Legally-Me: My day in Pictures 18/3

19.03.2015

plogje8
Gisteren was weer zo een typische drukke dag waarin ik 1000 en 1 dingen wilde doen en ook heb gedaan. Natuurlijk werd er gestemd en gewerkt, maar ook was ik al vroeg op mijn yoga matje te vinden en deed ik mee met de Adidas Boost intervaltraining van Run2Day. 

plogje
De dag begon met een sessie op de foam roller en wat kettlebell oefeningen. Vanavond staat een interval training op het programma en door de bootcamp van dinsdag avond heb ik wat last van spierpijn dus besluit ik iets eerder uit bed te komen. Ik ben 20 minuten bezig en voel me gelijk een stuk wakkerder door de oefeningen.
plogje2
Na het douchen en aankleden is het tijd voor food! Zoals jullie weten is het ontbijt mijn favoriete eet moment van de dag en dat is vandaag natuurlijk niet anders. Ik maak een leuke appelboom in mijn havermout en kijk ondertussen, zoals iedere morgen, naar het ontbijt journaal en het ochtend programma van WNL. Uiteraard gaat bijna alles over de verkiezingen. Mijn lunch heb ik de avond er voor al klaar gemaakt en ik hoef het dus alleen nog maar in mijn tas te doen, ideaal.
plogje1STEMMEN! Van huis uit heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je stem uit te brengen als je daar het recht toe hebt. Er zijn genoeg landen in de wereld waar mensen en vooral vrouwen nog vechten om dit recht te bemachtigen dus ik vind het zo zonde om te horen dat er een opkomst percentage van slechts 46% is geweest tijdens deze verkiezingen!
Ik stap op de fiets naar het stembureau en breng mijn stem uit en maak een stemfie. OMG wat is dat onwijs ongemakkelijk zo een stemfie! Hoe doen al die mensen dat? Ik bedoel, die hokjes zijn open en iedereen kan zien dat jij daar een selfie aan het maken bent, dat is toch mega ongemakkelijk?
plogje6
En toen was ik op kantoor. Ik had de hele weg wind tegen en was blij toen ik er eenmaal was. Mijn roze dino wacht me altijd al trouw op als ik binnen kom en daarna was het natuurlijk tijd voor koffie en thee en ging ik aan de slag.
plogje7
Het is qua werk weer een super drukke dag maar ook in het gebouw is het heel druk door opnames van Miljoenen jacht is ons hele gebouw in rep en roer en kunnen we niet in de kantine lunchen dus lunchen we op onze verdieping. Helaas was mijn lunch al op voor ik het op de foto kon zetten, net als een paar snacks trouwens. Gelukkig weet ik nog wel mijn worteltjes op de gevoelige plaat vast te leggen. De healthy Lions kwamen om 15:00 uur online, ze waren zo verschrikkelijk lekker dat ik er aan zit te denken ze dit weekend weer te maken.
plogje5
Om 18:30 begon de Adidas Energie Boost training bij Run2Day in Amsterdam. Hoewel ik in Amsterdam werk was het toch nog 45 minuten flink doortrappen op de fiets, eigenlijk dus al een soort van workout.

Eenmaal aangekomen bij Run2Day op de Overtoom was het al behoorlijk druk in de winkel en wat bleek er waren maar liefst 110 aanmeldingen voor deze training, wow! Door het grote aantal aanmeldingen moest ik even wachten voor ik de schoenen kon testen, maar ik kreeg wel een mooi Adidas shirt cadeau! We begonnen de training met een fijne warming-up waarna het tijd was voor de intervaltraining onder leiding van Jordy van Run2Day.

Tijdens het tweede deel van de intervaltraining was het tijd om te wisselen van schoenen want het eerste deel van de training deed ik gewoon op mijn eigen schoenen. Ik merkte gelijk verschil, de Adidas Boost‘s zijn nog lichter dan mijn Nike Lunar Glides en hebben een hele andere demping dan mijn schoenen.

Hoewel ik nooit zo een enorme liefhebber ben intervaltrainingen vond ik dit een leuke intervaltraining. Je gaat onder leiding van een trainer en met aanmoedigingen van Francien toch ineens een stuk dieper dan dat je normaal gesproken zou doen natuurlijk.

Na de intervaltraining sloten we af met een een setje oefeningen dat bestond uit planken, squats en walking lunges. Na mijn bootcamp van de dag er voor voelde ik vooral de squats behoorlijk maar als ik nu niet goed bezig ben met het trainen van mijn achterwerk dan weet ik het ook niet meer.

We liepen terug naar de Run2Day winkel waar allemaal lekkere hapjes voor ons klaar stonden en ik afscheid moest nemen van de heerlijke schoenen, ze zitten namelijk echt als pantoffels, super comfortabel! Gedurende meer dan een uur heb ik nog met allerlei mensen staan praten zoals Esmee van Met Esmee Mee en wat mensen van Adidas. Wel grappig trouwens dat er ook een aantal lezers van Legally-Brunette aanwezig waren die even naar me toe kwamen, echt super leuk! Ik word er altijd een beetje verlegen van als iemand verteld mijn blog te volgen, maar echt super leuk meiden!
plogje4
Ik spring op de fiets naar huis en word in mijn oren vergezeld door mijn moeder met wie ik lekker aan het bellen vind. Het is een behoorlijk eind fietsen vind ik zelf naar huis en ik wil gelijk mijn verhaal kwijt dus bel ik mijn mama, altijd gezellig. Eenmaal thuis is het al 21:20 en maak ik nog maar eens wat selfies met mijn nieuwe Adidas shirt, de kleur komt niet zo goed tot zijn recht op de foto’s want hij is lang niet zo oranje als het lijkt. Uiteraard gaat thuis ook gelijk de TV aan om de verkiezingsuitslagen te bekijken.

plogje3-001
De catering op het Run2Day evenement was super, maar aangezien ik niet precies wist wat er allemaal in ging besloot ik voor de zekerheid maar niet mee te eten, het zou lullig zijn als ik een dag last had van mijn buik door een verkeerd hapje. Gelukkig had ik op de dag al vrij veel gegeten en had ik niet mega veel honger meer. Ik maakte een smoothie met een banaan, wat blauwe bessen, mango, 1 scoop eiwitpoeder en kwark. Dit is en blijft zo lekker, zeker door het bevroren fruit van de AH!
Na een douche te hebben genomen was mijn lieve M. weer thuis van voetbal trainingen en plofte we nog even samen op de bank. Beide moe van een drukke lange dag.

Tags: ,
Categorie: Legally-Me
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer lonneke 19.03.2015

  Wat leuk om te lezen/zien meid!
  Je ontbijtje ziet er altijd zo lekker uit.
  Liefs Lonneke

 • Reageer Linda 19.03.2015

  Wat een leuke dag! Ik heb vandaag bin run2day de training! Ik ben benieuwd 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.