Legally-Me: My Weekly Diary #13

30.03.2015

Downloads
Nog in een roes van het PR dat ik gisteren tijdens de Zandvoort Circuit Run heb gelopen kijk ik terug op afgelopen week waarin ik niet alleen weer lekker aan het sporten was maar er ook een stroomstoring was, er een terror oehoe, poes en paashaas in mijn ontbijt lagen en de week waarin het nog maar 4 weken duurt tot we gaan verhuizen.

Downloads1
Maandag

Blegh en weer heb ik niet goed geslapen en word ik gebroken wakker. Na werk ga ik naar de sportschool, maar ik moet bekennen dat ik mezelf behoorlijk wat moed moet inspreken om dat te doen. Op de sportschool doe ik mee met het buikspier kwartier en loop ik op de loopband maar ga bijna out als ik er af stap. Ik ben echt moe, moeier, moeist.

Downloads3
Dinsdag

Het is een bizar drukke dag op werk en ook nu zit ik weer als zombie op kantoor door het slechte slapen. De bootcamp is een fijne energie boost waarna ik me een stuk beter voel. Dat ik dat ooit nog zou zeggen over een bootcamp. Ik verheug me al de hele dag op het eten van een biefstukje en dus gaan we dat lekker eten, en oh wat is dat lekker zeg!


Downloads2Woensdag

De dag begint met een terror oehoe in mijn ontbijt. Stiekem ben ik wel heel trots op mijn oehoe, is hij niet cute? Op kantoor is het, zoals gewoonlijk lekker druk en het idee is om na werk naar de Hunkermoller sale te gaan, maar wat ben ik blij dat we dit niet gedaan hebben, ik lees namelijk al dagen horror verhalen over rijen van 3 uur, ruzies, slaan en zelfs de politie die in moet grijpen. Na een dag werken ga ik dus maar gewoon naar huis en ga ik aan de slag met bakken en monteren voor Legally. Meer over woensdag kun je lezen in mijn ‘my day in pictures

Downloads4
Donderdag

Na een nacht amper slapen is een dag op kantoor nog minder inspirerend dan normaal. De enige inspiratie die ik heb is voor het maken van een stamppot. Mijn lieve M. is gek op Hollandse kost dus besluit ik hem blij te maken met boerenkool. Omdat ik niet tegen zijn Homemade gehaktballen op kan besluit ik die door hem te laten maken (die zijn echt goddelijk) en zo zitten we lekker te eten. Na het eten kijken we nog een aflevering van Better call Saul en dan duik ik vroeg mijn bedje in.

Downloads5
Vrijdag

Net op kantoor en lekker aan het werk valt de stroom uit. Nu is dat in het begin nog wel even grappig maar na een paar uur ga je, je wel schandalig vervelen en er is niets te doen. Nadat ik mijn nagels had gelakt [3 lagen nog wel] alle mappen op kleur had gezet en 2 keer van 6 hoog met de trap naar boven te zijn gegaan ben ik er klaar mee en ga ik op de fiets naar huis. Daar heb ik tenminste ene laptop staan die stroom heeft en waar ik in ieder geval op kan typen. Eenmaal thuis doet gelukkig de stroom het weer en kan ik dus echt van alles goed. In de avond ben ik aanwezig bij de meeting #selfiemade die is georganiseerd door Girls love 2 Run ten behoeven van de wedstrijd die ze gaan lopen in Zuid-Afrika. Een super leuke en leerzame bijeenkomst waar ik veel nieuwe mensen leer kennen en veel leer van de sprekers zoals Chris van Fitgirlcode en de meiden van Amazing.

Downloads6
Zaterdag

Klus dag! Maar voor we zouden gaan klussen namen we eerst de tijd voor ons gebruikelijke zaterdag ontbijtje samen. Na het ontbijten nam ik snel een filmpje op [waardoor M. vriendelijk werd verzocht stil te zijn in de slaapkamer…. sorry lief] en daarna was het echt klus tijd. Ook dit keer zag ik weer onwijs veel verbeteringen en het begint zo op te schieten. Het klinkt eng maar over 4 weken gaan we echt al verhuizen! Na het klussen hadden we beren trek en gingen we lunchen bij de Bagel en Beans in Haarlem. We kunnen dit soort super leuke dingen door de verbouwing niet zo heel vaak doen, maar nu het allemaal wat minder druk begint te worden proberen we het zo vaak mogelijk te doen. De rest van de avond was lekker chill met M. die naar voetbal zat te kijken en ik die op zoek was naar een auto en uiteraard mocht een bord pasta voor de race van zondag niet ontbreken.

Downloads7
Zondag

Wat een onwijs rot weer, stiekem heb ik totaal geen zin om de Zandvoort Circuit Run te gaan lopen. Nee liever zou ik in mijn bed blijven liggen en lekker de hele dag van alles doen als de zolderkasten vast opruimen en dingen in dozen stoppen voor de verhuizing. Je leest het goed ook ik heb wel eens echt geen zin. Maar… ik ben wel gegaan en wat ben ik daar blij om achteraf gezien! Hoewel het weer verschrikkelijk was heb ik een PR gelopen, maar liefst 3 minuten liep ik van mijn tijd af, WOW. Mijn lieve M. stond ondanks het weer aan de kant en toverde een big smile op mijn gezicht waarmee ik een extra boost energie kreeg om een sprintje te trekken naar de finish! [meer over de race volgt morgen in een uitgebreid verslag]. Na de wedstrijd moesten we wederom het weer trotseren door naar de auto te lopen waarna we snel naar huis reden en waar M. zo lief was om pannenkoeken te bakken, heerlijk! Omdat 2 pannenkoeken heerlijk zijn maar niet genoeg aten we rond 20:30 nog wat ovenfrietjes en plofte we heerlijk op de bank.

Hoe was jullie week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Bente 30.03.2015

  Gefeliciteerd met je PR! Ben benieuwd naar het race verslag 🙂

  Ik heb een hele fijne week achter de rug, op naar nog zo’n week! 🙂

 • Reageer Yamina 30.03.2015

  Die paashaasjes zijn echt super schattig! En wat goed van je, dat je weer een PR hebt gelopen.

 • Reageer Anne 30.03.2015

  Leuke diary! En wat een knaller van een PR zeg, gefeliciteerd!

 • Reageer Danielle 30.03.2015

  Gefeliciteerd met je PR! Ik ben ook benieuwd naar je race verslag :)!

 • Reageer Nathalie 30.03.2015

  Wat gaaf dat je bij het #selfiemade event aanwezig was, was vast super interessant en leuk. Spannend dat je bijna gaat verhuizen!!!

 • Reageer Renske 31.03.2015

  Creatieve ontbijtjes! Wat knap dat je jouw PR zo sterk hebt verbeterd. En dat in weer en wind… Respect!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.