Legally-Me: My Weekly Diary #11

16.03.2015

part 2
Afgelopen week waren mijn foamroller en ik erg close, deed ik mee aan de bootcamp van werk, werden er meubels voor in ons nieuwe huis besteld, kluste we en had ik weer eens een relaxte zondag die werd afgesloten met een heerlijk etentje. 
part 21
Maandag
Ik werd wakker met spierpijn, waar ik spierpijn in mijn bovenbenen wel ken na een wedstrijd, kende ik pijn in mijn kuiten en buikspieren nog niet. Het leed dat een PR lopen heet zullen we het maar noemen. Gelukkig was M. zo lief me naar kantoor te brengen want aan een fiets moest ik echt even niet denken [terwijl het waarschijnlijk wel slim was geweest]. Op kantoor was iedereen vergeten dat ik een halve marathon zou lopen dus waren mijn ‘Hey ik ben blij’ vleugeltjes helaas weer snel verdwenen en was het een dag als gewoonlijk. Na werk ging ik gewoon naar huis, hoewel maandag mijn vaste sportavond is leek het me nu beter even te relaxen. Dat relaxen bestond uit boodschappen doen en het verslag van de CPC typen waarna we weer veel te laat ons bed in doken.

part 22
Dinsdag

De spierpijn lijkt nog niet te zijn verdwenen en dus besluit ik voor werk even met de foamroller aan de slag te gaan. Ik wil namelijk na werk graag mee doen aan de bootcamp maar met deze spierpijn lijkt me dat geen verstandige keuze. Eenmaal op kantoor heb ik de hele dag een gevorderde Excel Cursus en dus duizelen alle formules en tabellen aan het einde van de dag een beetje door mijn hoofd. Hetgeen trouwens niet weg neemt dat ik nu alles weet over Excel en het dus super leerzaam was. Na de cursus werkte ik nog een uurtje waarna ik me in de WC transformeerde naar bootcamper en ging bootcampen. Mijn haat liefde verhouding met bootcamp werd nog maar eens bevestigd tijdens de bootcamp, het is gewoon niet mijn ding, maar man wat is het goed voor je lichaam.
Na de bootcamp sprong ik op de fiets naar de Makro alwaar ik met mijn lieve M. had afgesproken. Er was een wastafel meubel in de aanbieding welke wij graag in ons toilet op de boven verdieping wilde plaatsen. Na 5 keer de hele winkel door te zijn gestuurd bleek het helaas uitverkocht te zijn en bestellen was geen optie… balen! Snel naar huis dus om te gaan koken en eten. Mijn lieve M. maakte een tonijnsteak met sesamzaadjes met daarbij sperziebonen en taugé, jummm! De rest van de avond werkte ik nog een beetje aan Legally en kropen we samen nog even op de bank om mijn vader te bellen over zaken van het huis.

part 23
Woensdag

Waar ik vreesde voor enorme spierpijn viel het gelukkig erg mee. Op kantoor was het een drukke dag, zeg maar gerust geen leuke drukke dag. Toen ik thuis was, was ik onwijs klaar met de dag en was het tijd om de was te doen, want ook dat moet gebeuren. Tot een uurtje of 10 stond ik lekker te wassen en strijken en toen mijn lieve M. terug kwam van voetbal maakte we samen het bed even op met het frisse beddengoed. We keken nog even tv en doken toen lekker ons bedje in.

part 24
Donderdag

Dag 2 is altijd erger en dan was nu ook weer een waarheid als een koe. Ik besloot dus maar met mijn foamroller aan de slag te gaan voor ik naar kantoor ging. Na een lange dag op kantoor [08:15-19:15] ging ik samen met mijn lieve M. richting de Villa Arena om meubels te bestellen voor ons heusje. We kochten 6 eetkamerstoelen en een bank! Helemaal blij gingen we naar huis waar we de ingevroren erwtensoep van mijn moeder opwarmde en pas om 21:00 uur zaten te eten. Meer over donderdag kun je terug lezen in: My day in Pictures.

part 25
Vrijdag

Na een onrustige nacht word ik om 05:00 met een hoge hartslag wakker en schiet er ineens door mijn hoofd wat er allemaal nog gedaan en geregeld moet worden, thuis, in het nieuwe huis, op kantoor en ga zo maar door. Omdat mijn lieverd al om 07:30 in ons huis moet zijn voor een afspraak staat zijn wekker gelukkig vroeg en kan ik niet te lang piekeren. Ik besluit er later dan hem, maar eerder dan normaal uit te gaan en mijn tijd nuttig te besteden. Na het douchen en ontbijten, vouw ik de was op, neem ik een filmpje op [stay tuned] en ik fiets naar het postkantoor om een poststuk op te halen. Uiteindelijk ben ik nog voor 9 uur op kantoor en heb ik al het nodige gedaan, BAM! Na werk fiets naar de AH, doe ik boodschappen en duik ik de keuken in terwijl in de badkamer de droger draait. Waaah ik wil 2 dingen bakken en wil eigenlijk ook nog het filmpje monteren en chillen…. Goed niet alles kan tegelijk. Uiteindelijk bak ik, doe ik de was en maak ik een begin met het filmpje. Dan komt M. thuis en kruipen we lekker in bed.

part 26
Zaterdag

KLUSDAG! Maar eerst moeten mijn baksels op de foto, moet er ontbeten worden en gaan we een tafel kopen. Voor de tafel moeten we naar Naarden, daar heb ik namelijk DE perfecte tafel gezien die we gewoon echt moeten hebben en die helemaal past bij ons huis en de inrichting die we voor ogen hebben. Dan rijden we snel naar het huis waar mijn ouders al zijn en is het tijd om te schuren, schuren en nog eens schuren… Een oud huis is fijn en als die mooie details in een kozijn zijn prachtig, maar als er 10 lagen verf op zitten en je ze er af moet schuren vervloek je het kan ik je vertellen! We zijn behoorlijk uitgeteld na een drukke week en een dag klussen dus zijn blij als we eenmaal thuis zijn. We gaan dan ook voor een makkelijke maaltijd, verse ovenfrietjes met sate, gemarineerd voor mijn Lieve M. die dat kan als de beste! Na het eten ploffen we op de bank en kijken we een aflevering van House of Cards, Better call Saul onder het genot van Tony’s voor mij en chipjes voor M. we hebben het verdient.

part 27
Zondag

Hoewel ik al vroeg wakker ben val ik blijkbaar toch weer in slaap en word ik pas wakker als M. richting de voetbal gaat. Ik kom moeilijk op gang maar na het ontbijt en na foto’s te hebben gemaakt gaat het weer wat beter. Ik ga hardlopen, hoewel ik totaal geen zin en energie heb, maar ik weet dat dit wel anders is als ik zo thuis kom. Dat klopt, ik voel me weer een stuk beter en spring onder de douche en doe weer ‘normale’ kleding aan. Even snel moeten er wat kleine boodschapjes worden gehaald en dan speur ik even op internet naar wat dingen en komt mijn live M. weer thuis. We doen vanavond luxe en gaan lekker samen uiteten bij Eddy Spaghetti. Een tamelijk nieuw restaurantje op loopafstand van ons huis. Alle pasta gerechten op de kaart zijn tevens glutenvrij te verkrijgen en dus een adresje wat we, nu we nog hier wonen, eens uit wilde proberen. Wat een heerlijkheid zeg, het eten was super en het was super fijn er even samen weer uit te zijn om wat leuks samen te doen. Het is zo genieten om dan even samen met lekker eten en een wijntje echt samen te genieten en man wat realiseer ik me dan even extra hoe gelukkig ik ben en hoe verliefd ik ben. Na het eten lopen we samen naar huis en kruipen we samen op de bank en genieten we na van ons heerlijke avondje samen.

Komende week zullen we uiteraard weer lekker klussen, viert de vader van M. zijn verjaardag en gaan we weer lekker uiteten!

Hoe was jullie week?

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer robin 16.03.2015

  wat een heerlijke ontbijtjes maak je! ik heb daar geen tijd voor haha, het is of iets langer in bed liggen of uitgebreid eten maken.. :p i choose the first.

 • Reageer Bente 16.03.2015

  Poehh hoe hou je het vol! Ik zou echt helemaal gesloopt zijn na zo’n week!

 • Reageer Danielle 16.03.2015

  Lekkere week! Ik wil ook nog een keer naar Eddy Spaghetti haha elke keer als ik er langs kom denk ik het weer.. ik moet het maar eens gewoon inplannen denk ik zo.

 • Reageer Suuz 16.03.2015

  Wat een fijne maar mega drukke week!! goed bezig kanjer! ben zo benieuwd naar jullie nieuwe huisje straks! wordt vast prachtig als ik het zo allemaal zie en lees! als dat allemaal achter de rug is gaan we even afspreken!

 • Reageer Rachel 17.03.2015

  je hebt zo’n mooi gezicht en figuurtje! echt om jaloers op te worden, hele leuke en healthy foto’s!

 • Reageer Mari Durieux 17.03.2015

  leuke foto’s allemaal!! Je foto kunsten worden steeds beter, leuk om te zien

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.