Legally-Me: My Weekly Diary #10

09.03.2015

tijdelijk
Afgelopen week was weer een lekker druk en sportief weekje. Uiteraard werd er gewoon gewerkt, was ik in de sportschool te vinden, maar ook bezocht ik de bouwmarkt, Ikea, de bioscoop, stond ik te klussen in ons huis en liep ik een halve marathon.

Yempe4
Maandag

Hoewel ik nog steeds een beetje last heb van het slaapgebrek dat ik door Parijs heb opgelopen is het gewoon weer tijd om te gaan werken, ook aan leuke weekenden komt een einde helaas. Na werk spring ik op de fiets naar de sportschool waar ik maar liefst 12,3 kilometer op de loopband loop. Ik heb het afgelopen weekend dan wel 30.000 stappen in Parijs gezet op 1 dag, een laatste duurloopje voor de CPC schoot er bij in en dus deed ik hem even op de sportschool terwijl ik naar Glee keek. Thuis kropen we lekker samen op de bank en monteerde ik ondertussen in 20 minuten het filmpje van Parijs.

Yempe3
Dinsdag

Na werk moest ik naar de oogarts, niets bijzonders maar gewoon een jaarlijkse check of alles nog oke was en dat was gelukkig zo. Eenmaal thuis had mijn live M. zich uit staan sloven in de keuken. Hij was speciaal naar de visafslag gegaan en had daar heerlijke moten Zalm gehaald en deze super lekker weten te bereiden. Een man die lekker kan koken, wat wil een mens nog meer? Na het eten gingen we naar de IKEA om wat dingen te bekijken voor ons huisje. Ik had een heel duidelijk idee voor het TV meubel in mijn hoofd welke ik graag 240 breed wilde hebben en dat bleek lastig te vinden te zijn, maar gelukkig vonden we het bij de IKEA! Ook onze kledingkast zullen we daar gaan kopen, maar voorlopig hebben we gewoon gekeken. Wat we wel kochten, bij de GAMMA, was een douchewand. We krijgen een inloopdouche met een glazen wand en dankzij mijn lieve Mama wisten we dat die deze week met 30% korting werden verkocht, dat scheelde onwijs veel geld dus die hebben we gekocht. En hoewel we met een lege auto naar huis reden [de douchewand moest worden besteld] is het zo fijn om samen geheel op 1 lijn te zitten en zo bezig te zijn met ons huisje.

Yempe1
Woensdag

Voor werk kreeg ik een ingeving. Hoewel ik de foto’s voor het artikel met 6 oefeningen voor Hardlopers als weken terug had gemaakt wilde ik ineens een video er bij. En daar stond ik dan om 07:50 in sportkleding met de camera op een statief en 25 minuten later stond ik weer in mijn nette kleding klaar om naar werk te gaan. Na werk was het tijd voor de sportschool. Ik liep 6km op de loopband en deed nog even mee met het buikspierkwartier. Eenmaal thuis ging ik snel het filmpje monteren dat ik die ochtend maakte. De rest van de avond kropen we samen op de bank en keken we een serie-tje.

Collages2
Donderdag

De hele dag had ik een cursus WORD op werk. Nu denk je, maar je weet toch wel hoe je met WORD om moet gaan? Jup dat klopt maar er zijn nog zo veel meer dingen in WORD waar ik minder veel van af wist, de verschillende stylen die je kunt koppelen aan inhoudsopgaven en cross references en ga zo maar door. Na een dag cursus was ik best een beetje gaar maar gelukkig stond er geen druk avond programma klaar. Ik deed boodschappen en bij gebrek aan courgettes [hoezo zijn die de laatste maanden altijd uitverkocht?]maakte ik wat anders wat ik ter plekken verzon. Ik vulde 2 puntpaprika’s met kalkoengehakt, grilde plakjes aubergine en maakte mijn lieve M. zijn favoriete zoete aardappeltjes uit de oven. Ik deed extra mijn best omdat mijn lieve M. nog even aan het klussen was in ons huisje. Na heerlijk te hebben gesmuld kropen we weer op de bank met een serie terwijl ik al bijna in slaap viel.

Yempe2
Vrijdag

Na werk maakte we samen Turkse pizza’s ala Jamie Oliver en maakte we ook de tortilla’s zelf. Na het eten nam ik mijn lieve M. als verrassing mee naar de film. We gingen naar de film American sniper, welke we beide al een tijdje wilde zien. Het was een super fijn avondje even samen, even niet denken aan de verbouwing maar gewoon even genieten van elkaar.

Yempe
Zaterdag

Na ons heerlijke ontbijtje reden we snel naar de Gamma waar een pakketje van de Zalando op me lag te wachten. Daarna moesten we door naar Amstelveen om mijn startbewijs op te halen en toen was het klus tijd. Poeh, wat wordt ons huis mooi! Ze zijn inmiddels begonnen met de uitbouw afmaken en wat geeft dat veel ruimte en wat ziet dat er tof uit. De hele dag hebben we hard gelust en heb ik me vooral gericht op het schuren van de kozijnen. Helaas gebeurde er ook iets stoms tijdens het klussen, want mijn moeder stapte in een spijker, AUW!!! Super zielig en super balen voor mijn moeder natuurlijk! Na het klussen maakte we lekker spaghetti, het was immers verstandig om even wat koolhydraten te stapelen. Na het eten begonnen we met de eerste 2 afleveringen van House of Cards en doken toen snel ik bed.

tijdelijk1
Zondag

De dag van de halve marathon. Met kriebels in mijn buik sta ik op. Terwijl mijn lieve M. lekker zat te ontbijten werd ik een beetje wakker. M. moest voetballen en dus was ik vanaf 10 uur alleen thuis. Ik rommelde wat voor de blog, ontbeet en maakte me klaar voor het hardlopen. Samen met mijn ouders ging ik naar Den Haag, ze waren zo lief om met me mee te gaan, ik bof maar met mijn ouders! Omdat ik niet te veel wil verklappen voor het verslag over de CPC die jullie morgen kunnen gaan lezen ga ik het niet te lang maken. Mijn oude PR stond op 1:56:48, dat was in Egmond 2014. Dat moest sneller kunnen dacht ik, maar of dat vandaag ging lukken, dat wist ik niet. Ik liep in ieder geval met de pacers van Runner’s World met de tijd van 1:55 en ik zou wel zien waar het schip zou stranden. Dat schip is echter niet gestrand maar keurig aangemeerd in de haven waar ik mijn PR brak met maar liefst 2 minuten! Ik liep namelijk 1:54:38! Als ik er nu weer aan denk begin ik te smilen! Na de race ging ik samen met mijn ouders weer terug en wat was ik blij mijn lieve M. te zien toen ik thuis kwam. Hij had gezegd dat hij alles wilde koken voor me wat ik maar wilde, maar ik koos uiteindelijk voor zondigen, maar oooh wat waren die frietjes met satesaus lekker!

Komende week belooft iets minder druk te worden, maar stiekem vind ik dat wel even lekker!
Hoe was jullie week? 

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Jenn 09.03.2015

  Leuk om te lezen!

 • Reageer lina 09.03.2015

  Wat een super leuk verslag weer en wat onwijs knap van je PR!

 • Reageer Kim 09.03.2015

  Lekker bezig hoor met al dat sporten! Gisteren stond ik mijn collega’s aan te moedigen langs de kant en zag je bij kilometer 19 voorbij komen. Ik was net te laat om te roepen, maar wat een onwijs goede prestatie, echt top!

 • Reageer Emma 09.03.2015

  Wat heftig om de hele dag te klussen voor een halve marathon. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat van jullie woning.

 • Reageer Suuz 09.03.2015

  Lekker weekje en super trots op je PR!!!! you go girl!

 • Reageer Rianca 09.03.2015

  Ik heb echt zoveel respect voor jou. Een super drukke baan, daarnaast nog even een huis verbouwen en ook nog super fit zijn en een halve marathon lopen. Dit was de eerste keer dat ik de CPC misten sinds 2 jaar. Behoorlijk balen, maar mijn hardlopen schoenen zijn al een te lange tijd te kast niet uit geweest. =O

 • Reageer Rozentuintje 09.03.2015

  Sluit me helemaal aan bij Rianca, wat super knap dat je alle ballen zo goed in de lucht weten te houden. Ook gewoon ´even´ een PR lopen. Ik ben heel benieuwd naar je verhaal morgen, je bent echt een inspiratiebron voor me!

 • Reageer Elise 09.03.2015

  Wauw! Geweldig gedaan! Zag je nog voorbijkomen, terwijl ik op m’n ouders stond te wachten! X

 • Reageer Rachel 09.03.2015

  erg leuk om weer te lezen en wat heb je toch een prachtig figuurtje!

 • Reageer Fleur 09.03.2015

  Lekker weekje! Heb je de wraps van de turkse pizza’s zelf gemaakt, of glutenvrije wraps gekocht?

 • Reageer Nathalie 10.03.2015

  Wat een drukke, maar ook vooral leuke week! Super goed dat je je PR op de halve marathon hebt gelopen! Het was ook echt een super dag!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.