Legally-Me: My Weekly Diary

01.12.2014

verwijderen na gebruik7
Afgelopen week was een super leuke week, een cursus, etentje, spontane shopsessie en voor het eerst sinds tijden liep ik weer eens 15km. Een mooie en gezellige week dus waarvan ik traditiegetrouw ook deze week weer een overzicht heb gemaakt. verwijderen na gebruik1
Maandag
Een nieuwe week met nieuwe kansen en omdat ik me weer helemaal fit voel betekend dat, dat ik er op werk weer met volle kracht tegen aan kan. Het is druk maar ik weet toch om 19:00 op de fiets te stappen naar de sportschool om te gaan sporten. Eenmaal op de sportschool krijg ik spannend nieuws over een huis waar we naar aan het kijken zijn. Ik loop 5,7 kilometer op de loopband en ga dan naar huis. Daar begin ik gelijk met koken want ik heb inmiddels natuurlijk wel verschrikkelijke honger gekregen. Na het eten schrijf ik een paar blogs en plof ik in bed.

verwijderen na gebruik2
Dinsdag
Ook nu weer een drukke dag, maar dit keer met veel ele lange vergaderingen. Normaal vind ik vergaderen geen probleem maar vandaag zit ik er grotendeels voor spek en bonen bij. Na werk ga ik weer naar de sportschool, dit keer voor een half uurtje op de crosstrainer en om even onder de zonnebank te gaan. Geen lange training, maar wel even een half uurtje actief zijn dus. Eenmaal thuis ga ik natuurlijk weer koken en ook nu plof ik al snel in bed.

verwijderen na gebruik3
Woensdag
Ik heb vandaag maar een kort dagje op kantoor, om 12 uur moet ik namelijk sprinten naar de metro en trein voor de cursus die ik heb in Den Haag. De cursus gaat over de nieuwe ontwikkelingen binnen het merkenrecht, het gebied waarin ik dagelijks werkzaam ben. Na de cursus spoed ik me naar huis waar ik na het koken en was nog een blog typ en een hele spannende aflevering Homeland kijk.

verwijderen na gebruik4
Donderdag
Als al mijn collega’s weg zijn tover ik onze kamer om. Ik hang wat foto’s op van sinterklaas en pepernoten en leg een cadeau en gedicht neer voor mijn 2 collega’s op de kamer. Dan komt mijn lieve M. mij ophalen van werk en gaan we samen richting het restaurant alwaar mijn ouders al op ons wachten. Mijn ouders vieren dat het precies een half jaar geleden is dat ze zijn geopereerd en dat het nu zo goed met ze gaat. We eten heerlijk met zijn viertjes en hebben het erg gezellig. Na het eten brengt mijn lieve M. Me weer naar huis.

verwijderen na gebruik5
Vrijdag

Eenmaal op kantoor blijkt een van de twee collega’s waar ik mee werk sinterklaas actie niet te kunnen waarderen. Zij viert uit principe geen sinterklaas omdat zij het een racistisch feest vindt en vindt het niet ok dat ik heb een cadeau en gedicht heb gegeven. Hoewel ik wist dat ze anti zwarte piet was had ik, en geen van mijn andere collega’s, het idee dat het gericht was tegen het gehele feest. Maar goed haar mening en haar gevoel dat moet ik natuurlijk gewoon respecteren. Toch was ik wel een beetje teleurgesteld. Na werk ging ik lekker naar de sportschool om het even van me af te lopen en liep ik 6,5 km op de loopband. Na het eten wilde ik graag een film kijken en dat werd 12 years of slave een prachtige film. Ik keek de film, met popcorn, in bed en viel na de film snel in slaap.

verwijderen na gebruik6
Zaterdag
Waar ik normaal de vervelende gewoonte heb om in het weekend heel vroeg wakker te worden ben ik nu pas om 10:30 wakker. Ik ben er zelf verbaasd over en ik moet me dus zelfs nog haasten naar om afspraak met zowy om 11:30 bij de Yoghurt barn. Tijdens het eten kom ik Jessica nog tegen die daar na haar bootcamp wat komt eten. Omdat Zowy geen plannen heeft voor de rest van de middag besluit ze mee te gaan naar Zaandam waar ik heen wilde voor kerst en Sinterklaas cadeautjes. We slagen voor alles wat ik zocht en gaan dan naar huis. Helaas ben ik sinds de lunch bij de yoghurt barn ontzettend misselijk en besluit ik er een rustige avond van te maken. Ik ruim mijn kleding op en ga dan lekker slapen.

verwijderen na gebruik
Zondag
Vandaag word ik wel naar gewoonte vroeg wakker, maar ik blijf nog lekker lang op bed liggen. Daarna doe ik wat yoga oefeningen op mijn nieuwe yoga mat van de Primark waar ik erg blij mee ben. Vervolgens loop ik naar de sportschool waar ik aan een duurloop van 15 km begin. Om 16:00 uur zou iemand via Marktplaats iets op komen halen maar als ze er om 19:00 nog niet is ga ik maar boodschappen doen. Heel vervelend als mensen niet even afbellen en niets meer laten horen. De rest van de avond werk ik aan de blog en kijk ik The Newsroom.

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Jessica 01.12.2014

  Zo toevallig dat ik je tegenkwam in de Yoghurt Barn! Wist natuurlijk wel dat het jouw favo hotspot was 😉 Ideaal na een training in het Sarphatipark! Zie jou woensdag xxx

 • Reageer Astrid 01.12.2014

  Klinkt als een lekker actief weekje. Die cursus lijkt me wel interessant. Leuke actie van dat cadeau en sintgedicht. Wel jammer dat die ene collega het niet kon waarderen.

 • Reageer Rozentuintje 02.12.2014

  Hebben ze bij de Primark nu ook Yoga matjes? Vertel?!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.