Legally-Fit: Mijn favoriete sport outfit’s per seizoen

21.03.2015

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Het is logisch dat ik in de zomer niet in een warme lange broek ga hardlopen, terwijl ik in de winter juist uit te tekenen ben in een zwarte hardloop tight. Vandaag mijn favoriete sport outfit’s per seizoen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Lente – Begin
De tijd waarin we nu zitten is soms net even te warm voor een lange tight, maar bij het idee aan een korte beginnen de rillingen al weer over mijn lichaam te lopen. De beste tussen optie vind ik dan ook een capri model. Dit model is van New Balance van de Heidi Klum collectie van 2014 welke ik kocht op de Marathon Expo in Rotterdam.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Lente

Tijdens de CPC had ik deze outfit al aan en dit is wel echt een favoriet als het gaat om hardloop outfits! Ik vind de kleuren super en ik voel me hier heel erg comfortabel in. Op de foto draag ik een broekje van H&M met een dry-fit shirt van Nike. Aan de hoeveelheid keren dat je dit shirtje in de roze ofwel in de gele variant voorbij ziet komen kun je wel afleiden hoe fijn ik deze shirtjes vind.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Zomer

In de zomer is het natuurlijk tijd voor blote armen en benen. Nu heb ik nog veel fijne tanktops om in te sporten, maar een T-Shirt is vaak ook heel fijn om in te lopen omdat de zon dan niet zo op je schouders staat te branden. Dit shirtje is van de Decathlon en is vergelijkbaar met het materiaal van de Nike shirtjes alleen een stuk goedkoper, hij kost namelijk slechts €14,95!

IMG_5763-002
Herfst
In de herfst kan het behoorlijk guur en koud zijn, zeker als je tegen het einde van de herfst gaat. Waar je in het begin nog wel kunt lopen zonder dun regenjasje wordt dat op een gegeven moment helaas noodzaak. Zo lang het kan loop ik zonder en draag dan liever een shirtje met lange mouwen dan een jasje. Ook hier weer draag ik een Nike Dry-Fit shirtje en een nike Tight… Ik vrees dat ik niet heel verrassend ben.

IMG_5787-001Winter
In de winter draag ik het aller liefste altijd mijn zwarte Nike tight. Deze zit niet alleen heerlijk, hij is precies warm genoeg voor mij en tot net iets onder nul voor mij ideaal om in te gaan hardlopen. Omdat laagjes in de winter ideaal zijn, draag ik meestal een zwarte tanktop, een dry-fit shirtje en een jasje over elkaar. Daarnaast draag ik vaak de eerste 5 km hardschoenen en vind ik het lopen met een muts of haarband bij alles wat kouder is dan 5 graden ook geen enkel probleem meer.

Wat zijn jouw favoriete sportoutfits? 

Tags: , ,
Categorie: Legally-Fashion, Legally-Fit, Sport Fashion
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Manon 21.03.2015

  Wat een leuke outfits zeg! Mijn favoriete capri legging is van Leontien, die zit zó lekker 🙂

 • Reageer Irene 22.03.2015

  Mijn favoriet in de koudere seizoenen is absoluut de thermotrui onder de longsleeve.

 • Reageer Cindy 22.03.2015

  Ik heb een heerlijke hardloopsweater van Decathlon, mijn favoriet voor in de herfst/winter/koude lentedagen. Daarnaast vind ik de kleding van Lidl en H&M ook erg fijn!

 • Reageer OtherMix 12.05.2015

  Heb je een link naar of een naam van de Nike dry-fit shirtjes die je aan hebt?

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.