Legally-Me: My Weekly Diary #9

02.03.2015

MWKLDY14
Afgelopen week kwam er geen weekly diary online zoals je misschien wel hebt gemerkt, waarom? Ik wilde simpelweg even genieten van mijn lieve M. die na een week wintersport weer thuis kwam en besloot privé even boven de blog te laten gaan. Maar natuurlijk maak ik het nu dubbel en dwars goed met jullie. Wat ik afgelopen week allemaal deed? Ik ging een dagje naar Parijs, at sushi, was natuurlijk in de sportschool te vinden en ging naar de huishoudbeurs.
Week 8
Omdat week 8 niet online is gekomen toch even een kleine recap van die week zodat jullie toch nog een beetje een idee hebben van wat er allemaal gebeurde die week.

MWKLDY
Maandag
ging ik, na werk, naar de sportschool waar ik begon met het buikspierkwartier. Hoewel ik al de hele dag weer pijn in mijn buik had besloot ik toch op de loopband te stappen waar ik na slechts 3,2 km weer af moest, het ging niet. Met een dubbel gevoel ging ik naar huis, blij dat ik toch was gegaan, balen dat die stomme buik weer roet in het eten moest gooien.

MWKLDY1
Dinsdag
ging ik naar ‘Fifty shades of Grey’ met vriendinnetje Zowy. De verhalen die ik er van hoorde waren over het algemeen niet al te best, maar ik vond het echt wel een hele leuke film. Ja de film is een stuk romantischer en softer dan het boek maar goed, het lichaam van de hoofdrol speler maakte veel goed zullen we maar zeggen.

MWKLDY2
Woensdag
ging ik uit werk ook weer sporten hetgeen nu gelukkig wat beter ging dan maandag.
MWKLDY3
Donderdag
at ik heerlijke rode kool bij mijn ouders.
MWKLDY4
Vrijdag avond was ik bij mijn ouders te vinden. Mijn lieve M. was immers de hele week op wintersport en dat alleen thuis zijn vond ik 2 jaar lang meer dan prima maar nu vond ik er geen zak meer aan, het huis was leeg en stil zonder hem en daar wilde ik niet in mijn eentje de hele avond gaan zitten.

MWKLDY5
Gelukkig kwam mijn lieve M. in de nacht van vrijdag op zaterdag thuis. We sliepen lekker samen uit en genoten van een uitgebreid ontbijtje. Na het ontbijt reden we naar Haarlem om te kijken hoe het met de verbouwing van ons huis gaat, ze zijn namelijk inmiddels begonnen met de uitbouw! Afsluitend bezochten we CHCO café in Haarlem, een leuk tentje waar we vaak langs lopen en waarvan ik al tijden zij dat ik er een keertje wat wilde drinken. Thuis maakte we heerlijke gevulde paprika’s en kropen we op de bank met een serie na afloop.

MWKLDY6
Zondag
sliepen we wederom uit om vervolgens naar het Rijksmuseum te gaan. Rond de opening van het museum 2 jaar geleden heb ik er gewerkt en ik vond het leuk mijn M. een kleine tour door het museum te kunnen geven. Het museum blijft indrukwekkend en als je nog niet bent geweest is het echt een aanrader om er een keer heen te gaan! We fietsten op de terugweg langs de Yoghurtbarn waar we lekker wat aten en drinken en bij thuiskomst hees ik me in mijn sportkleding en ging ik nog even hardlopen. Omdat ik het maar koud vond buiten [jup ik ben een mietje] ging ik naar de sportschool, dit keer eens de vestiging op het Waterlooplein die veel mooier bleek te zijn. Eenmaal weer thuis had mijn lieve M. staan koken, hij had zelf kip shoarma gemaakt en aangezien ik dat al zeker 3 jaar niet meer had gegeten kon ik dat zeer waarderen. Na het eten kropen we weer lekker op de bank en keken we wat tv en serietjes.

Week 9 [afgelopen week]
MWKLDY7
Maandag
Maandag is voor ons beide een sport avond en gaan we beide vanuit ons werk naar sportschool, wel twee verschillende, maar dat mag de pret niet drukken. Na het doen van het buikspier kwartier op de sportschool ging ik nog even op de loopband en liep ik 5,7 km. Omdat ik de nacht slechts 2 uurtjes had geslapen [ik kon niet slapen] merkte ik hoe vermoeid mijn lichaam was en was 5,7 ook echt het maximaal haalbare. Daarmee tikte ik wel de 100 kilometer aan in deze maand en dat vind ik toch best netjes van mezelf, zeker nu ik nog wel 2 keer ga lopen deze maand en ik er dus ook nog wel ruimschoots overeen zal gaan. De rest van de avond deed ik even wat booschapjes en keken we wat tv.

MWKLDY8
Dinsdag

De ochtend begon ik op mijn yogamatje in de woonkamer met buikspieroefeningen, want als je in de avond niet kan betekend dat niet dat je de hele dag niets kunt doen natuurlijk. De hele dag verheugde ik me er al op, correctie al 2 weken verheugde ik me op die avond, na elkaar veel te lang niet te hebben gezien zou ik namelijk eindelijk weer eens sushi gaan eten met Marisa! We fietsten samen vanaf het Amstelstation naar het restaurant waar we genoten van de heerlijke sushi en natuurlijk heel veel te bespreken hadden nadat we elkaar zo lang niet hadden gezien.

MWKLDY9
Woensdag

Na werk was het wederom tijd om lekker te gaan sporten. Zoals gebruikelijk begon ik met het buikspierkwartier en sloot ik af op de loopband. Op weg naar huis moest ik nog even naar de supermarkt en na het eten besloot ik nog wat te gaan hoepelen, dit kan alleen als ik alleen thuis ben want dat ding heeft zo veel ruimte nodig dat het anders levensgevaarlijk is. Toen mijn lieve M. terug kwam van voetbal plofte we nog even samen op de bank.

MWKLDY10
Donderdag

Voor werk deed ik een half uur buikspieroefeningen waarna de foto’s voor het einde van de buikspier challenge moesten worden gemaakt. Daar sta je dan om 06:45 op je matje je in het zweet te werken, nee dat vroege opstaan is niets voor mij. Na werk ging ik met mijn moeder naar de huishoudbeurs. Ja je kunt er om lachen en dat doen we ook zeker, maar ik vind het gewoon onwijs leuk om dat soort dingen even met mijn moeder te doen. Thuis keken mijn lieve M. en ik nog een aflevering van Empire, een serie die we sinds kort volgen.

MWKLDY11
Vrijdag

Op kantoor werd er een camera voor me bezorgd, oooeeeh! Uiteraard binnenkort meer over die camera maar je kunt begrijpen dat toen ik eindelijk thuis was, boodschappen had gedaan en had gekookt ik flink in de weer ben geweest met dat ding. Wel op de bank want de rest van de avond wilde ik een beetje rustig aan doen om uitgerust te vertrekken uiteindelijk sliep ik zelf nog 1,5 uur.

MWKLDY12
Zaterdag

Midden in de nacht vertrok ik met de bus met vriendinnetje Zowy richting PARIJS! Jup, je leest het goed we gingen namelijk even een dagje naar Parijs. Hoewel er morgen een uitgebreid verslag online zal komen zal ik vast even wat hoogte punten opsommen: Natuurlijk de Eiffeltoren, Champ Elysee, Arc de Triomph, Laduree [!!!], Notre Dame en zo kan ik nog wel even verder gaan. Om 23:30 reden we met de bus terug naar huis.

MWKLDY13
Zondag

Na een uitputtende terugreis lag ik om 07:30 eindelijk in bed. Na even geslapen te hebben werd ik verwend met een ontbijtje op bed door mijn veel te lieve M. die speciaal voor mij lekker beleg had gehaald en zich in de keuken had staan uitsloven, de lieverd. Samen gingen we vervolgens op weg naar bouwmarken en woonwinkels want er moesten wat dingen gekocht en besteld worden voor ons huis. We hebben inmiddels een bank uitgezocht, een tafel, eetkamerstoelen en kochten een badkamer meubel. Na het shoppen gingen we nog even naar het huis waar door de weeks nog hard wordt gewerkt en wat steeds meer vorm begint te krijgen. Samen aten we lekker pasta pesto en daar was ik ook wel aan toe want men wat had ik honger! Na het eten deed ik nog even kort iets aan Legally en kropen daarna lekker op de bank.

 

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Marisa 02.03.2015

  Jeeej, sushi eten was zo gezellig!!! Oh en ook heel lekker 😉

 • Reageer Rozentuintje 02.03.2015

  Wat een toffe camera, ik ben heel benieuwd naar je verhaal!
  ps. goed om te lezen dat je af en toe ook even bewust een stapje terug doet om van prive dingen te genieten en dan maar even een artikel laat varen.

 • Reageer Lieke 02.03.2015

  Zo maar even een dagje Parijs!? Wauw 🙂

 • Reageer Sara 02.03.2015

  Wat een leuk dagboekje en wat leuk dat je in Parijs bent geweest zeg.

 • Reageer Tedje 02.03.2015

  Oh my, die sushi ziet er echt heerlijk uit!

 • Reageer Danielle 02.03.2015

  Zomaar een dagje parijs.. wat lekker zeg! En zo n extra lange diary is ook best leuk toch! begrijp helemaal dat je even de tijd voor jullie tweetjes hebt genomen!

 • Reageer Yamina 02.03.2015

  Parijs is zo leuk! En wat fijn dat jullie huis steeds meer vorm te krijgen.

 • Reageer Ima 02.03.2015

  Ik had ‘m vorige week inderdaad gemist! Altijd zo leuk om te lezen dit! Wel begrijpelijk dat je er eventjes niet aan toe kwam!

 • Reageer Jacquelien 02.03.2015

  Fijn dat je weer beter bent. Ik ben wel benieuwd naar het recept van de gevulde paprika, is het een aanrader?

 • Reageer Nathalie 03.03.2015

  Wauw wat een kunstwerkjes maak jij van je ontbijtjes! En wat leuk zo’n daagje Parijs.. Wel vermoeiend!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.