Legally-Fit: Het einde van de #legallyabs challenge

01.03.2015

IMG_6331-002Op  1 februari ging de #legallyabs challenge van start. Gedurende 28 dagen was het de bedoeling te gaan werken aan een sixpack, vandaag is het 1 maart en dat betekend het einde van de #legallyabs challenge.  Tijd om terug te blikken en te zien hoe dat is verlopen en of er resultaten zichtbaar zijn, want die beloofde before en after foto mag natuurlijk niet ontbreken. IMG_7717-001
Mijn ervaringen:

Aan het begin van de challenge ging enthousiast van start, ik deed alle oefeningen die op het schema stonden en deed daarnaast ook vaak nog mee aan het buikspierkwartier op de sportschool en als er dan nog wat tijd over was ging ik thuis nog wat extra oefeningen doen. Na een week werd ik ziek en ziek als in, ik kreeg verschrikkelijke pijn in mijn buik waardoor ik blij was dat ik van mijn bed naar de bank kon lopen en weer terug. Aan buikspieren trainen dacht ik niet en daarbij had het simpelweg gewoon niet eens gekund. De pijn in mijn buik heeft best wel lang geduurd en als je pijn in je buik heb kun je zodra het minder wordt wel weer het nodige doen, maar buikspieroefeningen zijn helaas niet de beste dingen om te doen en dus duurde het 1,5 week voor ik weer echt aan de slag kon en niet eens iedere dag.

Toen ik eenmaal weer helemaal fit was ben ik dan ook als een malle gaan trainen, alle gemiste trainingen heb ik gedaan, soms wel 4 op een dag en daarbij deed ik ook weer mee aan het buikspierkwartier als ik op de sportschool was.

Helaas heb ik hem dus niet stop voor stap kunnen volgen en daar baal ik van als een stekker, maar die buik van mij mag van buiten er dan best leuk uit zien, helaas is de inwendige buik een stuk minder leuk en mooi…

Downloads

De hastag: #legallyabs
Ik had jullie gevraagd bij aanvang van de challenge jullie ervaringen en foto’s te delen via de hastag #legallyabs. Onderstaande foto’s zijn een kleine selectie van de foto’s die ik op instagram van jullie heb mogen ontvangen.

Downloads1

De resultaten:
Toen ik had gepost dat ik een before and after foto zou plaatsen had ik op het moment van publiceren al spijt. Ik ben namelijk niet zo een buikspier selfie persoon, maar toen ik me bedacht dat wild vreemde me op het strand wel in een bikini mogen zien en ik buikspier foto’s van anderen wel weer inspirerend vind om naar te kijken begon ik me er al iets meer aan over te geven. Maar eerst even before:
Legally 1
Jup that’s me, ik ben opzicht best content met mijn buik, hij is mooi plat vind ik zelf, maar zeker aan de zijkanten mag er wel iets van af en er mag wel wat meer vorming in de buik plaats gaan vinden.

Dan nu het after resultaat:
Legally 2
Zijn ze te zien? Ik weet niet of het verbeelding is of niet maar ik zie echt wel buikspieren en een verbetering. Als ik doorzet met het doen van de oefeningen dan moet het volgens mij wel goed komen met die buik van mij en dan ga ik die heupen is een keer grondig aanpakken!

Legally 22-001

Hebben jullie inmiddels al de perfecte buik? 

Tags: , , ,
Categorie: #Legallyfit, Alles, Health, Legally-Fit, Sporten
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Anna 01.03.2015

  Wauw, ik zie zeker resultaat! Maar met of zonder buikspieren, ik vind je sowieso al een prachtige vrouw. 😉

 • Reageer Ima 01.03.2015

  Stace, je ziet er (sowieso) echt prachtig uit en er is zeker resultaat!

 • Reageer Maurits 01.03.2015

  Ze zijn echt wel te zien bij jou!!
  Leuk om mijn foto ook nog te zien tussen de geposte foto’s. Helaas hield ik het maar 3 dagen vol. Deze maand een nieuwe kans 😉

 • Reageer Erlinde 01.03.2015

  Wat leuk dat je de foto’s deelt. Er is zeker wel verschil te zien, goed gedaan.

 • Reageer Puck 01.03.2015

  Ziet er super goed uit! Knap hoor!
  Volgende maand een heup challenge? Kan ik ook wel gebruiken! 😉

  • Reageer Stacey 01.03.2015

   Leuk idee, misschien een idee voor April!

 • Reageer Rozentuintje 02.03.2015

  Ik vind het heel stoer dat je de foto’s hebt gedeeld, want ik weet hoe moeilijk dat soort dingen voor jou zijn. Maar echt, je hebt een prachtig lichaam en zowel voor als na is je buik super mooi in shape.

 • Reageer Lieke 02.03.2015

  Wat heb jij een prachtig lichaam! Je mag trots op jezelf zijn, ik vond het een hele leuke challenge en hoop dat er meer gaan volgen.

 • Reageer Rachel 02.03.2015

  je buikje word echt steeds mooier you go girl!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.