Legally-Me: My Weekly Diary

29.12.2014

Downloads25
Afgelopen week was het kerst, maar dat niet alleen is te zien en belezen in mijn Weekly Diary. Zo liep ik een lange duurloop van 18 km, kreeg ik nieuw haar, bezochten we ons nieuwe huisje weer, werd ik verschrikkelijk verwend door mijn lieve M., waaide we uit op het strand en gingen we weer op keuken jacht. 

Downloads28
Maandag
Het enige dagje dat ik moest werken deze week, wat een luxe en wat ontzettend fijn! Uit werk ga ik gelijk naar de sportschool waar ik even lekker een vrij snelle 6,53km er op de loopband uit knal. Omdat ik al op kantoor warm heb gegeten voor ik naar de sportschool ga, eet ik alleen een grote bak kwark met diepvries fruit om te herstellen. Ik weet niet of die warme choco ook als herstel telt, maar lekker was hij in ieder geval wel.

Downloads29
Dinsdag
De dag begon vroeg met het laten plaatsen van een nieuw spalkje achter mijn voortanden. De oude was afgebroken en ik heb niet voor niets 3 jaar met een beugel gelopen dus ging ik naar de ortho. Daar klaar ging ik macarons halen voor de kerst en lunchte ik met Zowy bij de yoghurt barn. Genoeg fluel om mijn langste duurloop voor Egmond er op de loopband uit te persen, ik liep 18 km en keek ondertussen de nodige series. Meer over dinsdag kun je terug lezen in ‘My day in pictures

Downloads27
Woensdag
Spannend! Om 09:40 zit ik op de stoel van de kapper voor een nieuw coupe. Zoals ik al eerder schreef in ‘The hair issue‘ ben ik als de dood voor de kapper maar moest ik er toch echt aan geloven omdat mijn haar aan de onderkant toch echt wel heel erg dood was. Ik besloot dan maar gelijk naar een goede kapper te gaan en bezocht Rob Peetoom. En zie hier het resultaat, het is een stuk korter en voller dan het was en ik ben er heel erg blij mee!
Downloads26
Die avond vierde ik met mijn ouders en lieve M. kerstavond bij mijn ouders thuis. Mijn moeder had een heerlijk diner gemaakt met o.a. een prachtige Beef Wellington. Na het eten gingen we naar de oude dorp van Amstelveen waar er een samenzang was. Toen we thuis kwamen was het tijd voor de cadeautjes. Mijn ouders hebben ons samen en ons afzonderlijk onwijs verwend en ik ben ook onwijs verwend door mijn lieve M.

Downloads30
Donderdag – Eerste Kerstdag
Samen met mijn lieve M. begin ik aan een heerlijk kerstontbijt waar ik erg mijn best op heb gedaan. We hebben eerst lekker uitgeslapen en eigenlijk is het helemaal geen ontbijt meer als je om 13:00 aan tafel zit, maar ach, wat maakt het uit. Op de middelste foto, het cadeautje wat ik van mijn lieve M. heb gehad, een prachtig en super lief cadeau waar ik de tranen van in mijn ogen kreeg. Na het kijken van een filmpje vertrekken we samen met mijn ouders naar een restaurant in Amstelveen waar er heerlijk voor ons gekookt wordt.

Collages14
Vrijdag – Tweede kerstdag
Vandaag zijn we lekker een dagje samen, we slapen, wederom, uit en genieten dan weer van een kerstontbijt dat ons gisteren erg goed was bevallen. Na het ontbijt kleden we ons warm aan en gaan we nog even kijken bij ons huisje. Alle vorige keren waren er mensen bij en nu kunnen we er even lekker alleen kijken. Daar maken we in de tuin gelijk vriendjes met een van de buurkatten. Na ons huisje gaan we lekker even naar het strand wat vlak bij ons nieuwe huisje ligt, alleen al het idee dat ik straks binnen een paar minuten kan hardlopen in de duinen klinkt zo geweldig! We lopen in totaal 2 uur op het strand hetgeen we tussendoor nog even onderbreken voor een welverdiende warme choco.
Eenmaal thuis gaan we in de keuken aan de slag, mijn lieve M. wilde ooit eens Cote du Boef maken en heeft voor de gelegenheid een mooi stuk vlees gekocht bij een van de beste slagers van Nederland, wat een verwennerij! Terwijl hij zich richt op het vlees, met zijn nieuwe thermometer die hij van mij voor kerst heeft gekregen, ga ik aan de slag met de haricoverts in de spek en het dekken van de tafel. Het eten is echt zalig, het is echt heerlijk!

Downloads32
Zaterdag
Na lekker te hebben uitgeslapen gaan we samen ontbijten. We hebben bedacht om vandaag weer eens bij woon/keuken en badkamer winkels te kijken voor ons huisje en gaan dit keer naar Zaandam. Gelukkig zien we dit keer geen vervelende en opdringerige verkopers en kunnen we rustig door de winkels heen lopen. Stiekem wisten we al precies wat we wilde maar we werden hier wederom in bevestigd tijdens het lopen door de winkels. We sloten af bij Loods5 een super grote woonwinkel waar ze werkelijk van alles hebben en voor ieder wat wils. Het is een super leuke winkel om inspiratie op te doen en daar bleef het ook bij. Omdat het allemaal nog wel een tijdje zal duren voor ons huis helemaal klaar is kunnen we beter nog even wachten met het kopen van meubels en accessoires. Eenmaal thuis gaat mijn lieve M. weer naar huis, hij moet over 2 weken al uit zijn huis omdat het verkocht is en dus moet hij nog het nodige inpakken en dus ben ik home alone. Ik loop naar de supermarkt en kook voor mezelf wat waarna ik op de bank kruip met een warme choco en de herhaling van All you need is love.

Downloads33
Zondag
Na lekker een beetje te hebben uitgeslapen ga ik aan de slag voor Legally zoals ik de blog altijd noem. Omdat het zonnetje lekker naar binnen schijnt is het ideaal weer om te gaan fotograferen. Na het fotograferen en ontbijten hijs ik me in mijn sportkleding en ga ik hardlopen. Ik heb een afstand van ongeveer 12 kilometer in mijn hoofd en loop er uiteindelijk 12,83, best netjes dus. Ik merk duidelijk dat het vele trainen zijn vruchten afwerpt. Was ik eerst blij als ik een 10 km met een pace van 6 minuten per kilometer kon lopen, ik kan tegenwoordig steeds beter een stukje versnellen. Hoewel uithoudingsvermogen voor nu mijn doel is, kan het natuurlijk nooit geen kwaad om wat sneller te gaan. Na het lopen eet ik even snel een sandwich met avocado en zalm en kruip dan even op de bank met een kopje thee. Als avond eten maar ik zoute aardappelen uit de oven met haricoverts met spek, iets wat ik nog over had van tweede kerstdag en stiekem gewoon hartstikke lekker is. De avond staat in het teken van schrijven, schrijven en schrijven zodat ik van de week me volledig op mn werk en het huis kan focussen. En al dat harde werken werd door mij zelf beloond met een warme choco met slagroom…. zo lekker!

Komende week moet ik 3 dagen wachten waarna er we vrij zijn, 2 januari is namelijk een verplichte brugdag op mijn werk. Er staan weer allemaal leuke en gezellige dingen op de planning, maar helaas ook een berg met werk op kantoor. Nog even en dan is het al weer 2015!!!!

Hoe was jullie kerst?

Tags: , , ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Simone 29.12.2014

  Wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt. Ik heb ook een enorm fijne kerst gehad! Wat een mooi cadeautje ook, die prachtige armband.

 • Reageer Andrea 29.12.2014

  Wat een heerlijke dagen. En wat een mooi cadeau!!

 • Reageer Danielle 29.12.2014

  Wat een mooi cadeau! En ik vind inderdaad dat je goed kan zien dat je haar nu wat gezonder is! Het valt mooi en lekker vol.

 • Reageer Maurits 29.12.2014

  Oooooh hardlopen. Ik mis dat zo erg! Na de vakantie maar weer rustig eens beginnen. Mijn kerst was leuk en heerlijk gegeten.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.