Legally-Fit & Food met: Marlous

25.03.2015

1378230_10152261388698631_1764963026_n
Vandaag in de rubriek Legally-Fit & Food met: Marlous. Het leven van deze Apeldoornse draait voor een groot deel om hardlopen. Marlous is niet vies van een uitdaging en heeft inmiddels meerdere marathons op haar naam staan en hoopt daar over een paar weken de marathon van Parijs aan toe te voegen.


Introductie:

Ik ben Marlous, 33 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. Sinds 2008 ben ik verslaafd geraakt aan het hardlopen en tot op de dag van vandaag is dit mijn grote liefde. Sinds 1 juli 2014 ben ik werkzaam bij Run2Day Apeldoorn, erg leuk om je passie met je beroep te kunnen combineren. Ook heb ik door het hardlopen veel leuke mensen leren kennen en hebben wij via Instagram onze running crew bij elkaar gevonden, de halfcrazyrunners crew.
11075140_10153191475573631_1656552403_n-001

 1. Hoe ziet jouw sportweek er uit?
  Ik sport gemiddeld 4 tot 5 keer per week dit bestaat voornamelijk uit hardlopen en core stability thuis op het matje af en toe fiets ik ook nog een rondje op de mountainbike.
 2. Wat vind je de leukste sport om te beoefenen?
  Hardlopen natuurlijk!!!
 3. Hoelang sport je al?
  Sporten doe ik eigenlijk al een groot deel van mijn leven maar nooit zo fanatiek geweest met een specifieke sport.
 4. Hoe ziet jouw favoriete sport outfit er uit?
  Als er maar geel in zit en de voorkeur gaat ook uit naar Nike;)
 5. Welke sport kan jou echt niet boeien?
  Er zijn meerdere sporten die mij niet interesseren maar ieder zijn ding zeg ik altijd maar.

  1395892_10151904786308631_174634823_n-001

 6. Sport je liever in de zomer of in de winter?
  Beide seizoenen hebben hun charmes zomer korte broek maar als ik moet kiezen dan liever in de winter omdat het dan gewoon wat koeler is;).
 7. Cardio of Kracht training?
  CARDIO met hoofdletters!
 8. Op welke sportieve prestatie ben je het meest trots?
  Ik heb niet een specifieke prestatie maar elke keer weer de marathon te lopen en dit te halen dat is toch wel de mooiste prestatie die er is voor mij. Parijs marathon ga ik samen met mijn moeder lopen ik denk dat deze bovenaan mijn lijstje komt dan van meest trots!
 9. Hoe motiveer jij jezelf om te blijven sporten?
  Het gaat vanzelf eigenlijk door de liefde voor het lopen daar hoef ik mezelf niet voor te motiveren;).

  11056669_10153191475793631_706470755_n-001

 10. Wat wil je nog bereiken op sportief vlak?
  Ik zou nog graag een keer een Ultra marathon willen lopen.
 11. Gezond eten, hoe doe jij dat?
  Ik probeer op mijn eten te letten alleen lukt dat niet altijd, doordeweeks probeer ik zo gezond mogelijk te eten maar in het weekend mag je jezelf belonen met wat lekker vind ik.
 12. Wat is jouw favoriete healthy recept?
  Geen idee of het “healthy” is maar ik vind spinazietaart altijd heel erg lekker;).
 13. Wat is jouw guilty pleasure?  
  Chocola en pizza en rode wijn .

  Pictures3

 14. Kun je een dag uit jouw voedingspatroon met ons delen? 
  Ontbijt  3 boterhammen met beleg (dit kan zijn pindakaas, kaas of iets anders)
  Tussendoor appel of banaan
  Lunch 2 boterhammen met beleg
  Tussendoor plakje ontbijtkoek of een stuk fruit
  Diner pasta of echte hollandse kost( aardappels vlees en groenten)
  Tussendoor yoghurt of kwark
 15. Wat is jouw tip voor een gezond en sportief leven?  
  Genoeg bewegen en voornamelijk proberen gezond te eten en af en toe ook cheaten anders hou je het niet vol;).
 16. Laatste vraag; Hoe maak jij altijd die prachtige hardloop foto’s?
  Die worden gemaakt door degene die meeloopt of met de zelfontspanner en met een beetje oog voor detail.
Tags: , ,
Categorie: Fit & Food met:, Legally-Fit
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Mari Durieux 25.03.2015

  jaaaa Marlous is de koningin van de zelfontsoannings app. Ik zeg ook altijd dat ik het van Marlous heb geleerd! Echt waar

 • Reageer Cindy 25.03.2015

  Ja, ze maakt prachtige foto’s op Instagram, ik volg haar met veel plezier. Op de foto’s straalt ze ook veel plezier uit in het lopen. Superleuk om te lezen. En ook fijn: Een normaal eetpatroon, daar hou ik van!

 • Reageer tamar 25.03.2015

  Ja supertrots ben ik op mijn vriendinnetje! Hardlopen is haar lust en leven, geniet ze zo van. Dat maakt haar gelukkig! Ze straalt altijd op haar mooie bijzondere foto’s. Zoveel Marathons al gedaan en nu nog Parijs samen met haar moeder, hoe gaaf is dat!!
  Bewondering heb ik je voor je mop! ♡

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.