Legally-Me: My Weekly Diary #1

05.01.2015

Weekly Diary7
Afgelopen week switchte we van 2014 naar 2015, liep ik de champagne er uit op 1 januari samen met mijn vriend, showde we ons huis, stak ik me in een nieuwe hardloop outfit en sloot ik zondag af op de bank.
Weekly Diary1
Maandag
Op kantoor is het uitgestorven, maar dat komt mooi uit want het is razend durk. Ik werk me 4 keer in de rondte om alles af te krijgen wat af moet en ga uit werk naar de sportschool. Op de sportschool doe ik mee aan het buikspier kwartier waarna ik 6 kilometer op de loopband loop. Eenmaal thuis doe ik nog wat plank sessies.

Weekly Diary2
Dinsdag
Hoewel het op kantoor rustig is, kan ik eindelijk wat achterstallig werk afmaken en zit ik nog redelijk lang op kantoor om dat allemaal af te krijgen. Het is een fijn gevoel dergelijke dingen af te kunnen sluiten voor het nieuwe jaar. Het is ook de dag dat ik 350 volgers bereik op Bloglovin en de dag dat ik mezelf trakteer op een nieuwe tas als een soort beloning voor mezelf. Uit werk doe ik eerst boodschappen, ik besluit soba noodles met kip en sperziebonen te maken. De rest van de avond doe ik wat dingen aan de blog en in mn huis.

Weekly Diary
Woensdag
Op de hele verdieping waar ik werk zitten normaal meer dan 100 mensen, deze dag slechts 3 en alle 3 van Legal. Omdat alles dicht is en iedereen vrij was hebben we ook lekker rustig aan gedaan en gingen we op tijd weg en zat ik al om half 5 op de fiets naar huis. Daar pakte ik snel mijn spullen in die ik allemaal mee wilde nemen naar mijn Lieve M. Niet veel later stond hij al op de stoep en reden we naar zijn huis. Samen maakte we sushi, genoeg voor een heel weeshuis, maar we hebben er lekker van lopen snaaien. We besloten de fles champagne ook maar gelijk open te trekken en samen met een oliebol naar binnen te werken. Het was wellicht een beetje burgerlijk zo samen, maar het as heerlijk, samen kijken naar Joep van ’t Hek en genieten van het vuurwerk, gewoon lekker samen.

Weekly Diary3
Donderdag
We slapen uit, heel lang en nog veel langer, pas rond half 2 zitten we aan ons ontbijt, maar wees eerlijk dat mag ook wel na oud en nieuw. We hijsen ons in sportieve kleding en gaan samen hardlopen. Mijn lieve M. bepaalt de route en ik het tempo. Het is super leuk om samen te lopen en als we straks in ons nieuwe huisje wonen zullen we zit zeker nog veel vaker gaan doen. Na het hardlopen en douchen doen we boodschappen en kijken we een serie. Op speciaal verzoek van mijn lieve M. maken we courgette lasagne. Na het eten ploffen we weer op de bank voor een film, dit keer ‘The interview’ een grappige film die lekker weg kijkt.

Weekly Diary4
Vrijdag
De wekker staat vandaag vroeg, we hebben al om 10 uur in ons nieuwe huisje afgesproken met iemand die het een en ander kan gaan doen in ons huis. Een uurtje later komen ook de ouders van mijn lieve M. Zij hebben het huis door hun vakantie nog niet gezien en zijn natuurlijk razend benieuwd en super enthousiast. Samen met hen toosten we op ons nieuwe huisje. Samen met mijn lieve M. ga ik nog even Haarlem in waar we Anne & Max uitproberen, een leuk lunch/koffietentje waar ik al veel over gelezen had. Ze hadden er zelfs een glutenvrije brownie die zowaar ook nog eens super lekker was. We zijn even thuis en bespreken daar het nodige voor ons huis en gaan daarna gaan we in de auto richting de ouders van mijn lieve M. die geven een etentje voor de hele familie. Het is een super gezellig etentje en ik eet voor het eerst sinds lange tijd weer eens boerenkool. Na het eten gaan we naar huis en kijken we de film ‘The Judge’ een super goede film, die we al een tijdje wilde zien.
Weekly Diary5
Zaterdag
We slapen lekker uit waarna we weer gezellig samen gaan ontbijten. Nadat ik al mijn spullen bij elkaar heb gepakt [3 dagen logeren betekend heeeeeel veel spullen] gaan we richting de nike outlet in Amsterdam. Daar slaag ik als een malle en ook mijn lieve M. slaagt voor een hardloop jasje. We shoppen nog even verder en bekijken nog wat badkamer meubels bij de Praxis. Dan rijden we naar mijn huis waar we al mijn spullen droppen. We rijden naar mijn ouders voor een bezoekje om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen. Na het eten bespreek ik met mijn vader de wensen voor de verbouwing. Mijn vader is zo lief de hele verbouwing te gaan begeleiden en coördineren, echt een gelukje aangezien hij dat kan als de beste!

Weekly Diary6
Zondag
Vandaag had ik en vol programma en dus besloot ik op tijd mijn wekker te zetten om er zeker van te zijn dat ik alles gedaan zou krijgen moest ik er dus op tijd uit. Voor de blog ben ik tot 3 uur bezig geweest met fotograferen, schrijven en koken, met als resultaat dat onder andere ik 4 recepten op de foto heb weten te zetten. In de tussentijd ruim ik ook nog de kerstboom op en maak ik mijn huis schoon, ik ben lekker productief dus. Daarna was het tijd om boodschappen te doen en te gaan hardlopen. Mijn nieuwe kleding moest natuurlijk even getest worden en dus liep ik een rondje van iets meer dan 10 kilometer. Eenmaal thuis en gedoucht warme ik het soepje op wat ik had gemaakt en serveerde daarbij rijstwafels met avocado, sla en kalkoenfilet. Na het eten kruip ik nog even achter m’n laptop om nog wat artikelen voor te schrijven en dan plof ik op de bank om naar de start van het nieuwe seizoen van de serie Divorce te kijken.

Komende week staat er weer een drukke week op werk voor de boeg, maar het weekend staat grotendeels in het teken van de halve marathon van Egmond. Spannend, mijn eerste halve marathon sinds tijden en dat terwijl ik eigenlijk nog aan het opbouwen ben.

Hebben jullie leuke plannen voor deze week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Joyce 05.01.2015

  Wat een heerlijke week weer! Ik ben zo benieuwd naar jullie huis!
  Deze week weer gewoon een werkweek en dozen inpakken aangezien ik volgende week vrijdag ga samenwonen in ons huis. Heel spannend dus!
  Fijne week gewenst!

 • Reageer Linda 05.01.2015

  Heerlijk als het rustig is op kantoor!! Sportieve week achter de rug.

 • Reageer Marlissa 05.01.2015

  Heerlijk toch om zo samen Oud & Nieuw te vieren! Anne & Max wil ik ook nog steeds een keer bezoeken, maar dan in Utrecht.

 • Reageer Lis 05.01.2015

  Leuke week! Ben erg benieuwd naar je aankopen van Nike 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.