Legally-Me: My day in Pictures

20.01.2015

downloadded-001
Blue monday was eerder een Misty White Monday die ik na het werk een knallend vervolg gaf door de Nike NTC workout te volgen in het scheepvaartmuseum waarna ik thuis nog even op de bank kroop. Vandaag een actieve ‘My day in pictures’ met een food diary! downloadded1
Neeeeeee ik lag net zo lekker, ook na het douchen kruip ik nog even in bed maar dan moet ik er echt uit. Als ik er eenmaal uit ben en bezig ben valt het gelukkig wel weer mee en doe ik snel mijn haar en make-up terwijl mijn havermout in de magnetron staat.

Vandaag eet ik op mijn ontbijt na al mijn maaltijden op kantoor en daar is de nodige foodprep voor nodig. Mijn sporttas zit dus vol met eten, rijstwafels, een sinaasappel, humus met worteltjes en komkommer, yoghurt met muesli en pasta pesto, als ik de dag niet door kom dan weet ik het niet meer. Als ontbijt neem ik mijn standaard havermout papje.

downloadded2
Ik ga op de fiets naar kantoor en dat betekent dat ik me dik aan moet kleden want het belooft een frisse ochtend te worden.

Op kantoor heb ik maar heel weinig foto’s gemaakt omdat ik voornamelijk bezig was met werken, daar zit ik immers voor op kantoor. Op zondag heb ik een nieuw doosje Detox thee gekocht van Yogi Tea en daar zitten altijd van die leuke spreuken op de labeltjes. Alleen al daarvoor vind ik het leuk om de thee te drinken.

downloadded3
Het blijft de hele dag maar mistig en dan is er niet veel te zien buiten. Om half 4 ga ik met wat collega’s even naar beneden voor wat koffie, dit doen we bijna dagelijks en is even een fijne break van de middag. Waar ik normaliter kies voor een verse muntthee ga ik vandaag voor een espresso, ik heb er even behoefte aan zal ik maar zeggen.

downloadded4
Later op de middag eet ik nog wat worteltjes en komkommer met hummus als tussendoortje. Omdat ik uit werk gelijk door ga naar de Nike training in het scheepvaartmuseum heb ik nog yoghurt en kwark met muesli bij me, alleen geen lepel. Helaas is nergens een lepel te vinden en dus besluit ik het maar met een vork te eten, gaat best prima. Om 7 uur kleed ik me snel om in de WC en spring ik op de fiets.

downloadded5

Eenmaal aangekomen bij het scheepvaart museum is het al lekker druk. We krijgen allemaal een heel tof shirt van nike met de tekst ‘Kiss my abs’ en dat sluit super goed aan bij mijn voornemen om mijn abs wat meer zichtbaar te gaan maken. De ruimte waarin de workout wordt gegeven is prachtig, een hele grote binnenplaats met genoeg ruimte voor iedereen.

downloadded6

De workout is onwijs tof maar ook behoorlijk bikkelen. Op een gegeven moment denk ik gewoon dat de spieren in mijn bovenbenen het niet meer aan kunnen en gaan ontploffen! Maar ik ga door en probeer echt alles te blijven geven en doordat iedere oefening op zich niet heel lang duurt en er vooral veel herhalingen zijn is het ook goed vol te houden. Aan het einde van de sessie krijgen we een soort fit test. We dienen 8 oefeningen uit te voeren en voor iedere oefening krijg je 30 seconde. In die 30 seconde is het zaak om zo veel mogelijk herhalingen uit te voeren. Ik geef alles en ga tot het gaatje, maar het resultaat mag er zijn want ik blijk een advanced score te hebben, joehoe!!! Na de cooling down krijgen we allemaal een lekker sapje om weer een beetje bij te tanken en ga ik op zoek naar mijn jas.

downloadded7Na de workout stap ik snel op de fiets richting huis omdat ik heel veel zin heb om tegen mijn Lieve M. aan te kruipen op de bank. Als ik mijn fiets neer zet verschijnt er een glimlach op mijn gezicht bij het zien van zijn auto voor de deur. Als ik binnen kom ruikt het helemaal fris en wat blijkt, hij heeft schoongemaakt! Als dit geen man naar mijn hart is weet ik het ook niet meer. Ik laat vol trots mijn workout kaart zien en dan kruipen we lekker tegen elkaar aan op de bank.

Food Diary:
Omdat ik weet dat jullie het allemaal leuk vinden te lezen wat mensen eten heb ik besloten een nieuw stukje toe te voegen aan de ”My day in pictures’ namelijk een kleine food diary. Hiermee geef ik jullie inzicht in wat ik op een dag als vandaag heb gegeten.
Ontbijt: Havermout met 1 espresso
Tussendoor: 2 rijstwafels met chocolade, 0,5 liter water en 0,5 liter detox thee
Lunch: Paste pesto
Tussendoor: Wortel en komkommer met hummus en een sinasappel,  0,5 liter water en 0,5 liter groene thee
Avondeten: Kwark en yoghurt met muesli
Tussendoor: 1 liter water en 1 sapje met appel gember en wortel.

Hebben jullie wel eens met de NTC app van Nike getraind thuis? 

Tags: , , , ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Rozentuintje 20.01.2015

    Wat een tof event van Nike, ik had er ook wel heel gewild maar het zat helaas al vol.

  • Reageer yvonne 21.01.2015

    Mooie score bij de fittest! groetjes, yvonne

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.