Legally-Fashion: Nieuwe Enkellaarsjes

07.02.2015

IMG_6720-001
Een paar weken geleden ruineerde ik mijn geliefde chelsea boots die ik in het najaar kocht. Gelukkig hoefde ik niet lang te rouwen en ben ik inmiddels de trotse bezitter van nieuwe enkellaarsjes, met hak dit keer! 

We zouden even het dak van het schuurtje af gaan halen nadat we bij de nieuwe buren kennis hadden gemaakt. Omdat ik bij de nieuwe buren wel een beetje netjes over wilde komen deed ik een jurkje aan en droeg ik er mijn zwarte enkellaarsjes van de H&M er onder. Waar ik echter niet bij na had gedacht is dat het er af halen van een schuurdak niet echt een werkje is dat je in een dunne panty, een jurkje en je favoriete schoenen uitvoert. Nee slim is het zeker niet en dat was ook te zien aan mijn schoenen. Bovenstaande foto is dan ook van mijn schoenen in nog gelukkigere tijden.


Gelukkig had ik laatst een kortingsbon van de H&M gekregen en hadden ze de actie van gratis verzending waardoor dit het ideale moment was om mijn 25% kortingscode in te gaan wisselen vond ik. Speuren hoefde ik niet lang want voor ik het wist was ik verliefd op deze H&M laarsjes.


Het zijn dus enkellaarsjes met een hak van de H&M waarvan de rits aan de achterkant zit. De ene helft van de schoen is van nep leder en het deel bij de hiel is van nep suède met daarin een klein patroontje. Zelf vind ik ze een goed alternatief voor de Acne Pistol boots die ik heel erg mooi vind maar waar ik nooit zo veel geld aan uit zou geven.

IMG_6655-001

Tags: , , , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Simone 07.02.2015

    Ze zijn mooooi! Ik heb de chelsea boots ook van de H&M maar was ze eigenlijk helemaal vergeten! Snel maar weer dragen.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.