Legally-Fit: Nike Epic Run Lux

20.02.2015

IMG_7597-001

Vorige week zagen jullie hem op mijn wishlist verschijnen naast een sixpack en nog wat andere items, vandaag zien jullie hem wederom verschijnen. Niet op mijn wishlist dit keer maar om mijn kont!

Er waren 2 gedachtes in mijn hoofd, de ene gedachte was dat ik die broek echt niet moest gaan kopen, €90,00 voor een hardloopbroek? Dat was echt belachelijk! Zeker als je, je bedenkt dat de duurste spijkerbroek die ik ooit voor mezelf heb gekocht 79,95 is. Maar er was ook die andere gedachte, die gedachte die me vertelde hoe tof deze broek wel niet was, en hoe erg een printed tight in mijn collectie van hardloopbroeken ontbrak. Die stem ging nog verder, want eigenlijk was deze broek het enige wat ik nog nodig had voor het hardlopen en met deze broek zou ik mezelf belonen voor al mijn harde werken van de afgelopen weken.

En toen, afgelopen zondag ging ik hardlopen met 3 pasjes in het hoesje van mijn telefoon. Een pinpas en 2 Bijenkorf tegoed kaarten die ik nog had van mijn verjaardag. Na 12 kilometer en 3 trappen kwam ik aan bij de Bijenkorf [Ja ik had een behoorlijke omweg genomen] maar helaas hadden ze daar de broek niet in mijn maat. Ook de Nike Store die ik vervolgens maar bezocht had mijn maat niet meer. Ik baalde, baalde zwaar, want net nu ik mezelf de toezegging had gedaan de broek te mogen kopen was hij overal weg.

Op mijn weg naar huis zag ik daar ineens Run2Day, nee het zou toch niet, zouden ze daar werkelijk ‘mijn’ broek hebben? Of je het wilt geloven of niet ze hadden nog 1 broek hangen, een maat xs, mijn maat!

Zekerheidshalve werd de broek nog even gepast, maar voor ik het wist stond ik daar met mijn pinpas en liep ik al rennend met een tasje naar huis.

IMG_7600-001

De broek heb ik inmiddels meerdere keren gedragen tijdens het sporten, van buikspieroefeningen, hardlopen, squatten tot hoelahoepen, ik heb het allemaal er in gedaan en men wat ben ik blij met deze broek.

De broek is van een mooie kwaliteit en voelt sterk aan, hij is niet warm dik, maar van een goede kwaliteit. Ter hoogte van de achterkant van je knieën begint een stuk ‘gaas’ [ik kan geen andere bewoording voor dit materiaal vinden, maar het is niet hard of stug] die aan beide kanten van je kuiten doorloopt naar beneden.

In de brede band van de broek is voorzien van een touwtje, een zakje met rist en 2 open zakjes. Vooral de brede band vind ik erg prettig aangezien ik regelmatig last van mijn buik heb. Daarnaast is de band in combinatie met het touwtje ook een fijne combinatie om zeker te weten dat de broek niet af zal zakken.

Al met al ben ik heel blij met mijn nieuwe broek die weer eens iets anders is dan die standaard zwarte broeken die reeds in mijn bezit waren. De broek is trouwens ook te koop in het rood en blauw, maar ik vind deze versie al vrij spannend voor mijn doen. Daarbij vind ik het voordeel van de kleur dat hij makkelijk te combineren is met alle items die ik reeds in mijn bezit heb.

IMG_7604-001

Tags: , ,
Categorie: Fit, Legally-Fit, Sporten
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Let's travel and see 20.02.2015

  Aah hij is echt mooi, vind deze kleur ook het mooist!

 • Reageer Tessa 20.02.2015

  Ik heb m ook! Zo blij mee, het liefst doe ik m nooit meer uit, ben er verliefd op. Heel veel plezier ermee!

 • Reageer Erlinde 20.02.2015

  Jaa, wat is ie mooi! En hij staat je goed. Hij staat ook op mijn wish list, maar die prijs. Poe. Maar wel waard dus volgens jou! Ai… ik weet niet hoe lang ik me nog kan inhouden…;-)

 • Reageer rozentuintje 20.02.2015

  Hij is erg mooi en hij staat je heel mooi, maar wat wil je ook met maat XS, daar heb ik als baby niet eens ingepast, snik.

 • Reageer Nathalie 22.02.2015

  Zo’n mooie broek!! Maar ja die prijs he.. Geniet ervan!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.