Legally-Me: My Weekly Diary #7

16.02.2015

Tijdelijke Map PLOG
Afgelopen week was ik weer terug in de sportschool en hardlopend, verder ging ik romantisch uiteten, vierde ik Valentijn met vriendinnen en kocht ik eindelijk de hardloop broek waar ik al tijden verliefd op was. Tijdelijke Map PLOG2
Maandag
Na 4 dagen afwezigheid ben ik weer op kantoor, omdat ik thuis vrijwel al mijn mailtjes heb beantwoord en vanuit bed door heb gewerkt heeft niemand me echt heel erg gemist en heb ik ook geen achterstand opgebouwd. Omdat ik me nog steeds verre van top voel besluit ik niet mee te gaan lunchen in de kantine, want al die geuren van dat eten, nee daar doe je me nog geen plezier mee. Na het werken ga ik door naar de sportschool waar ik 5,5 kilometer loop en een buikspierkwartiertje mee pik. Na thuis ook nog even de buikspieren te hebben getraind kruip ik bij mijn lieve M. op de bank en kijken we samen een serie.

Tijdelijke Map PLOG1
Dinsdag

Wat nooit voorkomt gebeurd, ik ga namelijk zonder ontbijt de deur uit. Voor de echo die ik heb moet ik nuchter zijn en dus heb ik sinds 0:00 niet mogen eten en drinken. na de echo eet ik thuis en ga ik naar kantoor. Op werk is het zo druk dat ik er geen erg in heb dat het ineens al weer 7 uur is. Ik probeer de laatste tijd mijn dagen wat minder lang te maken omdat ik merk dat het me opbreekt om weken van 60 uur te maken en omdat het werk toch nooit af is [en omdat net zo veel waardering krijgt als je 40 of 60 uur werkt]. Eenmaal thuis gooi ik snel wat eten in de magnetron en voor ik het weet is ook mijn lieve M. thuis die al op kantoor heeft gegeten. Samen spreken we de dag door en ook mijn vader komt nog even langs met bakjes soep en voor wat zaken over het huis te bespreken. Ze zijn namelijk vandaag begonnen met het plaatsen van onze uitbouw, spannend! Na de was te hebben gedaan en blogjes te hebben geschreven ben ik kapot maar M. ook en dus gaan we lekker slapen.

Tijdelijke Map PLOG3
Woensdag

Dacht ik dat mijn buik eindelijk de goede kant op ging werd ik wakker met weer onwijs veel last, wat een bummer. Ik ga gewoon naar kantoor maar kan af en toe amper zitten van de pijn en er komt ook niet heel veel uit mijn handen terwijl ik rechtop op een bureaustoel zit, niet bepaald de fijnste positie als je last van je buik hebt. Omdat de dokter zegt dat bewegen goed is herhaal ik mijn setje van maandag en loop ik 5,5 km en doe ik mee met het buikspierkwartier. Thuis plof ik neer naast mijn lieve M.

Tijdelijke Map PLOG4
Donderdag

Na een drukke dag op kantoor met een elle lange vergadering waarin ik flink op mijn kiezen moest bijten door de pijn in mn buik kon ik gelukkig op tijd naar huis. Eenmaal thuis was het zaak me snel om te kleden en op te tutten omdat ons vervroegde Valentijns diner op de planning stond.
Tijdelijke Map PLOG5
Mijn lieve M. heeft een insider als het gaat om goede, wat zeg ik, uitstekende restaurants en zo ook dit keer weer bezochten we een geweldig restaurant. We aten bij het Franse restaurant a La Ferme in de Pijp. Het kleine restaurant dat zeer sfeervol en intiem is maakte al direct een onuitwisbare indruk door glutenvrij brood te serveren, een dikke plus als je het mij vraagt. De daarop volgende amuse en 4 gangen waren allemaal even lekker en het was heerlijk samen te genieten van ons verrassingsmenu. Tijdens het eten maakte ik van de gelegenheid gebruik mijn lieve M. zijn cadeautje te geven, kaartjes voor de voorstelling van zijn favoriete cabaretier, iets waarvan ik al vermoedde dat hij heel erg leuk zou vinden.

Tijdelijke Map PLOG6
Vrijdag

De dag begon met een bezoekje aan de huisarts en werd niet veel later vervolgd met wederom een bezoek aan de huisarts. De pijn in mijn buik is bij vlagen echt niet te doen en na overleg met de MDL arts heb ik nu andere pilletjes gekregen die er de komende tijd voor zorgen dat ik in een straal van 20 meter van de wc moet verblijven. Goed…. Genoeg onsmakelijk gedoe. De rest van de dag hang ik een beetje op de bank en wc en zorg dat het even klaar is voordat mijn lieve M. thuis komt. Het is ons laatste avondje samen voor hij op wintersport gaat en daar wil ik optimaal van genieten want missen dat ik heb ga… Poeh echt niet normaal. We kijken lekker samen nog een aflevering van Suits en gaan vroeg onder de wol.

Tijdelijke Map PLOG7
Zaterdag

Om 03:30 gaat mijn lieverd zijn wekker voor zijn vakantie. Hij wil me niet wakker maken en doet heel stil maar ik kruip stiekem toch uit bed om hem nog even een kus en knuffel te geven en uiteraard heel veel plezier te wensen. Als hij in de auto zit richting Oostenrijk val ik ook weer in slaap. In de ochtend staat er een cadeautje voor me klaar met daarin de aanwijzingen voor de locatie van een ander cadeautje en met heel veel lieve woorden. De gekkerd heeft gewoon een ‘you just got Litt up’ mok van Suits weten te bemachtigen! Alsof de mok nog niet genoeg was kreeg ik ook nog mijn luchtje, Amor Amor. Uiteraard waren de cadeautjes en lieve woorden voor mij al weer voldoende aanleiding om weer even flink te snikken. De rest van de dag werkte ik lange tijd aan de blog, artikelen worden immers niet door kaboutertjes geschreven en op de foto gezet. Na de lunch ging ik snelwandelend/hardlopend een rondje doen, al snel snapte ik waarom dit geen goed idee was, er was namelijk geen wc in de buurt… Gelukkig bleek de Intratuin deze wel te hebben en kwam het nog goed. Thuis kleedde ik me weer snel om voor een etentje met vriendinnetjes Zowy en Milou. Een heerlijk en vooral gezellig etentje waarbij ik eindelijk weer eens sate at, wat blijft dat toch heerlijk!

Tijdelijke Map PLOG8
Zondag

Na lekker lang in bed te hebben gelegen rommelde ik wat in huis. Al enige uren liep ik in mijn hardloopkleding maar mijn buik weerhield me er lange tijd van om daadwerkelijk te gaan hardlopen. Hardlopen met buikpijn en in combinatie met de nieuwe medicatie is natuurlijk niet ideaal dus ik wil me wel goed voelen als ik zou gaan. Uiteindelijk ging ik en liep ik maar liefst 16,3 km. Na ongeveer 12 kilometer was ik bij de Bijenkorf waar ik hoopte een broek te kopen die helaas daar, maar ook bij de Nike store, uitverkocht bleek te zijn in mijn maat. Gedesillusioneerd liep ik dan ook terug toen ik me ineens bedacht dat ik terug langs de Run2Day  zou lopen. En ja hoor daar hing hij! Thuis belde ik met mijn moeder, deed ik boodschapjes en kookte ik even wat. Even later belde mijn lieve M. me op en hoorde ik eindelijk weer even zijn stem. Ja het is misschien heel stom, maar hij is net een dag weg en wat mis ik hem nu al verschrikkelijk, jaren woonde ik alleen en nu vind ik maar niets. De rest van de avond deed ik het nodige werk voor Legally en kroop toen lekker in bed.

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer lonneke 16.02.2015

  Oh wat een prachtige en heerlijke foto’s weer!
  Ik krijg altijd zo’n trek van je foto’s haha!
  Ik wens je een fijne week toe.
  Liefs Lonneke

 • Reageer Lindsay 16.02.2015

  Ben zo benieuwd naar jullie nieuwe huis!
  En wat is het toch knap dat je ondanks je pijn toch gaat sporten, doe ik je niet na hoor. Sterkte!

 • Reageer Rozentuintje 18.02.2015

  Wat balen dat je nog steeds zo veel last hebt van je buik, sterkte.

 • Reageer Lieke 18.02.2015

  Wat een prachtige broek zo te zien op de foto, heb je er meer foto’s van?

  • Reageer Stacey 18.02.2015

   Hi Lieke,

   Ik ben langzaam maar zeker door al je vragen aan het gaan zoals je merkt. Als het goed is komt er nog deze week een artikel online over mijn nieuwe broek.

   Groetjes,
   Stacey

 • Reageer Milène 22.02.2015

  Waar heeft hij de mok gekocht :o?!
  Mijn vriend en ik zijn gek op Suits!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.