Legally-Me: My Day in Pictures 19/3

20.03.2015

plogje 210
Gisteravond plofte ik werkelijk uit elkaar na een etentje, ontving ik mijn nieuwe TomTom sportwatch, moest natuurlijk gewoon werken en het was de best bezochte dag uit de geschiedenis van Legally-Brunette! Dit en nog veel meer in deze My day in pictures. plogje 2
Mag ik nog even blijven liggen? De ene dag sta ik heel gemakkelijk op en de andere morgen ben ik er niet uit te slaan. Na een douche gaat het al iets beter en met make-up kun je een hoop wonderen verrichten en zie ik er toch een beetje wakker uit. Om me ook wakker en opgewekt te voelen neem ik vandaag niet 1 maar 2 espresso, ik weet dat cafeïne niet bepaald het beste middel is, maar soms mag het best vind ik zelf.
plogje 21
Ik zit in mijn havermout bomen periode, al 3 dagen op rij maakte ik een boom in mijn havermout. Waarom ik dit doe? Gewoon omdat ik het leuk vind en het voor mijn gevoel een stuk beter smaakt als er een leuk figuurtje in mijn havermout ligt. Dat ik daar eerder voor op moet staan neem ik voor lief…. Het leven van een instagrammende blogger gaat niet over rozen, maar het levert wel leuke plaatjes op, toch?
Na het ontbijt gaat mijn jas aan en ga ik richting de metro lopen. Omdat ik 10 minuten moet lopen en vanaf de metro ook nog 10 minuten naar kantoor heb ik mijn pumps in mijn tas gedaan en loop ik op ballerina’s naar de metro. Pumps en ik gaan prima samen maar slechts op beperkte afstanden.
plogje 23
In de metro kom ik mijn collega tegen en samen lopen we naar kantoor. Ze stelt voor een groentensapje te halen bij ons cafe dat ‘De Huiskamer’ heet en ik doe gezellig mee. Het is een sapje met wortel, rucola, biet en sinaasappel, erg lekker! IK ga snel aan de slag want het is lekker druk en waar mijn telefoon normaal amper gaat, hang ik nu de hele dag aan de telefoon.
plogje 24
Als ik niet aan de telefoon hang ben ik bezig met iets uit te zoeken terwijl het in onze kamer behoorlijk druk is met mensen die staan te praten. Ik zet mijn koptelefoon op die echt HUGE is [een overblijfsel uit de tijd dat ik bij een headset fabrikant werkte ;)] en zet de intense studying playlist op van Spotify, een uitkomst. Van mijn vader krijg ik ondertussen een appje met een foto van onze uitbouw. Het glas is in de kozijnen gezet en het begint er allemaal steeds echter uit te zien, joehoe!!! [Een update over ons huis komt volgende week online!]
plogje 22
Ik heb een bespreking op een andere verdieping en moet een aangetekende brief ophalen en ga met de lift naar beneden. Ik bedacht me dat ik nog geen outfit foto had gemaakt dus maakte ik er een selfie sessie van in de lift. Gelukkig had ik net op tijd door dat hij stopte en 1 van de GTST acteurs de lift binnenstapte, anders was het behoorlijk gênant geweest….
Ik droeg een blouse van Mango en een kokerrok van de H&M met zwarte punt pumps van de H&M en een donkere panty van de Hema.
plogje 25
En we gaan lekker verder, op mijn to do list voor vandaag stonden 24 items en vlak voor ik weg ging kon ik item nummer 24 afstrepen. Het was een race tegen de klok maar het geeft altijd een heel fijn gevoel als je dan toch alles af hebt gekregen.
Ik ga naar beneden want buiten staat mijn lieve M. al weer op me te wachten in de auto. We rijden samen naar het restaurant terwijl we een mooie zon zien, ik besluit echter net te laat een foto te maken, de zon is dan al achter de bomen gegaan….
plogje 26
We parkeren de auto en lopen naar Loetje aan de Amstel alwaar we met mijn ouders hebben afgesproken om te eten. Mijn vader begeleid de verbouwing van ons huis, hij zorgt dat de juiste mensen op de juiste plekken aan het werk zijn, hij stuurt ze aan en denkt mee met onze wensen en plannen. Het is super fijn dat mijn vader dat doet omdat ik me geen betere bouwbegeleider kan bedenken, hij is super goed in zijn werk en probeert het hoogst haalbare te bereiken en ook nog eens zo snel mogelijk. Mijn arme mama is hem daarom heel wat uren in de week kwijt omdat hij zo veel voor ons doet en dus was het tijd voor een bedankje om te laten zien dat we zijn hulp en werk echt heel erg waarderen en ook de hulp van mijn moeder natuurlijk!
plogje 27
Ik zit lekker aan de wijn [dat kan maar 1 ding betekenen, ik word melig] en geniet van het heerlijke eten. Zelf ga ik vooraf voor de zalm en heb ik als hoofdgerecht de saté, maar loetje staat eigenlijk bekend om zijn biefstuk dus mag ik niet vergeten de biefstuk van M. op de foto te zetten. Hij verheugde zich al dagen op het etentje omdat deze Biefstuk Bali zo onwijs lekker schijnt te zijn. Tip van M. dus, ga je naar Loetje, bestel de biefstuk Bali!

Het toetje van M is de sticky Toffee, de middelste foto en hoewel het er niet zo uit ziet, dit is goddelijk. Helaas kan ik hem beter niet nemen en hou ik het bij een klein hapje en een dame blanche.
plogje 28
In de auto terug naar huis kan ik alleen maar zeggen hoe vol ik ziet. Werkelijk waar, ik heb in tijden niet zo veel gegeten en zo vol gezeten. Ach voor een keer schandalig genieten, dat mag best toch?
Eenmaal thuis kan ik eindelijk de door open maken die vandaag is bezorgd. Hoewel ik heel goed weet wat er in de doos zit ben ik op van de zenuwen en heel opgetogen de doos open te maken [wellicht had het ook iets te maken met de wijn….]
plogje 29
Tadaaaaaa, vanaf de bank legt M. het geheel vast, mijn nieuwe TomTom Multi-Sport Cardio Horloge. Ik ben een soort van uitzinnig en doe geloof ik zelfs een dansje in de kamer waarna ik achter de laptop kruip om hem te installeren en in te stellen.

Nog vlak voor ik ga slapen zie ik iets wat mijn blijdschap compleet maakt, wat blijkt, gisteren was de drukste dag ooit in de geschiedenis van Legally-Brunette! Vooral het artikel van de Healthy Lions heeft veel views gehad, super leuk! Voor alle ‘nieuwe’ bezoekers, welkom!

Vandaag, vrijdag, ben ik gewoon aan het werk maar er staat weer een gezellig druk weekend op de planning waar jullie maandag natuurlijk weer meer over kunnen lezen.

Hebben jullie leuke plannen voor het weekend? 

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Nicolien 20.03.2015

  Super leuk die foto dagjes!
  Heb zelf ook een TomTom Multisport Cardio en ben er super tevreden mee.
  Hoop dat jij er ook veel plezier mee hebt!

  • Reageer Stacey 20.03.2015

   Dank je wel Nicolien, ik kan niet wachten hem te gaan testen!

 • Reageer Marlijn 20.03.2015

  Ik ben erg benieuwd naar de vorderingen van je huis, heel fijn dat je vader het allemaal begeleidt. Weet je zeker dat het goed komt. Veel plezier met je horloge, lijkt me heel handig!

 • Reageer Bente 20.03.2015

  Ha, die headset heb ik ook 😉 Ik werk voor een game bedrijf en het was een klant van ons. Heerlijk om tijdens bijvoorbeeld vliegen die headset op te hebben 🙂

  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de update van jullie huisje!

 • Reageer Mariska 20.03.2015

  Vind dit erg leuk jou dag om te zien! Ben ook erg benieuwd naar je horloge, hoe die bevalt. Ik wil ook een sporthorloge. Maar weet gewoon niet wat. Omdat ik ook veel fitness doe, en 2x in de week hardloop. Dus ben erg benieuwd!

 • Reageer Daria 20.03.2015

  Wat een drukke dag! Wel heel leuk 🙂 Ik heb het horloge ook en ben er super blij mee. Alleen het trainen op hartslag vind ik nog lastig. Ik ga gauw wat te hard. En je kunt hem linken met Nike plus running 🙂 🙂 fijn weekend!

 • Reageer Nathalie 21.03.2015

  Wat een leuke afsluiting van een drukke dag! Ik heb sinds een paar maanden hetzelfde sport horloge van TomTom en ben er super blij mee! Het werkt heel erg fijn. En gefeliciteerd met je bezoekersaantallen!!

 • Reageer Yamina 21.03.2015

  Wat gaat dat snel met jullie huisje! En enorm tof dat je je bezoekersaantallen ziet stijgen, dat verdien je ook met zulke goede artikelen. Geniet van je weekend!

 • Reageer Andrea 21.03.2015

  Wat een fijn dagje! Lief dat jullie je ouders mee uiteten hebben genomen. Het zag er ook nog eens heerlijk uit!

 • Reageer Youss 21.03.2015

  Leuke ‘plog’ en leuke outfit! Ik ben dol op kantoor outfits dus daar maak je me erg blij mee
  🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.