Legally-Fit: De nieuwe H&M sport collectie

05.01.2015

Schermafbeelding 2015-01-04 om 21.28.21
We moesten er even op wachten, maar hij is er weer, de nieuwe sportcollectie van de H&M. Zoals we gewend zijn van de H&M hebben ze ook nu weer een betaalbare en hippe collectie samen weten te stellen. 

Collages1Of je nu een hardloper bent, veel in de sportschool te vinden bent of veel aan yoga doet, de nieuwe collectie van de H&M biedt voor al deze sporten een geschikte en hippe outfit. Dit jaar zijn er 2 verschillende sets opgenomen in de collectie die van top tot teen voorzien zijn van een print. Een zwarte set en een paars/roze set bestaande uit een lange broek, sport BH en tanktop.

Het fijne van de sportkleding bij de H&M is de betaalbaarheid van de collectie. De meeste broeken zijn tussen de 19,95 en 24,95, een schijntje als je dit vergelijkt met merken als Nike, Adidas of Asics. Het zelfde geldt voor de tanktops met een prijs van 9,99 en sport BH’s met een prijs van 14,99.

Schermafbeelding 2015-01-04 om 21.28.39
Naast de 2 setjes die voor zowel hardlopers als sportschool bezoekers geschikt zijn, zijn er ook items die geheel geschikt zijn voor hardlopers. Zo biedt de H&M een ruime collectie hardloopbroeken, shirts met lange mouwen, korte broeken, shirt met korte mouwen, sport BH’s en accessoires. De accessoires die ze aanbieden variëren van een bidon tot een heuptasje en haarbandjes.

Zelf ben ik erg gecharmeerd van de korte broekjes die zijn voorzien van een opvallend binnenbroekje. Dit is natuurlijk niets nieuws, maar ik vind het zwarte model erg leuk er uit zien en zeker met het oog op de prijs van 14,99.

Schermafbeelding 2015-01-04 om 21.28.55
Bovenstaande Yoga broek is niet nieuw in de collectie, maar is daarom zeker niet minder mooi. Uiteraard is hij ook voor andere doeleinden te gebruiken dan louter yoga, maar let wel, helaas zijn veel H&M broeken niet voorzien van een touwtje en daarom loop je het risico dat ze van de billen afzakken als je er in gaat hardlopen. Naast de broek hebben ze nog veel meer items die geschikt zijn voor yoga, de top op de afbeelding is een sport BH en top in een en is lekker hip door het fluor roze kleurtje in de sport BH.

HM

Omdat je, je sportkleding ook wel eens moet vervoeren is een spottas geen overbodige luxe en ook die hebben ze dit jaar opgenomen in de collectie van de H&M. De mooie grote zwarte sporttas van de H&M is te verkrijgen voor de prijs van 29,99. Een item dat ik zeer binnenkort zeker aan mijn collectie toe wil gaan voegen!

Je vindt de hele H&M sportcollectie niet alleen in de winkel, maar natuurlijk ook online.

Heb jij wel eens sportkleding bij de H&M gekocht?

Dit is geen gesponsorde post, dit artikel is volledig uit eigen beweging geschreven omdat ik zelf erg te spreken ben over de sport collecties van de H&M.
Tags: , , , ,
Categorie: #Legallyfit, Hardlopen, Legally-Fashion, Legally-Fit, Sport Fashion, Sporten
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Joyce de Vetter 05.01.2015

  Hele mooie collectie weer!
  Ik heb tot nu toe veel van h&m geprobeerd, maar ben er (na Nike en adidas te proberen) niet heel enthousiast over.
  De tights zakken vaak af bij mij, de hempjes zijn nogal kort vergeleken met de nike shirtjes en de runningshorts kruipen heel erg omhoog.
  Dus ik geef tegenwoordig toch liever iets meer uit aan mijn sportkleding.
  Maar deze collectie laat me zeker weer twijfelen.

 • Reageer Marlissa 05.01.2015

  Een leuke vrolijke collectie! Ik heb één top van de H&M, de broeken zitten mij helaas niet goed. Maar deze zwarte top met print vind ik wel erg leuk

 • Reageer Manon 05.01.2015

  Wat een mooie collectie zeg! Ik ben zo’n fan van de sportkleding van H&M 🙂

 • Reageer Irene 06.01.2015

  Mijn favo low-budget sportkleding is van het merk Kalenji van de Decathlon. Het zit mij heerlijk en de prijzen liggen rond de h&m prijs.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.