Legally-Me: My Weekly Diary

22.12.2014

Collages10
Wat een week! Wat begon vol met stress ging over naar het Endemol Kerstfeest, een kijkje nemen bij het glazen huis van Serious Request, Het kopen van ons huis, een dagje shoppen in Keulen en het afstruinen van een meubelboulevard. 

Tempo
Maandag
Blegh ik word misselijk wakker en heb ook helemaal geen zin in havermout. Ik kook dus maar 2 eitjes en neem een sinasappel want dat krijg ik wel weg. Op kantoor is het naast druk niet heel bijzonder. Wel krijg ik van onze merkagent een super leuk kerstcadeautje, 2 kaartjes voor het Rijksmuseum. Mijn lieve M. en ik waren toch al van plan om hier samen heen te gaan dus dit komt mooi uit! Na het werk ga ik naar de sportschool waar ik er nog even 10 kilometer uit pers op de loopband, het gaat niet van harte, maar uiteindelijk ben ik toch blij dat ik het heb gedaan.

Dinsdag
Tussen alle drukte door heb ik geen foto’s gemaakt, oeps! Het was weer een lekker druk dagje, waarna mijn lieve M. langs kwam. Samen hebben we lekker staan koken en kropen we op de bank met een aflevering van Homeland. Uiteraard ging het ook veel over ons huis en bekeken we samen de plattegronden voor het huis die ik had gemaakt.

Tempo5

Woensdag:
Wat een dag wat een dag en nacht. Van de stress heb ik de hele nacht wakker gelegen. Echt rustig aan doen en vroeg naar huis zit er niet in want ik ga pas om 20:45 van werk weg omdat het zo verschrikkelijk druk is. Eigenlijk moet ik nog het een en ander bespreken met een collega maar we willen ook beide heel graag sporten en zitten toevallig bij dezelfde sportschool. We besluiten het geen we moeten bespreken dus maar op de sportschool te gaan bespreken en terwijl we op de loopband staan, zijn we dus eigenlijk nog aan het werk. Als ik uiteindelijk thuis ben wil ik maar 1 ding, slapen! Met deze 10 kilometer heb ik trouwens wel de 70 kilometer van #DOcember behaald! Stiekem wil ik kijken of ik deze maand de 100 nog aan kan tikken.

Tempo4Donderdag
Donderdag stond in het teken van stress, maar was ook de dag waarop we officieel konden zeggen dat het huis echt van ons gaat worden. Uit werk ging ik naar huis waar ik van 2014 terug ging naar 1920 voor het kerstfeest van mijn werk. Meer over donderlag lees je in ´My day in pictures´

Tempo1
Vrijdag:
De dag na het kerstfeest betekent bij ons op kantoor dat iedereen met een enorme kater, brak op kantoor zit. Er werd dus vooral veel gekletst tussen het werken door. Daarbij is het grandcafe beneden helemaal verbouwd en dat moesten we natuurlijk even bekijken en een dosis cafeine was natuurlijk ook geen overbodige luxe. Ik moet trouwens zeggen dat ik het heel keurig bij 3 alchoholische versnaperingen heb gehouden en geen kater had, ik vind namelijk een kerstfeest van werk echt niet een plek waar je, je zo zou moeten laten gaan dat je dronken bent-wordt. En daarbij heb ik super veel lol zonder of met een beperkt aantal drankjes.
Na werk ging ik naar mijn Lieve M. en flanste we een makkelijke en snelle maaltijd in elkaar waarna we met vrienden naar de grote markt in Haarlem gingen voor een drankje en om een kijkje te nemen bij het Glazen huis.

Tempo3

Zaterdag
Om kwart voor 9 stapte we in de auto samen richting Keulen. Eenmaal daar moesten we beide nog een beetje opstarten en begonnen we met een koffietje bij de Starbucks. Samen liepen we lekker over de kerstmarkt en daarna gingen we lekker winkelen in de mooie winkelstraat van Keulen. Online had ik bij de H&M een zwarte broek gezien en een colbertje en die wilde ik graag kopen. Maar na 4 H&M’s in te zijn geweest [Arme M. moest het allemaal maar doorstaan] was ik helaas niet geslaagd en waren ook de Mango en Zara zonder succes afgestruind. Na de nodige mannen winkels zonder succes vond mijn lieve M. gelukkig een mooie spijkerbroek en de volgende winkel was ook waar ik slaagde voor een trui, sjaal en broek. We sloten af met een heerlijke warme choco waarna we naar huis reden. Eenmaal thuis kropen we met een hele spannende film [zie we moesten zelfs af en toe pauzeren omdat ik het niet aankon]. Ook lazen we al jullie super lieve berichtjes over ons grote nieuws, dank jullie wel allemaal daarvoor!

Tempo2

Zondag:
Na rustig wakker te zijn geworden en te hebben ontbeten, stappen we in de auto richting Villa Arena. Voor ons huis moeten we nu toch echt gaan kijken voor badkamers en keukens en natuurlijk ook al een beetje voor de inrichting. We zitten gelukkig heel erg op een lijn en weten ook al heel goed wat we graag zouden willen hebben. We lipen menig keukenzaak in en al snel bleek ik echter een allergie te hebben voor opdringerige keuken verkopers, men wat kunnen die vervelend zijn zeg! Maar dat mocht zeker de pret niet drukken want we weten nu nog beter wat we willen en hoe we het willen. Ook de badkamer krijgt steeds meer vorm in ons hoofd en ik kijk nu al uit naar het moment dat ik in ons ligbad kan gaan liggen! Ook qua inrichting zitten we al goed in de richting al is dit iets wat we voorlopig nog even op een laag pitje hebben staan, eerst de grote lijnen en daarna gaan we pas in op de details.Thuis heb ik nog een beetje lopen rommelen, ik vond het jasje dat ik in keulen niet kon vinden bij de kleinste H&M ever bij mij om de hoek en ik keek de laatste White Collar ever, snik…..

Als het werk het toelaat ben ik morgen vrij en dat betekent dat ik alleen nog maar vandaag hoef te werken en dan tot volgende week maandag vrij ben! Jeeeeeeh!

Moet jij nog werken deze week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Jessica 22.12.2014

  Drukke week heb je achter de rug. Lekker dat je toch nog vrij bent rond de kerstdagen! Ik werk deze week nog en dan volgende week vrij, kijk er ontzettend naar uit 😀

 • Reageer Joyce 22.12.2014

  Wat een stressvolle en drukke week, maar wel met erg leuke berichten tussendoor!
  Wat fijn dat je zo lekker een week vrij bent!
  Als juf heb ik ‘gewoon’ vakantie, al ga ik wel nog werken en een dag terug om dingen vooor te bereiden en rapporten te maken.
  Succes nog even deze werkdag en geniet van je vrije dagen en doe rustig aan!

 • Reageer Milène 22.12.2014

  Succes nog even met werken vandaag!
  Ik hoop dat je morgen vrij bent.
  Ik ben even op JSD Woods gaan kijken omdat ik nieuwsgierig
  was na het zien van de foto. Onwijs leuke site :)!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.