Legally-Fashion: Nieuwe Handtas

16.01.2015

IMG_5958
Na weken van zoeken kwam ik hem ineens tegen. Voor ik het wist zat hij in mijn digitale winkelmandje en vond ik in mijn inbox een bevestiging. Vorige week verblijde de postbode mij met het pakketje verblijden, mijn nieuwe handtas, eindelijk weer een fijne tas.

Voor wie het niet weet of even was vergeten, een paar weken geleden overleed mijn handtas. Niet zo maar een tas, maar de eerste tas waarmee ik het langer dan een jaar vol hield en die ik niet al na 2 weken wilde vernieuwen. Onze band was hecht, close en onafscheidelijk zelfs. Het model, de kleur, eigenlijk kon er geen een tas tippen aan mijn tas.

Op een regenachtige middag zag ik ineens een leuke tas bij de H&M online waarvan ik zou zweren dat hij er gisteren nog niet was en die ene paar dagen later al weer in geen velden of wegen te bekennen was. [Lieve H&M ik ben inderdaad dat IP adres dat bijna dagelijks langs komt] Gelukkig zat hij op tijd in mijn winkelwagentje en was hij binnen een oogwenk besteld en betaald, je kan er immers nooit snel genoeg bij zijn als je een goede tas voor €49,95 ziet.

Zo gezegd zo gedaan en een weekje [althans dat had de H&M gezegd, het werken 9 dagen] werd het pakketje bezorgd en kon ik genieten van mijn tas. Op het plaatje was hij mooi, in het echt, waar mogelijk, is ie nog mooier. Let me introduce to you, my bag!

Blog

Zoals je kunt zien is hij aan de voorzijde voorzien van suéde en aan de achterkant is hij van leer. De risten hebben geen functie, maar zijn louter ter decoratie. Daarnaast zit er aan de tas ook nog een lang hengsel, al ben ik zelf meer een type die de kortere hengsels gebruik.

Voor jullie beeld ook nog even een lijstje met alle meuk die je in mijn tas kunt vinden:
1. portomonee 2. telefoon 3. iphone oortjes 4. handschoenen 5. zonnebril 6. lipgloss 7. nog meer lipgloss 8. een tasje met vrouwen dingen 9. paracetamol 10. zakdoekjes 11. bril 12. neusspray 13. notitieblokje 14. pen 15. flesje water 16. appel 17. klein tasjes voor boodschappen 18. kauwgom 19. sleutels 20. deo

Zit er ook altijd zo veel meuk in jouw handtas?

Tags: , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Anne 16.01.2015

  Mooi en praktisch model, klassiek en toch modern. Daar hou ik ook van. Met zo veel meuk heb je inderdaad n behoorlijke tas nodig 😉 Ik heb tegenwoordig een hele kleine handtas dus automatisch minder zooi mee!

 • Reageer Deisy 16.01.2015

  Wat een prachtige tas zeg. Ik vind hem op t plaatje al mooi, dus ben benieuwd hoe hij er dan in real life uitziet zoals jij zegt haha 😉 Ja ik heb ook zoveel troep in mijn tas haha. Maar is dat niet vrouweneigen? Hoe groter de tas, hoe meer troep erin wordt gegooid.. Maar als je een kleine tas hebt, weet je alsnog van alles erin te proppen, althans ik. Mijn vriend noemt mijn tas dan ook “the dark hole”.. omdat hij nooit iets weet te vinden in mijn tas 😉 Veel plezier in ieder geval met je tas!

 • Reageer Simone 16.01.2015

  Wat een mooie tas zeg! Ik heb zelf verschillende handtassen omdat ik soms mijn laptop mee moet nemen en andere keren niet, dan neem ik liever een kleinere tas mee.

 • Reageer Rachel 16.01.2015

  wauw hij is prachtig!

 • Reageer Youssra 21.01.2015

  Stacey!!! Ik zie op de hm site alleen de andere hobo tas voor 29,95, die is ook wel leuk… Maar een leren tas is natuurlijk nog beter, zou je me misschien het artikelnummer kunnen geven? Thankyou!!

  • Reageer Stacey 23.01.2015

   Hi Youssra, zoals gezegd is hij niet meer te krijgen in de webshop van H&M. Wellicht dat hij nog in een winkel te vinden is?

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.