Legally-Me: My Day in Pictures 12/3

13.03.2015

weg er mee4
Het is al weer even geleden dat ik een My day in pictures, ook wel bekend als een plog, heb geplaatst. Het was wel weer eens tijd en dus kunnen jullie vandaag mee lezen met wat ik gisteren allemaal heb uitgespookt.

Ochtend
Om 06:00 word ik wakker met een hoge hartslag, ik heb gedroomd dat onze wekkers uit zijn gezet zodat we niet wakker worden en dus te laat komen. Als ik op mijn telefoon kijk is het echter pas 06:00 en staat mijn wekker nog gewoon aan. Ik val weer half in slaap tot mijn wekker iets later af gaat. Met pijn en moeite hijs ik mezelf uit bed en spring onder de douche waar ik weer een beetje wakker word.

PLOGGIE2
Na het douchen kruip ik altijd weer heel even terug in bed tegen M. aan die dan nog heel even een paar minuten blijft liggen. Zodra hij onder de douche spring, doe ik mijn sportkleding aan en neem in plaats op mijn matje om even met mijn foamroller in de weer te gaan. Ik heb behoorlijk wat spierpijn van de bootcamp die ik dinsdag bijwoonde.

Na mijn oefeningen met de foamroller [je kunt een aantal van deze oefeningen hier vinden] is het tijd me aan te kleden voor de werkdag die op me staat te wachten. Ik kies voor een skinny van de H&M met een shirtje van de Primarkt met mijn enkel laarsjes van de H&M.

PLOGGIE
Mijn ontbijt bestaat uit havermout, hoe verrassend! Ik decoreer het geheel met 1/3 banaan en 1/4 appel, lijnzaad, kaneel en cranberry’s. Die laatste zijn trouwens echt een nieuwe verslaving dus ik zal voorlopig geen last van een blaasontsteking krijgen denk ik haha. Ja, dat gedecoreerde geheel wordt daarna gewoon lekker omgeploegd.

PLOGGIE3
Snel gooi ik daarna mijn meal preps van de avond er voor in mijn tas, worden mijn tanden gepoetst en ga ik samen met mijn lieve M. op pad. Gezien onze plannen is het onhandig om met de fiets naar kantoor te gaan en M. is zo lief me even af te zetten op kantoor.

Eenmaal op kantoor begin ik met het ophangen van slingers voor mijn jarige collega waarna ik met een kop thee door mijn e-mail ga. Om 10:00 uur begint een Webinar van het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom, oftewel het bureau waar je o.a. je merken registraties kunt doen, iets wat onderdeel is van mijn werk. Het duurt een uur en ondertussen geniet ik van een snack van Bites we Love.

Middag
Oeps, mijn lunch was al op toen ik me bedacht dat ik er een foto van had moeten maken. Ik at 6 rijstwafels met een halve avocado, rucola en een half plakje kalkoen filet met wafel. Een van mijn favoriete lunches om mee te nemen naar werk, avocado is al heerlijk maar de combi met kalkoen of zalm maakt het gewoon hemels.

weg er mee
Na de lunch werkte ik nog even hard verder waarna de middag werd onderbroken voor een taart momentje voor de verjaardag van een collega. Deze collega had een glutenvrije taart gebakken dus is mocht eindelijk ook eens een een vorkje mee prikken.

De rest van de middag was het lekker druk en werkte ik op hoog tempo door terwijl ik ondertussen nog even een sinaasappel eet.

Avond
weg er mee1
Om iets voor 19:00 uur staat mijn lieve M. voor de deur bij kantoor en gaan we samen naar de Villa Arena. Omdat ons huis met een beetje mazzel over 1,5 maand bewoonbaar is wordt het nu wel echt tijd om een bank te bestellen. Gelukkig hebben we eigenlijk al in de eerste winkel waar we ooit hebben gekeken de bank gezien die we wilde en is dit eigenlijk ook de enige bank die we so far hebben gezien die voldoet aan al onze wensen.

weg er mee2
Ook hebben we in dezelfde winkel, de Woonfabriek, de stoelen gezien die wij graag bij onze tafel willen hebben. De tafel gaan we als het goed is zaterdag bestellen, dus dan zijn die dingen alvast geregeld!

weg er mee3
Thuis gooien we twee bakjes met erwtensoep in de magnetron. Ja het is half maart en wij eten erwtensoep, maar niet zo maar een exemplaar. Deze heb ik namelijk een tijdje terug van mijn moeder gekregen en aangezien we pas om iets voor 9’enen thuis zijn is dit een makkelijke doch gezonde en super lekkere maaltijd!

Na het eten maak ik het pakketje van Nike open. Ik had onlangs een korte broek besteld maar helaas was deze te groot, nu had ik de juiste maat binnen gekregen een paar sokken. Daarna werk ik nog even snel aan deze post, hij moet immers morgen ochtend om 7 uur online komen en verder bekijken we samen even de mogelijkheid en de optie om Legally-Brunette in te schrijven bij de KvK. Lange tijd wilde ik daar niet aan, maar nu het allemaal wat meer begint te lopen en anderzijds ook meer kosten moet maken is het wel de meest verstandige optie. Met een vriendje die heel veel af weet van dit soort zaken is het ideaal om dat dus nog even te finetunen en alles even goed door te lopen.

En dan is het toch echt tijd om te gaan slapen, morgen moet er immers weer gewoon gewerkt worden!

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Persoonlijk, Plog
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Nathalie 13.03.2015

  Jouw ontbijtjes zien er altijd zo vrolijk uit! En wat leuk meubels uitzoeken! Spannend!

 • Reageer Tess 13.03.2015

  Ik vind je my day in pictures altijd erg leuk om te lezen!!

 • Reageer Yamina 13.03.2015

  Zo leuk om te lezen! En wat fijn dat het zo goed gaat met de website.

 • Reageer Erlinde 13.03.2015

  Wat een leuke dag en mooie vrolijke foto’s allemaal. Je benen zijn bruin zeg, of is dat een filtertje? 😉

 • Reageer Svenja 13.03.2015

  De witte kuipstoeltjes zijn zo leuk <3 Wij hebben een soortgelijk paar, en ze staan super tof in huis!

 • Reageer Bente 13.03.2015

  Oh dat schiet al lekker op met jullie huisje, nog maar 1,5e maand! Spannend hoor! 🙂

 • Reageer Tedje 13.03.2015

  Leuke diary!! En tof dat je je wil gaan inschrijven bij de KVK. 🙂

 • Reageer Rachel 13.03.2015

  je bent echt een inspiratie voor me die foam roller moet ik ook echt hebben!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.