Legally-Me: My Weekly Diary #4

26.01.2015

bijlagen7
Afgelopen week was een zeer actieve week, niet alleen werkte ik me in het zweet in het Scheepvaart museum, ik ging naar bootcamp, deed ik een double trouble training, kluste ik me suf in ons huis en zag ik eindelijk mijn beste vriendinnetje weer. 

bijlagen
Maandag

Na werk ging ik niet naar huis of naar de sportschool maar naar het scheepvaartmuseum. Nee, ik ging geen tentoonstelling bezoeken maar was door om een NTC workout te volgen die Nike had georganiseerd en waar zo’n 300 meiden bij aanwezig waren. Onder leiding van trainer Lars gingen we diep, heel diep, maar wat voelde het goed en fijn. Nike verwende ons niet alleen met deze gratis workout maar we kregen ook nog eens een shirt, een flesje water en na afloop een heerlijk vers sapje. Het uitgebreide verslag over mijn maandag kun je terug lezen in ‘My day in Pictures‘.

bijlagen1
Dinsdag

Waar ik vreesde voor verschrikkelijke spierpijn viel het alles mee toen ik wakker werd. Het was verschrikkelijk koud op de fiets en ik was blij er eenmaal te zijn, want ik had het gevoel dat mijn handen, ondanks mijn handschoenen er echt bijna af vroren. Op werk is iedere dinsdag een bootcamp, maar daar had ik voorheen nooit aan mee gedaan omdat ik bang was dat dit te intensief zou zijn in combinatie met het herstellen van mijn blessure. Echter kon ik er nu niet meer onder uit en dus deed ik mee. In tegenstelling tot normaal leek de bootcamp dit keer meer op een veredelde hardlooptraining waarbij je 4,33 KM liepen, niet erg natuurlijk maar niet echt bootcamp achtig. Eenmaal onderweg naar huis moest ik meerdere supermarkten af om courgettes te scoren aangezien deze niet overal te krijgen waren. Ik maakte voor mij en M. een heerlijke maaltijd met courgette spaghetti met broccoli, tomatensaus en een gegrild stukje zalm.

bijlagen2
Woensdag

Ik werd wakker met het gevoel dat ik absoluut niet mijn bed uit wilde gaan en hield dat gevoel tot ik die avond weg fietste van kantoor. Gek genoeg had ik juist heerlijk geslapen en daar kon het dan ook niet aan liggen. Uit werk ging ik naar de Double Trouble training van Robby Nelson en hoewel ik nog spierpijn had van zowel maandag als dinsdag had ik er veel zin in. Eenmaal in de gym van Robby waren daar ook Anouk en Nikki dus het was gezellig om even bij te kletsen. Na het kletsen was het toch echt tijd om aan de slag te gaan met de double trouble training. Het was zwaar, deed soms echt pijn van verzuring, maar elke keer dat voldane gevoel als je klaar bent met een oefening is echt onbetaalbaar. Ik was dan ook heel happy dat ik, ondanks de spierpijn, toch ben gegaan! Eenmaal thuis trof ik mijn lieve M. aan die bloemen voor me had gehaald, hoe lief! Ik at nog even snel wat en we probeerde een nieuwe serie uit en gingen toen lekker slapen.

bijlagen4
Donderdag

In tegenstelling tot gisteren werd ik juist heel actief wakker en was ik heerlijk uitgerust. Na werk stond nu eens geen workout gepland en dat bleek maar goed te zijn ook want om 4 uur stortte ik volledig in op het werk en kon ik nauwelijks nog boe of ba zeggen. Helaas moest ik nog wel een stukje fietsen uit werk omdat ik zo stom was geweest mijn schoenen te vergeten bij de Double Trouble training. Eenmaal thuis werd alles dubbel en dwars goed gemaakt door mijn lieverd die voor me stond te koken en me vertelde op de bank te gaan zitten en te relaxen. Mijn lieve M. maakte een heerlijke bal gehakt [naar het recept van de librije] en andijviestamppot, voor mij geen dagelijkse kost maar daarom juist zo lekker! Na het eten kropen we lekker op de bank.

bijlagen3
Vrijdag

Vrijdag kwam het artikel over de foamroller online waar ik een flink aantal uren in had gestoken en waar ik voor het eerst oefeningen in uitlegde. Stiekem vond ik het dus best wel spannend om te zien of dit aan zou slaan, maar kijkend naar de bezoekersaantallen en reacties was het wel zo dus als jullie het leuk vinden wil ik vaker van dit soort artikelen gaan maken. Na werk ging ik naar de zonnebank, dat doe ik vrijwel nooit maar in de winter heb ik heel soms echt even nodig. Eenmaal thuis gaf ik toe aan de hormoon monsters en at ik tijdens het opruimen van mijn kledingkast een groot stuk chocolade. Tussendoor doe ik ook nog even wat buikspier oefeningen, want ondanks die chocolade ben ik daar nog steeds voor aan het sparen.

bijlagen5
Zaterdag

Na het ontbijt gaan mijn lieve M. en ik richting ons nieuwe huisje waar we samen met onze beide ouders flink aan de slag gaan. Er moet een hoop gebeuren en een van die dingen is dat er met een breekijzer stukwerk van de muur moet worden gebroken. Dat leek me nu net een echt vrouwen klusje om met zo een zwaar gevaarte aan de slag te gaan op de muur en dus ga ik voortvarend te werk. Ik ben hooked, want hoewel het zwaar werk is, vind ik het super leuk om zo aan de slag te zijn in ons huisje. Tot grote hilariteit van de aanwezigen ben ik zo bezig dat ik liever niet eens stop om wat te drinken. Om 5 uur val ik echter bijna van de ladder van vermoeidheid en voelen mijn armen als 2 latex flubbers aan en gaan we richting de AH XL die nabij ons huis is en waar ze een giga gluntenvrije afdeling hebben. Ik sta een half uur te zwijmelen bij alle glutenvrije dingen en thuis maken we, oke mijn lieve M. kookt, ik douche om warm en schoon te worden, een heerlijke pasta. Na het eten ga ik aan de slag in de keuken voor een appeltaart die ik mijn ouders en schoonouders heb beloofd en alleen al bij het uitrollen van het deeg met de deegroller voel ik mijn breekijzer workout in mijn armen. Na het bakken van de taart ploffen we op de bank met een heerlijke zwijmelfilm. We kijken ‘The best of me’ een echte vrouwen film waar ik ontzettend van ga huilen, maar wat een mooie film.

bijlagen6
Zondag

Heerlijk we kunnen een beetje uitslapen! Uitslapen als in we gaan om kwart voor 10 ons bed uit, maar oh wat is dat fijn zeg, om even lekker te kunnen relaxen. We ontbijten lekker samen en dan hijs ik mezelf in mijn hardloop kleding. Ondertussen lees ik wat reacties op ons samenwonen verhaal wat online is gekomen, lief! Dan is het tijd om rustig de deur uit te gaan en een stuk te gaan hardlopen, ik loop lekker langs de Amstel en na 5,7 kilometer kom ik tegelijk met Zowy aan bij de Yoghurt Barn waar we, hoe verrassend, samen gaan lunchen. We kletsen heerlijk bij en dat is ook wel nodig na zo een lange tijd elkaar niet gezien te hebben. Ik loop weer terug naar huis en heb zo toch meer dan 9 kilometer gelopen. Thuis spring ik snel onder de douche en kleed ik me om. De ouders van mijn lieve M en mijn eigen ouders staan op de stoep voor een borreltje en natuurlijk mijn heerlijke appeltaart! Het is super gezellig en de taart valt ook goed in de smaak. Later eten we nog wat, werk ik snel aan dit artikel en dan kruipen we weer samen op de bank. Tot grote teleurstelling van mijn lieve M. zag hij alvast wat stukjes voorbij komen van de weekly diary en dat terwijl hij er zich iedere maandag morgen juist op verheugd te lezen hoe ik de week heb ervaren en of hij het er een beetje goed van af heeft gebracht.

Komende week belooft wederom een lekker drukke, actieve maar leuke week te worden. Hoe was jullie week? 

Tags: , ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Josianne 26.01.2015

  Slim om het hardlopen met een afspraak te combineren, scheelt weer tijd! Zo jammer dat ik niet bij die NTC workouts aanwezig kon zijn, het had me heel leuk geleken!

 • Reageer Simone 26.01.2015

  Heerlijk vind ik het als je een week zo veel hebt kunnen doen! Knap ook dat je toch naar de double training bent gegaan en zoveel hebt geklust!

 • Reageer Passionista 26.01.2015

  Die Tiny-Tony is echt het liefste wat ik ooit heb gezien!

 • Reageer Anouk 26.01.2015

  Wat een leuk geschreven stuk! Deze diarys lees ik graag, ben altijd mega nieuwsgierig naar iemands week namelijk… herkenbaar ;-)? Heerlijk dat M. voor je kookte… dat is echt alles waard als je zelf doodmoe thuiskomt uit je werk! En bloemen? Ha, wat een romanticus! Ik heb ook een drukke week, maar geen hele actieve. Op dit moment gestart met een sapkuur van uzuma… dus moet zeggen dat naar de winkel lopen al alle energie kost.

  • Reageer Stacey 27.01.2015

   Hi Anouk, bedankt voor je lieve reactie! Stiekem vind ik de weekly diary’s bij anderen ook altijd een van de leukste rubrieken omdat het je toch weer wat meer inzicht in iemand’s leven geeft. Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar je ervaringen met Uzuma, ik wil het namelijk ook heel graag een keertje doen maar de hoge kosten houden me nog even tegen momenteel. Ik ga snel ff lezen hoe jij het hebt ervaren en voor nu sterkte met volhouden!

 • Reageer Kim 27.01.2015

  Wow, wat ben jij super actief geweest zeg. Petje af!

 • Reageer Rozentuintje 27.01.2015

  Goed idee om naar de yoghurt barn te rennen, zat je echter niet geheel bezweet te eten?

 • Reageer Lieke 27.01.2015

  Volgens mij put jij jezelf volledig uit met dat harde werken, sporten, klussen en dan ook nog een appeltaart bakken en een sociaal leven hebben, kijk je uit dat je niet overspannen raakt?

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.