reageer Yamina 08.12.2014

  Laten we duimen op goed nieuws! Het was in ieder geval een drukke maar volgens mij een hele leuke week.

 • Reageer Yvette 09.12.2014

  Dat klinkt weer als een leuke, maar hele drukke week. Wat leuk ook dat jouw huis inmiddels vol staat met Kerstspullen!! Foto’s???

  • Reageer Stacey 09.12.2014

   Ik ga zaterdag ochtend foto’s maken en dan komen ze later die dag, of op zondag online! Ik vind de foto’s mooier als het licht is en helaas kan dat dus alleen in het weekend… Maar ze komen er zeker aan en van de week zal ik vast een sneak peak plaatsen op Instagram 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.