Legally-Me: My Day in Pictures 25/3

26.03.2015

pliekeplog

Het was weer eens tijd voor een My day in pictures. De dag begon met een terror Oehoe in mijn havermout, een leuk pakketje op het werk en een onverwachts avondje thuis. 

pliekeplog1

Ochtend:
Wat heb ik heerlijk geslapen zeg. Ik lag al om 22:15 in mijn bed omdat ik al nachten niet lekker had geslapen en verschrikkelijk moe was en me daardoor ook behoorlijk belabberd voelde. Maar nu heb ik heerlijk geslapen.

Na het ochtendritueel kleed ik me aan, doe ik make-up op en duik ik de keuken in om mijn ontbijt en lunch voor te bereiden. Waar het vandaan komt, Joost mag het weten, maar ik ga los op mijn havermout. Nu weten jullie wel dat ik altijd al erg mijn best doe op het uiterlijk van mijn ontbijt maar vandaag ga ik echt los. Binnen een tijdsbestek van 5 minuten ligt er een uil in mijn havermout en mijn lieve M. grapt dat de terror oehoe mijn ontbijt in is gevlogen. Hij krijgt dan ook de credits voor mijn tekst bij de Instagram foto.

Voor ik naar werk toe ga en tijdens het eten van mijn ontbijtje werk ik aan het artikel waarin ik de vragen beantwoord die jullie stelde in dit artikel. Mocht je nog vragen hebben, plaats ze dan voor het weekend nog even, dan beantwoord ik ze gelijk in het artikel van zondag.

pliekeplog2
Dan is het tijd om naar werk te gaan, ik ga vandaag met de metro, als je al mijn My day in pictures leest zou je bijna denken dat ik dat altijd doe maar 9/10 keer ga ik juist op de fiets… Goed, ik loop naar het Amstelstation, stap in de metro en loop naar kantoor. Ik doe hier langer over dan met de fiets naar kantoor gaan maar gezien de plannen voor die avond is dit even de makkelijkste manier.

pliekeplog3
Op kantoor:
Op kantoor begin ik uiteraard met koffie en thee. Hoewel ik echt heel lekker heb geslapen ben ik nog steeds op. Misschien dat ik toch iets te veel van mezelf vraag de laatste tijd met werken, sporten, verbouwen en bloggen…. Ik besluit om 10 uur de twee gezonde chocolate chip koekjes op te eten voor wat energie en voor even lijkt het te werken.

De lunch om 13:00 komt als geroepen want ik zat de uren er voor zo in mijn beeldscherm gedoken dat ik echt even moest bewegen en wat moest eten.

pliekeplog4
Na de lunch ging ik weer vrolijk verder. Tussendoor haalde ik een pakketje op, waar een BOEF trui in zit die ik heb gekregen in ruil voor wat hulp, kijk dat zijn leuke dingen natuurlijk! Nog meer leuke dingen want we, als in M. en ik, zijn aan het kijken voor onze vakantie. We hebben beide 2 reizen hoog op ons verlanglijstje staan USA en een safari en voor dat laatste zijn we nu concreet aan het kijken. Alleen al bij het idee dat ik straks zo een toffe reis met mijn Lieve M. mag maken krijg ik dik kippenvel. Maar goed niets is zeker nog, maar mochten we echt boeken dan horen jullie dat allemaal snel genoeg natuurlijk :).

pliekeplog5
Om 18:30 zou ik eigenlijk worden opgehaald door mijn moeder om naar de factory sale van de Hunkermoller te gaan maar we moeten helaas concluderen dat het er te druk is en dat het weinig zin zal hebben om te gaan. Op de Facebook pagina staat namelijk dat er een wachttijd van 3 uur is… Helaas. Ik neem nog maar een gezond chocolate chip koekje om mezelf te troosten.

pliekeplog6
Avond: 
Na werk ga ik dus niet shoppen maar gewoon naar huis, uh nee eerst naar de supermarkt. Als ik dan toch een rustige avond heb dan ga ik ook even wat lekkers koken. Ik besluit onderweg naar de AH p, asperge soep te maken, iets wat ik pas 1 keer heb gegeten maar het lijkt me wel leuk om een keer te maken zelf. Eenmaal in de Appie besluit ik het niet te doen, don’t ask me why…. Hoe dan ook ik maakte courgette spaghetti, lekker, gezond en simpel.

Tijdens het koken kijk ik tv, ik heb een tv verslaving en het is dus ook niet zo gek dat ik bij een TV producent werk…. Zodra ik wakker word moet dat ding aan en het liefst zou ik ook op mijn werk de hele dag de tv op de achtergrond aan hebben.

pliekeplog7
Even snel doe ik wat oefeningen op mijn yoga matje met mijn foamroller en kettlebell. Komende zondag staat natuurlijk de Zandvoort circuit run op het programma en ik heb een beetje last van mijn linker been en enkel dus ik probeer nog wat stabiliteit oefeningen te doen zodat ik zondag alsnog lekker kan gaan lopen.

De rest van de avond doe/bak en monteer ik wat dingen voor de blog. Baalde ik eerst dat ik niet met mijn moeder weg kon, nu vind ik het stiekem wel heel lekker dat ik wat dingen voor de blog kan doen zodat ik daar niet over in de stress hoef te zitten de komende dagen! Wat ik heb gebakken zien jullie volgende week op de blog, maar het is erg leuk geworden kan ik je vertellen!

Uiteraard heb ik mijn nieuwe BOEF trui aan en mensen wat zit die lekker zeg! Ik voel me meteen heel erg hip in mijn trui, al loop ik waarschijnlijk heel erg achter door het feit dat ik hem nu pas heb.

Tags: ,
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Bente 26.03.2015

  Hij is leuk, je boef trui!

  En heerlijk ja, verwachten dat je een volle avond hebt en dan toch lekker thuis kunnen doen wat je wilt! 🙂

 • Reageer Cindy 26.03.2015

  Wat een toffe trui heb je zeg!

 • Reageer joyce 26.03.2015

  Leuke foto’s alweer!
  Ik ben afgelopen zomer op safari geweest in Kenia. Het was echt geweldig! Dat zou ik elk jaar wel kunnen doen. Dikke aanrader dus!

 • Reageer Nathalie 26.03.2015

  Je ontbijtjes worden steeds leuker! Fijn blogje om te lezen weer..

 • Reageer Anne 27.03.2015

  Wat een leuke photodiary! Ik moet altijd even lachen als ik weer een nieuw ontbijtkunstwerk zie!

  Misschien even een tip om je spelling in je artikelen wat beter na te kijken.. ik zie in je artikelen zo nu en dan bijvoorbeeld een enkelvoudige persoonsvorm staan bij een meervoudig onderwerp (bijvoorbeeld niet ‘jullie stelde’ maar ‘jullie stelden’); absoluut niet bedoeld om je de les te lezen (ik vind je artikelen verder hartstikke leuk!), maar het leest niet heel prettig.

  • Reageer Stacey 27.03.2015

   Hoi Anne,
   Dank voor je reactie. Ik weet dat je het goed bedoelt en ik snap dat het voor mensen vervelend is, maar het is een keuze tussen My day in pictures plaatsen of ze niet meer plaatsen. Ik ben dyslect en zie daardoor dit soort dingen niet of amper. Als ik er veel tijd voor neem wel, maar dat is met een My day in pictures erg lastig aangezien ik hem in een half uur voor mijn werk [als ik nog half slaap] moet typen. Maar als er meer mensen zijn die het heel vervelend vinden, let me know dan skippen we voortaan de ‘my day in pictures’.

   • Reageer Anne 27.03.2015

    Fijn om je reactie te horen! Ik vroeg me al af of het misschien dyslexie was, maar had het nooit ergens gelezen. In dat geval helemaal te begrijpen! En nogmaals: ik lees je artikelen graag!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.