Legally-Me: My Weekly Diary

15.12.2014

Weekly8
De kerst begint er aan te komen en dat betekend dat ik in mijn pauze menig webshop afstruin en ik bijna iedere avond cadeautjes aan het inpakken ben. Verder ging ik deze week naar de Gooische vrouwen film, bezocht ik de wedstrijd Ajax-Apoel met mijn vader, werd ik verrast met sushi en een schoonmaakbeurt voor mijn huis en vierde we Sinterkerstennieuw. 

Weekly7
Maandag
Uit mijn werk ga ik naar de sportschool. Op de ene of andere manier zit ik de laatste weken in een fijne flow voor het sporten en kost het me echt geen moeite om geregeld naar de sportschool te gaan. Ik liep 7,63 kilometer waarna ik snel naar huis toe ging. Daar maakte ik voor mezelf een kop tomatensoep warm en verder keek ik wat series terwijl ik nog wat werk moest doen waar ik op de dag niet aan toe was gekomen.

Weekly2
Dinsdag
Uit mijn werk spring ik op de fiets naar SLA waar ik met vriendinnetje Zowy had afgesproken. Ik eet de salade met zalm die erg lekker is en ondertussen kletsen we gezellig. Na het eten gaan we richting de bios waar we de kaartjes voor de tweede Gooische vrouwen film ophalen. Uiteraard hoort daar popcorn bij en een selfie. De film is super grappig en fout en naar mijn mening leuker dan deel 1!

Weekly3
Woensdag
Na een barre workout ga ik naar kantoor waar het voor de verandering niet zo druk was dat er geen tijd is voor een lolletje. We grijpen onze kans en maken een dubsmash en dansen tijdens ons foute uurtje. Daarna ga ik met mijn lieve M. En zijn broertje iets eten bij de BK waar ze helaas erg onsmakelijke friet hebben. Na het eten ga ik samen met mijn papa naar de wedstrijd Ajax tegen Apoel. Meer over woensdag kun je terug lezen in ‘My day in pictures‘.

Weekly4
Donderdag
Woensdag nacht had ik een kleine mental break down, alles werd me even te veel en de stress liep een beetje te hoog op. Mijn vriendje weet dan gelukkig precies hoe hij mij blij kan maken. Toen ik thuis kwam uit mijn werk stond dit dan ook op tafel. Hij had Sushi gehaald voor ons beide en onze favoriete serie meegenomen om samen te kijken op de bank. Wat is het toch een lieverd!

Weekly5Vrijdag
Wakker word ik naast mijn lieve M en dat maakt de hele dag bij voorbaat al goed. Om 08:00 staat mijn moeder voor de deur die zo onwijs lief is me een handje te helpen met mn huis en was aangezien ik daar niet aan toe kwam. Op kantoor is het een dag die snel voorbij gaat omdat het goed druk is. De sportschool besloot ik te skippen door alle drukte en na het eten ga ik aan de slag met de taart die ik wilde bakken.

Huisje
Zaterdag
Zaterdag was een hele leuke en spannende dag. Ik begon de dag met fotograferen voor de blog waarna ik naar Haarlem ging. Daar moest ik samen met M. het een en ander bekijken en regelen, heel spannend allemaal maar vooral heel erg leuk. Daarna doken we samen de stad in waar we gingen lunchen bij een heel leuk tentje met allemaal healthy dingen op de kaart. Na wat kerst cadeautjes samen te hebben gekocht was het tijd om samen naar Sinterkerstennieuw te vieren bij vriendinnetje Zowy met vriendinnetje Lotte en haar vriend. Het was een super gezellige avond waar ik menig keer de slappe lach heb gehad en ieder typetje wat ieder van ons kan doen zeker wel de revue is gepasseerd.

Weekly6
Zondag
Omdat mijn lieve M. al betrekkelijk vroeg moet voetballen zit ik al vroeg te recht op in bed. Geen probleem, want ik heb genoeg te doen. Als M. Eenmaal op weg gaat naar de voetbal ga ik aan de slag voor de blog, ik fotografeer het nodige (hetgeen jullie later deze week zullen zien) en maakte ook nog een receptje. Tussendoor moest ik even naar de AH om pakketjes op te halen met kerstcadeautjes die ingepakt moesten worden. Daarna is het tijd om te gaan lopen. Op de sportschool loop ik 17,7 km wat de stand voor deze maand op 50 km zet, best netjes toch? Vervolgens trek ik, in sportkleding, naar de stad waar ik me een weg baan door de bijenkorf. Oor een cadeautje en verliefd word op een DKNY tas. Bij de Mango word ik verliefd op een jurkje dat ik maar gewoon besluit te kopen. Omdat het inmiddels half 7 is ga ik snel naar huis om te koken en eten. Na het eten pak ik de laatste cadeautjes in en doe ik nog wat dingen voor de blog.

Komende week ga ik proberen iets rustiger aan te doen, maar probeer ik wel minimaal 3 keer naar de sportschool te gaan. Daarbij heb ik het kerstfeest van mijn werk waar ik heel veel zin in heb.
Hoe was jullie week? Hebben jullie nog leuke plannen voor komende week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.