Legally-Fashion: Nieuwe outfit

24.02.2015

IMG_7557-001
Het is eind februari en dat betekent dat ik al weer hunker naar het voorjaar en dan met name de kleding die daar bij hoort. Niets geen truien meer, nee lekkere dunne stofjes en met je jas open naar buiten. Bij Sans-Online bestelde ik een nieuwe voorjaarsjas waarmee ik niet ONLY klaar ben voor het voorjaar maar er ook best tof uit zie. 

Hoewel de winter tot nu toe niet erg streng is geweest en we over het weer en de temperaturen van de afgelopen maanden absoluut niet mogen klagen ben ik erg toe aan het voorjaar. In het voorjaar is het weer wat langer licht, begint de sterkte van de zon wat toe te nemen, lopen de temperaturen op en komen er weer bloemen in de plantjes. Niet in de laatste plaats kijk ik dit jaar ook erg uit naar het voorjaar omdat dit voorjaar ons huis klaar zal zijn! Ik zie het al helemaal voor me, lekker in onze tuin zitten, op de fiets naar het strand, hardlopen door de duinen en de terrasjes van Haarlem onveilig gaan maken.

In het voorjaar kan het in de ochtend nog verraderlijk fris zijn, zeker op de fiets, momenteel fiets ik als een soort Eskimo naar kantoor, maar in het voorjaar kan ik mijn muts en sjaal hopelijk thuis laten. Een jas heb ik in ieder geval al die mij op de fiets door de kou heen kan helpen. Doordat de kraag helemaal tot boven kan worden gesloten zie ik er niet alleen best stoer uit, het is ook nog eens lekker warm. Voor de donker groende kleur heb ik gekozen omdat deze kleur bij vrijwel alle andere kleuren past ik niet kledingstukken in deze kleur in mijn bezit heb terwijl hij juist zo goed matcht met mijn nieuwe hoed. De jas is van Jaqueline de Yong, een ontwerpster/merk welke ik reeds nog niet kende, maar met een prijs van €34,95 vind ik het merk nu al erg leuk!

Een ander item die jullie naast de jas op de foto zien verschijnen is het basic gestreepte shirtje van Esprit. Het shirtje dat driekwart mouwen heeft en is voorzien van een boothals is te koop voor €17,95. Als je trouwens dacht dat de marine trend van afgelopen herfst en winter voorbij was dan heb je het helemaal mis, ook dit voorjaar en deze zomer zijn de streepjes, boothalzen en donkerblauwe kleuren namelijk helemaal hip en een gestreept shirtje is dus een basic musthave voor iedereen in zijn of haar kast. Deze shirtjes zijn op heel veel verschillende manieren te combineren, of je het draagt op een nette pantalon met een colbert, met een rokje, spijkerbroek of zelfs een korte broek, vrijwel alles kan!

Het zal voor jullie wel weer eens een welkome afwisseling zijn om mij eens niet in een hardloopbroek te zien, zo zie je maar dat ook ik wel eens ‘normale kleding’ draagt. Al met al mag van mij het voorjaar wel komen, lekker buiten lopen met de zonnebril op of op een terrasje zitten natuurlijk!

Waarom verlang jij naar het voorjaar? 

-Dit artikel bevat gesponsorde content-
Tags: , ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Elma 24.02.2015

  Wat een mooie outfit! Streepjes zijn altijd leuk en de jas lijkt me inderdaad super handig voor het voorjaar!

 • Reageer Sherinda 24.02.2015

  Mooie outfit 🙂 die jas is super leuk!

 • Reageer Bente 24.02.2015

  Leuke jas! En het voorjaar.. Ahh daar heb ik zo’n zin! Lang licht, de zon, bloemen!

 • Reageer Floortje 24.02.2015

  Heel mooie jas! Waar kan ik dit exemplaar vinden? Ik geloof dat het linkje niet werkt.

  • Reageer Stacey 24.02.2015

   Je kunt de jas vinden op Sans-Online.

   • Reageer Floortje 24.02.2015

    Hmmm ik zie ‘m stiekem nog niet erbij staan. Maar misschien kijk ik niet goed!

 • Reageer Anne 24.02.2015

  Staat je goed, ik vind de hoed leuk! Van mij mag het voorjaar zo onderhand ook wel beginnen – niet eens alleen omdat ik dan tzt hopelijk weer mijn normale kleding aan kan ipv zwangerschapskleding (daar vind ik maar niks aan) 😉

 • Reageer Eva 24.02.2015

  Wat een onzinartikel, het feit dat ie gesponsord is druipt ervan af !! Slecht geschreven en contentloos. Jammer hoor.

 • Reageer Lieke 24.02.2015

  Hele toffe jas, of hij nu gesponsord is of niet, I like it.

 • Reageer Kim 24.02.2015

  Die hoed, OMG die wil ik ook!!!!!!!!!!!!!!

 • Reageer Jolien 24.02.2015

  Hele toffe outfit!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.