Legally-Fit: Mijn favoriete sportkleding

26.02.2015

IMG_5659-001
Je hebt altijd een paar items er tussen zitten die je toch echt veel vaker draagt, waar je van baalt als ze in de was zitten en waarin je, je gewoon het beste voelt. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor reguliere kleding, maar ook voor sportkleding. Vandaag een overzichtje van mijn favoriete sport kleding.
IMG_4417-002
Schoenen – Nike Lunar Glide
Bijna 3 jaar geleden was ik op zoek naar nieuwe hardloopschoenen, een iets wat moeilijke zoektocht altijd omdat ik met mijn kleine voeten niet zo maar iedere schoen die ik leuk vind kan kiezen. Veel merken beginnen pas bij maat 37,5 of hebben wel een maat 36 in hun collectie maar omdat dit dan een kindermodel is heb je minder demping dan bij reguliere schoenen. Tijdens mijn eerste zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht bij de Nike Lunar Glide, uit een eerdere loop analyse bleken nike schoenen goed te zitten en dus besloot ik knal roze exemplaren te kopen. Op deze schoenen heb ik heel wat gelopen, ik woonde net op mezelf in Amsterdam en pakte het hardlopen eindelijk echt fannatiek op. Na deze schoen volgde het zelfde model in het wit en inmiddels ben ik toe aan mijn derde paar in het geel. Tussendoor heb ik nog wel wat andere schoenen gekocht en gekregen, maar dit blijven mijn absolute favorieten.

NB broekje
Korte Broek: New Balance
Op de sportschool kun je me uittekenen in een korte zwarte broek. Het is dat deze broek wel eens in de was moet en hij niet altijd op tijd weer droog is, maar het liefst zou ik deze altijd aan willen doen. Ik heb het nogal snel warm en in de sportschool kun je nu eenmaal veel minder goed je temperatuur reguleren dan als je buiten aan het lopen bent dus ook in de winter sta ik in een korte broek op de loopband. Het fijne aan deze New Balance broek is dat er in het broekje nog een broekje zit hierdoor hoef je, je geen zorgen te maken bij het uitvoeren van gekke oefeningen dat er dingen zichtbaar worden en bij lange afstanden zul je minder snel schuurplekken krijgen als je hier gevoelig voor bent. Het feit dat ik in dit broekje de marathon liep zegt wellicht al genoeg.

IMG_7473-001
Lange Broek: Nike 
Ongeveer 2,5 jaar geleden kocht ik bij de Nike outlet in Amsterdam-Osdorp een zwarte lange hardloopbroek van Nike. Je kunt mij uit tekenen in deze broek tezamen met de zelfde soort broek die ik onlangs van mijn vriend kreeg. Of ik nu heb gesport of gewoon op de bank hang in de avond, ik draag het liefst altijd die zwarte tights. Waarom ik er zo blij mee ben? Allereerst zakken ze niet af, ze blijven netjes in de was [als in ze worden niet], er zit een zakje in de band die groot genoeg is om er ook daadwerkelijk iets aan te hebben, de ristjes aan de onderkant zijn lekker hoog zodat je ook echt broek uit kan doen zonder je schoenen uit te trekken [heel handig als je, je even snel om moet kleden] en last but not least de broek kleed voor mijn gevoel geweldig af.

IMG_5763-002
Shirt met lange mouwen: Nike Sameless Dri-Fit
Ze zijn belachelijk duur, echt bizar vind ik eigenlijk, maar nu ik er eenmaal een heb wil ik niets anders meer. De shirtjes zitten als gegoten, zijn lekker zacht, hebben van die fijne duimgaten en blijven, zoals de naam al doet vermoeden, droog. Dat ze duur zijn heeft me heel lang weerhouden er een te kopen, maar ik denk dat ik er volgende herfst/winter zeker nog 1 aan mijn collectie toe ga voegen!

IMG_3315-002
Top: New Balance
Het was een van de eerste Items die ik kreeg van New Balance een oranje top met daarin een binnenband rond je borsten. Bij het topje zit ook een broekje in dezelfde print, maar je kunt ze natuurlijk ook apart van elkaar dragen. Hoe bruiner je bent hoe mooier de kleur tot zijn recht komt. Het fijne aan het shirtje vind ik dat hij goed om je borsten heen zit en daarna iets wijder uit loopt, daarbij zit er aan de rechterkant ook een klein ritsje met zakje waar je iets kleins in kunt stoppen.

Pictures
Sokken: Anti-Blister Sokken Nike
Zonder deze sokken had ik geen marathon kunnen lopen. Geloof het of niet maar deze sokken helpen echt bij het ontstaan van blaren en dat is echt de uitvinding van de eeuw voor iemand die altijd blaren had van het lopen. Voor dat ik deze sokken had, had ik standaard minimaal 2 blaren na het lopen, of ik nu 5, 10 of 15 kilometer liep, het maakte niets uit. Sinds ik deze sokken heb, heb ik van het hardlopen nog geen blaar gehad. Helaas is het huidige model van de sokken wat veranderd en zijn het nu geen lage enkel sokjes meer die ze verkopen maar zijn ze wat hoger, jammer, maar voor blaarloze voeten heb ik het wel over.

Wat zijn jouw absolute favorieten als het gaat om sportkleding? 

Tags: , , , ,
Categorie: Legally-Fashion, New Balance, Nike, Sport Fashion
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Jolien 26.02.2015

  Oh wauw, je Nikes en die tights van Nike. Liefde!

 • Reageer Rozentuintje 02.03.2015

  Dankzij jou ben ik de antiblaar sokken gaan proberen en ze werken echt!

 • Reageer Kim 02.03.2015

  Ik vind je roze nike shirt je heel mooi staan!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.