Legally-Me: Ask me everything

07.02.2015

IMG_6285
Het is al weer meer dan een half jaar geleden dat ik jullie de mogelijkheid gaf om alle vragen op mij af te vuren. Vele van jullie schromen echter niet om me een mailtje te sturen met daarin jullie vragen. Schroom niet, Ask me everything!

Heb jij een brandende vraag die je me wilt stellen? Stel hem dan gewoon! Over een paar weken ga ik alle vragen behandelen in een apart artikel. Dat zal er ongeveer net zo uit zien als het artikel dat ik reeds eind juni 2014 plaatste met allemaal leuke vragen van jullie.

Of je nu wilt weten wat ik zoal eet op een dag, of ik een ochtendhumeur heb of wat voor een sokken ik draag tijdens het sporten, vraag maar raak.

Laat je reactie achter onder dit berichtje en ik ga je vragen binnenkort beantwoorden!

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Minke 07.02.2015

  Ik ben wel heel benieuwd naar de reden waarom je zo open was over je vorige vriend en je nu je huidige vriend zo angstvallig verborgen houdt.

  De andere vraag die ik al wel een tijdje wil stellen is waarom je van die lange dagen maakt op je werk? Je hebt het over 50 a 60 uur in de week maar naar mijn weten is het wettelijke maximum 40 uur.

  Ik ben erg benieuwd naar je reactie.

  • Reageer sofie 07.02.2015

   soms vereisen banen lange uren. Bij Legal en Finance is dat dagelijkse kost 😉

   Dat ze haar “lieve M.” zo beschermd is waarschijnlijk door de negatieve ervaring die ze had toen haar vorige relatie spaak liep? Sounds legit?

 • Reageer Lola 07.02.2015

  Hi!!

  Allereerst mijn complimenten voor jouw leuke blog!

 • Reageer Laya 07.02.2015

  Hoe voelde jij tijdens je blessure? Wat deed je toen om in conditie te blijven?

 • Reageer Lola 07.02.2015

  Hi!!

  Hmmm zie dat mijn vraag net is weggevallen. Waarom heb je zo snel met je nieuwe vriend een huis gekocht. Hoe weet je zo snel dat je relatie al helemaal goed zit? Helaas heb ik anders meegemaakt. Ben dus benieuwd naar jouw ervaring.

  Fijn weekend!

 • Reageer j 07.02.2015

  Hoe ziet jou week planning er uit, plan je het elke week uit?

 • Reageer Mariska 07.02.2015

  Leuk dit!

  Ik heb wel een paar leuke vragen!

  Wat is je droom? Wat wil je nog graag bereiken in het leven?

  Heb je nog andere sporten gedaan?

  Ik vind jou haar prachtig! Ben erg benieuwd wat je gebruikt, en heb je nog haar tutorials of draag je het liever los?

  Stel je zou een miljoen winnen, wat zou je ermee doen?

 • Reageer Diana 12.02.2015

  Ik lees net je leuke throwback artikel! Maar nu komt bij mij de vraag naar boven of je liever een andere opleiding had gedaan dan rechten? En of je ondanks dat je dacht dat je je droombaan gevonden had, het toch niet zo leuk vindt als gedacht?

 • Reageer Irene 26.03.2015

  Hoe heeft je schoolcarriere eruit gezien? Ik las ergens dat je eerst VMBO gedaan hebt, klopt dit? En hoe ben je zo opgeklommen.
  Ben benieuwd! (als het zo is, vind ik het igg heel erg knap van je!)

 • Reageer Joëlle 26.03.2015

  Ik ben wel benieuwd waarom en hoe je ooit begonnen bent met hardlopen! Ook: weten je collega’s, familie, vrienden etc. van je blog en vond je dit lastig om voor het eerst te vertellen? En: hoe houd je die 60-urige werkweken vol, naast al het sporten, socializen, bloggen en verbouwen om? Ik vind dat echt heel knap!

 • Reageer Mariska 26.03.2015

  Ik lees dat je veel series kijkt. Welke series vind jij echt top? 🙂

 • Reageer Rozentuintje 26.03.2015

  De vraag die ik al tijden wil vragen….. Ga je nog een marathon lopen?
  Hoe sta je tegenover huisdieren?
  En de laatste, Krijg je veel spullen voor je blog?

 • Reageer Kim 26.03.2015

  Ik zou graag willen weten:
  Waar ben je bang voor? & Wat is het doel van je blog?

 • Reageer Youss 27.03.2015

  Wil je misschien nog een ander rechtsgebied op of misschien de stap naar de advocatuur..
  Hoe heb je voor jezelf uitgemaakt dat je het bedrijfsleven in wilt..
  Zijn er dingen die je anders had willen aanpakken qua studie..
  Zijn cijfers nou echt belangrijk na afronden van je studie..
  Waar loop je tegenaan dus de overstap van studie naar werken..
  Is je leven nu qua werk zoals je verwacht had…

  x een rechtenstudent

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.