Legally-Me: My Weekly Diary #12

23.03.2015

bewaar7
Afgelopen week was, zoals gewoonlijk, een lekkere drukke week. Het huis begint nu echt op te schieten, er is weer van alles gehaald en besteld, ik liet me 4 keer van mijn sportieve kant zien, ging lekker uiteten en vierde de verjaardag van mijn schoonvader. Lees mee wat ik afgelopen week allemaal deed in My Weekly Diary. 

bewaar
Maandag
Tijdens het zoeken naar mijn oog portlood kom ik deze miniatuur fiat 500 tegen. Ik heb hem in 2009 van mijn vader gekregen omdat ik zo gek ben op de fiat 500. Grappig want ik zit nu te kijken naar een auto en natuurlijk staat een fiat 500 op nummer 1! Na werk ga ik zoals gebruikelijk naar de sportschool en sta ik op de loopband. Hoewel het heerlijk weer is, is het nog steeds donker tegen de tijd dat ik ga lopen en dat blijf ik niet fijn vinden in de buurt waar ik momenteel woon. Gelukkig vind ik lopen op de loopband meer dan prima. Eenmaal thuis kruipen M. en ik leggen tegen elkaar aan op de bank en kijken we een serie.

bewaar1
Dinsdag
Om 5 uur sta ik in mijn sportoutfit klaar voor ons kantoor, het is weer tijd voor de bootcamp. Hoewel ik een haat/liefde verhouding heb met bootcampen ben ik telkens toch weer blij als ik het heb gedaan en is het vooral heel gezellig om dit met collega’s te doen. Na het doen van wat boodschapjes kook ik thuis. M. is wat later thuis en dus zorg ik dat het eten klaar staat als hij thuis komt. De rest van de avond relaxen we lekker samen op de bank terwijl we ook nog wat dingen voor het huis bekijken en uitzoeken, het werk voor het huis rust momenteel nooit, maar goed daar krijgen we wel een paleis voor terug.

bewaar2
Woensdag
Voor het eerst van mijn leven maakte ik een stemfie en wat onwijs ongemakkelijk was dat zeg! Na het werk fietste ik 3 kwartier met wind tegen naar Run2Day op de overtoom waar ik mee mocht doen met een intervaltraining op de nieuwe Adidas Boost schoenen. Hele fijne lichte schoenen waar ik heel lekker op heb gelopen. Eenmaal thuis was ik behoorlijk moe en was ik blij om tegen M. aan te kruipen op de bank.
Meer over woensdag kun je lezen in ‘My day in Pictures 18/3’

bewaar3
Donderdag
Na het werk ging ik samen met M. richting Loetje aan de Amstel een heel fijn en gezellig restaurant alwaar we met mijn ouders gingen. Mijn vader begeleidt de verbouwing van onze woning en dat kost hem verschrikkelijk veel tijd en wij vuren geregeld een kanon aan vragen op hem af via de WhatsApp dus een etentje had hij meer dan verdient! Eenmaal thuis pakte ik mijn nieuwe TomTom multi sport Cardio Horloge uit, joehoe, eindelijk een nieuw horloge!
Meer over donderdag kun je lezen in ‘My day in pictures 19/3’

bewaar4
Vrijdag
Ik begin mijn dag met een bakje havermout met daarin een appel, ik vind hem zelf tamelijk geniaal geworden, al zal het wel wat gek zijn om van mijn eigen werk te zeggen. Op kantoor is het een lekkere drukke dag, zo’n dag waarom je veel gedaan krijgt, heerlijk! Eenmaal thuis staat M. al super lief te koken, hij stond een heerlijke pasta te maken. Na het eten hadden we in Zaandam afgesproken met mijn vader bij Hornbach [een bouwmarkt] waar we wat dingen voor ons huis gingen kopen. Zoals je op de foto ziet lukte dat super want we hadden een enorme kar vol! We kochten 2 toiletten, een meubel voor het toilet beneden een wastafel voor het toilet boven, kranen en nog veel kleine dingen als toiletborstels en wc-rol houders. Eenmaal thuis waren we behoorlijk moe en dus gingen we er niet al te laat in na onze drukke week.

bewaar5
Zaterdag
We sliepen eindelijk weer eens een klein beetje uit, onze wekkers gingen namelijk pas rond kwart over 9, ja dat is tegenwoordig uitslapen op zaterdag. Maar alles voor ons mooie nieuwe huisje natuurlijk! Na het douchen was het tijd voor ons traditionele zaterdag ontbijtje, zo heerlijk om even echt de tijd te nemen om samen te ontbijten. M. zijn ontbijt komt dan natuurlijk ook altijd op de foto en zoals jullie zien kiest hij gewoon voor de afbak broodjes met grill worst, iets waar hij echt van kan genieten. Na het ontbijt vertrekken we naar een tegelhandel waar we de tegels voor ons nieuwe badkamer uitzoeken. Persoonlijk vind ik dat het lastigste deel van de hele verbouwing, maar we slagen voor hele mooie licht grijze tegels die we zowel in de badkamer als in de 2 toiletten gebruiken. Vervolgens rijden we door naar het nieuwe huis en wauw wat is daar een hoop gebeurd! Het glas zit in de uitbouw en in 1 kamer is er zelfs al gestuukt! Het begint nu echt op te schieten! Na het klussen, opruimen en boodschappen doen gaan we lekker naar huis waar ik zoete aardappelen maak met gevulde paprika. Na het eten duik ik de keuken in [het resultaat kunnen jullie binnenkort hier vinden] en dan is het tijd om lekker te relaxen op de bank met een aflevering van House of Cards en Better call Saul.

bewaar6
Zondag
Op zondag moet mijn lieve M. altijd voetballen en dus stond ik tegelijk met hem op zodat ik ook redelijk op tijd aan de slag kon. Er moesten wat dingen voor de blog gefotografeerd worden, er moest nog een filmpje worden gemaakt, ik wilde nog hardlopen, ik moest nog een bloemetje halen voor mijn schoonvader en ik moest douchen en omkleden. Alles moest in een tijdbestek van minder dan 5 uur worden gedaan en dus was het flink doorwerken maar gelukkig was ik net op tijd klaar om bij M. in de auto te springen richting zijn vader’s verjaardag. Na de gezellige verjaardag waren we redelijk op tijd thuis en werkte ik nog even aan de blog. De blog die trouwens onwijs goed liep dankzij de verwijzing die werd gemaakt in het artikel van Ver.Sus [A] super leuk natuurlijk!

 

 

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Let's travel and see 23.03.2015

  Druk weekje weer zeg! En wat krijg jij toch een hoop gedaan op een zondag, respect!

 • Reageer danielle 23.03.2015

  Leuke week!!!

  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe keuken en badkamer. Ik ga zelf ook verbouwen. Je hebt een hele goede smaak vind ik. Wil je me een paar foto’s mailen van je keuken en badkamer?

  Dat zou echt super zijn!
  Groetjes

  • Reageer Stacey 23.03.2015

   Hi Danielle,
   We hebben afgelopen zaterdag pas de tegels besteld voor onze badkamer en de keuken wordt pas half april geplaatst dus helaas kan ik je nog geen foto’s sturen van het eindresultaat. Ik verwacht half/eind april foto’s te kunnen plaatsen van het eindresultaat van de keuken en badkamer.
   Succes met je verbouwing alvast.
   Groetjes,
   Stacey

   Ps. morgen is er een kleine huis update dus wellicht dat je daar wat wijzer uit wordt.

 • Reageer Anne 23.03.2015

  Leuke diary, wat weer een druk weekje! Ben heel benieuwd naar jullie huisje!

 • Reageer Stef 23.03.2015

  Lekkere en productieve week voor jou. Inderdaad lastig om tegels uit te zoeken, maar het resultaat zal vast mooi zijn!

 • Reageer Rachel 23.03.2015

  looking good girl je doet het super!

 • Reageer Suzanne 23.03.2015

  graag gedaan 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.