Legally-Me: Liefde is

14.02.2015

IMG_6649-001
Vandaag is het Valentijns dag en daarom even wat extra aandacht voor de liefde. Ik heb mijn grote liefde gevonden en er is niets mooier dan verliefd zijn, toch? 

Tegen elkaar aan kruipen op de bank om een serie te kijken en vervolgens de hele serie missen|Ontzettend gek doen en dan onwijs om elkaar moeten lachen en beseffen dat je echt nooit meer iemand gaat vinden die hier om kan lachen | Elkaar verrassen met een favoriet gerecht | Alleen al de gedachte aan de ander die een glimlach veroorzaakt op je gezicht | Elkaar missen als je elkaar 1 dag niet hebt gezien | Je verheugen op het weekend omdat je dan samen zo lekker uit kunt slapen | Weten hoe je elkaar weer op kunt vrolijken als het even tegen zit | Samen al 100 reizen gepland hebben om samen te maken | Op een werkdag niet uit bed willen omdat je tegen elkaar aan wil blijven liggen | De guilty pleasure van de ander mee nemen als je boodschappen doet om de ander blij te maken | Samen in bed ontbijten | De helft van je kledingkast opofferen zodat de ander bij je in kan trekken | Een film kijken waar je van gruwelt maar toch kijken omdat de ander het zo leuk vindt| Frozen de hele dag mogen zingen zonder dat de ander je verzoekt te stoppen | De ander die wacht met eten tot je van werkelijk alle kanten het eten op de foto hebt gezet | Jezelf er op betrappen dat je wel heel vaak op een dag de naam van de ander noemt in gesprekken | Terwijl je druk aan het werk bent je toch met je gedachten afdwaalt naar de achter.

Mijn Valentijn, oftewel mijn lieve M. moet ik juist vandaag op Valentijnsdag missen omdat hij op een welverdiende wintersport vakantie is , maar gelukkig hebben wij vast een voorschotje genomen op vandaag toen wij donderdag uit eten waren. Want hoewel Valentijn natuurlijk onwijs commercieel is, is het best leuk om zo af en toe even wat extra uit te pakken voor iemand waar je gek op bent, of dat nu op 12 februari, 14 februari of op welke andere dag van het jaar is.

Doe jij vandaag aan Valentijn?

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Bente 14.02.2015

  We gaan niet per se iets romantisch doen maar gaan wel samen wat doen: ik wil al tijden een servies/buffet kast. Mijn vriend stelde voor om vandaag op jacht te gaan. 🙂

 • Reageer Annika 14.02.2015

  Wat een lief stukje! Wij doen niet aan Valentijn. Wij vinden dat je op iedere andere dag in het jaar ook kan laten zien hoe gek je op elkaar bent. 🙂

 • Reageer Joyce 14.02.2015

  Aan je instagram plaatje te zien heeft hij zelfs nu nog veel moeite gedaan om iets liefs te doen!
  Wij bestellen vanavond sushi en gaan gewoon genieten van eindelijk een vrije avond samen na 1 maand samenwonen. Ook hebben we net een buffetkast gekocht en kreeg ik vorige week ‘spontaan’ een jawbone up24.
  Ik vind het heerlijk om wat moeite voor elkaar te doen, maar het maakt voor mij niet uit op welke dag dat is.

 • Reageer Maurits 14.02.2015

  Ik had een halve Valentijnsdag met mijn vriendin. Helaas is ze nu werken. Rond middernacht is ze thuis en wacht ik op haar met Ben & Jerry’s. Overigens wel een Valentijnshart gerend: hartlopen dus 😉

 • Reageer Rozentuintje 18.02.2015

  Wat een super lief stukje heb je geschreven, daar zal je vriend heel blij mee zijn.

 • Reageer Lieke 18.02.2015

  Wat super cute dit stukje, ik heb geen vriend en heb met mezelf en een reep chocolade Valentijn gevierd, ook niet verkeerd 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.