Legally-Me: My Weekly Diary #5

02.02.2015

DIARY FEB 1
Afgelopen week was weer een leuke en drukke week, het sporten gaat super goed en ik at iedere dag super lekker. Vandaag weer een overzicht van mijn afgelopen week. 

DIARY FEB 11
Maandag
De ochtend was ontzettend chaotisch omdat de afspraak die ik die middag had was vervroegd en de printer niet werkte terwijl ik het nodige uit moest printen. Gelukkig kon ik nog net op tijd op de fiets springen om richting ons merkenbureau te fietsen waar ik volledig doorweekt aan kwam. Het was gelukkig een zeer nuttige en productieve meeting, maar echt warm worden lukte niet. Toen ik thuis kwam heb ik dus eerst staan douchen om warm te worden en ging ik daarna naar de sportschool. Eenmaal thuis was mijn lieve M. Al aan het eten begonnen en kon ik lekker aanschuiven.

DIARY FEB 12
Dinsdag
Het was de bedoeling om weer mee te doen aan de bootcamp van mijn werk, maar helaas werkte mijn buik niet mee. Nu laat ik mij doorgaans niet zo snel tegenhouden door wat buikpijn, maar vandaag leek het me beter dat wel even te doen. Ik maakte thuis een lekkere pan tomatensoep voor M. En mij en deed daarna een half uur buikspieroefeningen. Toch nog een beetje actief bezig geweest zullen we maar zeggen.

DIARY FEB 13
Woensdag
Uit werk ga ik op de fiets naar de sportschool. Het is er tegenwoordig heel druk en je moet blij zijn als je een van de 12 loopbanden kunt pakken, een beetje balen. Gelukkig hoef ik maar 5 minuten te wachten en kan ik dan 10 km lopen op de band. Ook mijn buik wordt niet vergeten, ik doe na het hardlopen nog even mee aan het buikspierkwartier en ga dan lekker naar huis. Op kantoor heb ik al gegeten dus ik maak alleen nog even een banana softserve voor mezelf klaar en kruip dan lekker op de bank.

DIARY FEB 14
Donderdag
Na werk word ik opgehaald door mijn lieve M. En rijden we naar de supermarkt. We gaan zoete aardappel met sla en gevulde kipfilet eten. Terwijl ik sta te koken zie ik ineens dat er geen 8 uur journaal is en blijkt er een gewapende man het NOS gebouw in te zijn gekomen. Terwijl we staan te koken en ik een zwarte bonen brownie bak (recept komt van de week online) volgen we het nieuws op de voet en kunnen we uiteindelijk concluderen dat het relatief goed afgelopen is. Maar als medewerken van een media bedrijf zit bij mij de schok er goed in. Gelukkig is ons gerecht heel goed gelukt en baalt mijn lieve M. Zelfs als het op is. We kijken op de bank de nieuwste aflevering van Suits nog even en gaan dan lekker slapen.

DIARY FEB 15
Vrijdag
Hoewel ze op het nieuws waarschuwen voor gladheid ben ik zo koppig toch op de fiets te stappen. Dat heb ik geweten, binnen 5 minuten zie ik veel mensen vallen en zit ik verkrampt op de fiets. Ik besluit verder te gaan met de metro. Op kantoor werk ik maar een halve dag voor de verandering. Om 1 uur ben ik thuis, waar ik verder werk. De CV monteur komt langs en dus moet er iemand thuis zijn. Gelukkig kan ik gewoon door gaan met waar ik op kantoor ook al mee bezig was. Omdat we naar de film gaan besluit ik iets lekkers te maken wat toch een beetje gezond is, zoete aardappel uit de oven, wat sla en een tartaartje. Mijn lieve M. Neemt zijn tartaartje gewoon tussen een broodje maar ik doe hem tussen 2 portobello’s gevuld met tomaat en mozzarella uit de oven. Na het eten gaan we richting de bios voor de film ‘The imitation game’ een super goede film over de kraker van de Enigma code in WO2.

DIARY FEB 17
Zaterdag

We moeten vroeg op en dat op een zaterdag. Echt wakker ben ik de eerste uren dan niet maar dat veranderd als we bij de showroom voor dakkapellen aankomen. We zoeken de 2 uit die we willen, een voor aan de voorzijde en een voor aan de achterzijde. Hulptroepen zijn al in ons huis dus ook wij snellen ons naar Haarlem waar we ons weer nuttig gaan maken. Ik ontferm me net als vorige week over het stukwerk dat van de muren af moet. In de break heb ik voor iedereen een stukje brownie bij me en daarna bikkelen we weer verder. Na het klussen gaan we nog even naar de buurman en doen we boodschappen bij de AH XL om de hoek waar ze een glutenvrij vak van een paar meter hebben, jeeeh! Eenmaal thuis springen we onder de douche en maken we pannenkoeken, makkelijk, snel en lekker. We sluiten de avond af met een filmpje op de bank.

DIARY FEB 18
Zondag
Jeeeeeh we kunnen uitslapen. Na heerlijk lang op bed te hebben gelegen en te hebben ontbeten ga ik richting de sportschool waar ik 16,1 km loop en mee doe aan het buikspierkwartier. Na het sporten en na te hebben gedoucht spring ik op mijn fiets richting Zowy. Het zal jullie niet verbazen dat we hebben afgesproken bij de yoghurtbarn, onze favoriete hangout. Het is super gezellig en na nog wat boodschappen te hebben gedaan kom ik thuis en gaat mijn lieve M. courgette lasagne maken. Hij had het namelijk al veel te lang niet meer gegeten naar eigen zeggen. Na het eten werkte ik nog even aan dit blogje, deed ik dag 1 van de challenge en keken we wat tv. Een rustige chill avond want ik voelde me niet zo lekker.
De blog over de buikspier challenge kreeg super veel lieve reacties, dank daarvoor!

Komende week staat er weer een drukke week op het programma op kantoor maar ik ga natuurlijk ook lekker sporten, klussen en er staat een sushi date op de planning waar ik heel erg naar uit kijk.

Hoe was jullie week?

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Simone 02.02.2015

  Wat heb je weer lekkere en gezonde dingen gegeten zeg. Vooral die portobello burger klinkt me als muziek in de oren!

 • Reageer Josianne 02.02.2015

  Pfoeh 16.1 kilometer op de loopband rennen, ik vind het knap hoor! Fijne week meis!

 • Reageer Tessa 02.02.2015

  Wat een fijne week! Ik ben ook helemaal into mijn core versterken en dat terwijl ik dat eerst haatte haha! Die AH is echt zo fijn inderdaad, is voor mij net even uit de route en zit ook een grote bij Woodstone maar anders ;-). Fijne week!

 • Reageer Joyce 02.02.2015

  Wat een heerlijke drukke week! Werken, sporten, bloggen en klussen :). Die portobello burger ziet er lekker uit. Moet het echt nog eens gaan eten, maar ik lust pas sinds kort champignons haha 🙂

 • Reageer Deisy 02.02.2015

  Wat een lekkere week heb je gehad en netjes dat je zolang kan rennen hoor: echt mooie prestatie hihi. The imitation game wil ik ook heel graag zien, want lijkt mij ook echt een goede film dus ben nu helemaal benieuwd. Een hele fijn week gewenst meis. Liefs, Deisy

 • Reageer Rachel 02.02.2015

  wat ben je goed bezig zeg, kan ik wel een voorbeeld aannemen! ik ga deze week er ook weer vol tegenaan! ik ben weer opgeknapt na twee weken verkouden te zijn en rillerig ! liefs

 • Reageer Anne 02.02.2015

  Wat weer een leuke diary! Respect dat je elke dag werkt en het daarna nog op kunt brengen om zo te sporten (en zo standvastig dat je daar in bent!).

 • Reageer Bianca 02.02.2015

  Ik heb echt even weer sportmotivatie nodig! Ga dus extra je blog doorlezen

 • Reageer Elma 02.02.2015

  Wat een leuke diary! Mooie food foto’s en goede sportinspiratie! Ik ben sinds kort ook weer lid van de gym, hopelijk krijg ik het sportritme ook weer goed te pakken!

 • Reageer Annika 11.02.2015

  Wat maak je een feestje van je foodfoto’s; leuk! Enne, 16 km op de loopband? You go girl! Goed voor mijn sportmotivatie.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.